Tidlig udbetaling på NFL hos Bet365

Få tidlig udbetaling på NFL hos Bet365

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Verdens største spiludbyder Bet365 er klar med et godt tilbud til alle danske NFL-fans. Få tidlig udbetaling på NFL! Det betyder helt konkret, at hvis det hold du har spillet på, på et tidspunkt fører med 17 point, så udbetales gevinsten på spillet med det samme uanset hvordan det går i resten af kampen. Tilbuddet gælder både for single- og multi-spil, så der er bestemt tale om et fint ekstratilbud til alle os NFL-fans.

Sådan får du tidlig udbetaling på NFL

Det er ganske nemt at få tidlig udbetaling på NFL. Ja, faktisk kører det hele automatisk, når du lige kender reglerne for dette tilbud. Hvor godt er tilbudet egentligt? Det er faktisk ganske fint. Der er adskillige eksempler på hold, som har sat en 17 point føring over styr. 17 point er blot to touchdowns og et field goal. Vi er med på at tilbuddet nok ikke kommer i Hall of Fame, men mindre kan også gøre det.

 1. Sæt et single- eller multi-spil på NFL

  Først og fremmest skal du naturligvis sætte et spil. Tilbuddet gælder for spil sat før kampens begyndelse – altså ikke for live spil. Spilvarianterne du kan spille på er kampodds (1-X-2) og lige på (altså 1-2, den mest populære spilvariant i spillets hjemland USA).

 2. Hvis du har spillet et single-spil

  Hvis du har spillet et single-spil, og dit hold på ethvert tidspunkt i kampen fører med 17 point, får du udbetalt gevinsten. Og det naturligvis selv, hvis spillet i sidste ende går i vasken.

 3. Hvis du har spillet et multi-spil

  Hvis du har spillet et multi-spil – altså en double eller triple – hvor dit spil indgår, bliver dette valg (væddemål) markeret som vinder, hvis holdet fører med 17 point. Afhængig af hvor mange andre kampe du har på dit spil, kan du sætte dig tilbage og vente på at evt. resterende kampe bliver afgjort.

Det med småt

Der er ikke noget hokus-pokus ift. dette tilbud fra den populære spiludbyder. Du skal blot være opmærksom på at følge ovenstående regler og alt er fint. Det er dog altid en god idé at læse kampagnereglerne igennem før du drager nytte af dette tilbud og for så vidt ethvert andet tilbud.

 • Tilbuddet er tilgængelig for nye og kvalificerede kunder. Med kvalificerede kunder menes der alle kunder, der ikke på en eller anden måde er blevet udelukket fra at deltage i konkurrencer eller tage del i kampagner hos spiludbyderen.
 • Tilbuddet gælder for pre-match single- og multivæddemål på markedet “Lige på” (2-vejs) eller “Kampens resultat” (3-vejs) for alle sæsonens kampe fra NFL, op til og inklusive Super Bowl LVI søndag d. 13. februar 2022.
 • Tilbuddet gælder ikke, hvis indsatsen lukkes helt altså via en cash-out før resultatet foreligger. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, og dit hold kommer 17 point foran, afgøres dit væddemål på basis af den resterende aktive indsats.
 • Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via spiludbyderens funktion “Rediger væddemål” før kampstart, og dit hold fører med 17 point, afgøres væddemålet på basis af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, der er i gang, gælder denne afgørelsesfunktion ikke længere.

Husk at du kan livestreame samtlige NFL-kampe i 2021/2022-sæsonen

Spiludbyderen Bet365 er generelt et godt valg, hvis du er til spil på amerikansk fodbold. I 2021/2022-sæsonen kan du se NFL hos spiludbyderen med markedets største udvalg af live streaming. Ja de viser naturligvis også sæsonens ypperst kamp – altså Super Bowl via et Super Bowl live stream. Livestreamingen, ovenstående tilbud om tidlig udbetaling på NFL, og et bugnende udvalg af odds – både før og under kampen – gør denne spiludbyder til et oplagt valg for dansk NFL-fans. Uagtet om du holder med Green Bay Packers, New England Patriots eller et helt andet hold.

1: Opret en spilkonto hos Bet365
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
3: Du kan nu livestreame NFL hos Bet365

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk