Få ekstra værdi med en tennis akkumulator hos Bet365

Få ekstra værdi med tennis akkumulator hos Bet365

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Få ekstra værdi ved at at spille multispil hos Bet365

Hvis du kontinuerligt spiller på tennis, er dette tilbud fra mægtige Bet365 bestemt værd at overveje. Spiludbyderen med det flotte udvalg af odds på tennis har nemlig besluttet, at give sine kunder en ekstra årsag til at spille multispil (akkumulator-spil). Du kan hente ml. 5% og 70% ekstra på gevinster vundet på multispil – såkaldte tennis akkumulatorer – hos verdens største privatejede spiludbyder. Vi gennemgår på denne side tilbuddet i sin helhed, og går naturligvis i dybden med fordele og ulemper ved tilbuddet.

Hvorfor spille multispil på tennis? 🎾

Normalt vil vi ikke anbefale at man spiller multispil, men fra tid til anden kan det være en god idé at gå efter en lidt større gevinst ved at vælge flere kampe på én række. I de første runder i en tennisturnering er der oftest meget store favoritter med ganske lave odds til følge. Hvis du mener, at der er værdi i at spille store favoritter til lave odds, kan ekstra procenter relativt set godt bidrage med ekstra værdi – også selv om det kun er 5%-10%, som er de mindste satser for tennis akkumulator-tilbuddet fra den populære spiludbyder. 5% ekstra gevinst er jo ganske fint hvis oddsene er nede i 1.10 på storfavoritten.

Spiludbyderen tilbyder dig ekstra gevinster på helt op til 14 kampe på en kupon, og det er naturligvis helt udelukket at du skal spille så mange kampe på én kupon. Husk på at tilbagebetalingsprocenten styrtdykker, så de ekstra procenter drukner hurtigt. Det er derfor vores anbefaling at benytte tilbuddet på langt færre kampe.

Evt. ekstra gevinster er i kontanter, og naturligvis ikke underlagt yderligere krav.

Sådan får du ekstra gevinster ved tennis akkumulatorer

Det er ganske simpelt at opnå ekstra værdi ved akkumulatorer / multispil hos Bet365. Du skal blot vælge flere kampe i dit multispil, og så bliver den ekstra gevinst automatisk tilføjet din gevinst. Du kan udnytte tilbuddet på følgende markeder:

 • Tilbuddet gælder for pre-match spil (før-kampstart, altså IKKE live spil)
 • “Kampvinder” (altså hvem der vinder kampen mellem to/fire spillere), “Vinderen af første sæt”, “Spil på sæt” (altså 2-0 eller 2-1) for single- og doublekampe
 • Tilbuddet gælder for kampe fra følgende turneringer: De fire Grand Slams (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open), ATP, WTA eller Challenger Tour, Davis Cup og Billie Jean King Cup (tidligere kaldet Federations Cup / Fed Cup).
1: Opret konto hos spiludbyderen Bet365
Få ekstra gevinst ved multispil på tennis hos Bet365
2: Spil tennis multispil hos spiludbyderen
Få ekstra procenter på gevinster ved en tennis akkumulator
3: Du får automatisk tilskrevet ekstra gevinst
Spil en tennis akkumulator og få ekstra gevinst oveni hatten

Dette får du ekstra ved tennis akkumulatorer

Du kan få mellem 5% og helt op til 70% ekstra på vundne tennis multispil. Dine gevinster bliver spicet op i henhold til nedenstående oversigt.

Antal kampe på din kuponYderligere gevinst
🎾 Doubler🎾 5%
🎾 Trebler🎾 10%
🎾 4-linger🎾 15%
🎾 5-linger🎾 20%
🎾 6-linger🎾 25%
🎾 7-linger🎾 30%
🎾 8-linger🎾 35%
🎾 9-linger🎾 40%
🎾 10-linger🎾 45%
🎾 11-linger🎾 50%
🎾 12-linger🎾 55%
🎾 13-linger🎾 60%
🎾 14-linger og flere🎾 70%

Regler og vilkår for tennis akkumulator tilbuddet

 • Dette tilbud er kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
 • Dette tilbud gælder for gevinster på før-kampakkumulatorer på to eller flere tennisvalg på markederne “Vinder kampen”, “Første sæt – Vinder” og “Spil på sæt” for single- og doublekampe fra Grand Slam, ATP, WTA eller Challenger Tour, Davis Cup og Billie Jean King Cup.
 • Den maksimale yderligere gevinst du kan få, er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta. Det er cirka 870.000 kr. i henhold til dagens kurs.
 • Tilbuddet gælder ikke i forbindelse med “Boost væddemål” (for eksempel en forudbygget Trippel).
 • Tilbuddet gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet delvist lukket, udregnes de yderligere gevinster på basis af den resterende aktive indsats. Hvor alle valg indenfor væddemålet er markeret som vundet, og dette er lukket til den fulde værdi via Luk væddemål, gælder afgørelsesfunktionen.
 • Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes de yderligere gevinster på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, der er i gang, gælder denne afgørelsesfunktion ikke længere.
 • Væddemål, som placeres med væddemålskreditter (altså den nuværende Bet365 bonus) eller kombinationsvæddemål såsom Lucky 15 eller Lucky 31, gælder ikke for dette tilbud.
 • Hvis valg udskydes/erklæres ugyldige, gælder afgørelsesfunktionen stadig, men de yderligere gevinstprocenter vil afspejle det faktiske antal af vindende valg. For eksempel, vil en 8-holdsakkumulator (8-linger) med 7 vindere og 1 udskudt kamp modtage yderligere 30% til gevinsterne.
 • Yderligere gevinster fra denne afgørelsesfunktion vil som resultat heraf blive tilføjet til din konto indenfor 24 timer efter dit sidste valg har spillet.
 • Hvis der er brud på vilkårene for tilbuddet om tennis akkumulatorer eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe af kunder, som på grund af forhøjet betaling, gratis væddemål, væddemålskreditter eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, eller hvorvidt dette er begået som individ eller som del af en gruppe, forbeholder spiludbyderen sig retten til at tilbagekræve elementet fra forhøjet betaling, gratis væddemål, refunderingsbetaling eller væddemålskreditter ved sådanne tilbud og/eller annullere alle væddemål, der finansieres af gratis væddemål eller væddemålskreditter. Ydermere hvor der er bevis for sådanne aktiviteter, kan spiludbyderen pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af væddemålskreditter, gratis væddemål, refundering eller forhøjet betaling for at dække de administrative udgifter forbundet med at identificere og handle mod denne aktivitet.
 • Spiludbyderen kan trække eventuelle gratis væddemål, væddemålskreditter, refunderingsbeløb eller forhøjet betaling tilbage, som er blevet tildelt fejlagtigt.
 • Spiludbyderen kan foretage mindre ændringer til et tilbud eller afgørelsesfunktion når som helst for at rette slåfejl eller for at forbedre klarheden eller kundeoplevelsen og kan annullere et tilbud eller afgørelsesfunktion af lovmæssige eller regulatoriske årsager.

Live stream alverdens tenniskampe hos Bet365 📺

Ovenstående tilbud om ekstra gevinst på et tennis akkumulator spil eller den traditionelle Bet365 bonus er ikke de eneste grunde til at Bet365 er et naturligt valg for danske tennis-betters. Spiludbyderen tilbyder nemlig et gigantisk stort udvalg af tennis live streaming – inklusiv naturligvis et Holger Rune live stream og ligeledes et Clara Tauson live stream og Caroline Wozniacki live stream. Du kan dermed se stort set samtlige kampe fra ATP-, WTA- og Challenger-touren – inklusive de fire Grand Slams (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open).

Spiludbyderen kræver blot, at du har en spilkonto med midler på, så det er altså ret nemt at få adgang til alverdens toptennis. Læs mere her: tennis live streaming.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk