Unibet app – Spil på mobilen hos Unibet

Spil på farten med den flotte Unibet app

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spiludbyderen med de skandinaviske rødder, Unibet, har naturligvis stor fokus på spil via mobilen. Vi går i denne artikel i dybden med den flotte Unibet app, og forklarer hvorfor det er en af de allerbedste af sin slags på markedet.

Introduktion til den fremragende Unibet app

Spil på mobilen er det helt store indenfor betting-verdenen i disse år. Sammen med live betting, er det nok en af de faktorer, der driver væksten i markedet mest. For blot få år siden kunne spiludbyderne sagtens tilbyde en mobiloptimeret version af hjemmesiden, men nutidens betting-landskab kræver noget helt andet for at være helt fremme i klasse. Spiludbyderen Unibet oplever stor popularitet, og en af årsagerne er helt sikkert en fremragende Unibet app (til både iOS og Android).

Ved først øjekast vil trænede øjne sikkert genkende en del elementer i Unibet app’en. Det skyldes ikke mindst, at spiludbyderen som flere andre benytter sig af den mægtigt succesfulde Kambi-platform. Det er naturligvis også den platform, som benyttes på mobilen. Går du et spadestik dybere, vil du hurtigt opdage, at den flotte Unibet app bestemt ikke er et samlebåndsprodukt. Spiludbyderen har taget det bedste fra begge verdener – dvs. en overlegen Kambi-platform og tilsat en masse lækkerier. Læs mere om alle disse lækkerier i nedenstående afsnit.

Benyt Unibet app’en når du er på farten

En betting app er specielt velegnet, når du er på farten. Du behøver ikke længere, at tænke så meget på tid, sted og situation. Du kan afgive dine væddemål uanset om du sidder og keder dig på jobbet, eller hvis du sidder i bussen og skal fordrive noget tid. Hastværk er lastværk siger man. Med en Unibet app kan du nu spille hos den populære spiludbyder i ro og mag – når tiden og muligheden er til det. Du skal heller ikke forholde dig til et evt. spilstop, da du altid kan spille live betting på netop den begivenhed du har i kikkerten. Der er kort og godt en masse fordele ved at kunne benytte en betting app, og forhåbentligt udnytter du disse fordele til at blive en bedre spiller. Du kan naturligvis også bare se det hele som ren underholdning – det er helt fair – og i det lys er Unibet app’en mindst lige så god.

Uanset om du er mest til iPhone- eller Android-mobiler, så kan du spille med på farten. Du kan hente en app til iPhone (iOS) i Apples App Store, og hvis du har en af de utallige Android-smartphones, skal du hente den på spiludbyderens egen hjemmeside. Det er lige det nøk mere krævende. Vi anbefaler til enhver tid, at du bruger to minutter på at hente og installere Unibet app’en, da den giver dig den fulde oplevelse.

Hent Unibet app’en til iOS (iPhone)

Hele 62% af danskerne foretrækker i skrivende stund en smartphone fra Apple. Det er der ikke noget at sige til. Selskabet fra Cupertino i Californien har i mange år leveret varen med en række fantastiske smartphones. Det er vist ganske unødvendigt, at forklare, at spiludbyderen naturligvis har en dedikeret Unibet app klar til de mange Apple-fanboys.

Før du henter app’en i App Store, kan det give god mening, at du først opretter en Unibet-spilkonto. Dermed kan du logge ind lige så snart du har hentet og installeret app’en. Du tilmelder dig den populære spiludbyder ved at klikke på nedenstående grønne knap.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Unibet
Oplev den fremragende Unibet app til iOS hos den populære spiludbyder
2: Download og installér app’en fra App Store
Hent Unibet app'en til iOS i App Store
3: Log ind og spil via Unibet app’en
Med Unibet app'en kan du spille på farten

Hent Unibet app’en til Android (Samsung, Sony m.fl.)

Små 38% af danskerne foretrækker en Android-smartphone. Så skulle man jo tro, at Apples iOS er storebror, men sådan forholder det sig ikke. Android er faktisk langt det mest benyttede styresystem på verdensplan, hvor over 70% af alle smartphonebrugere har valgt Google fremfor Apple.

Derfor giver det naturligvis god mening for de internationale spiludbydere, at levere en fremragende spiloplevelse uanset hvilket styresystem man er på. Den flotte Unibet app er naturligvis også optimeret til Android, så har du en Samsung, HTC, Sony, Nokia, Huawei eller stort set alle andre mobiler end en iPhone, kan du se frem til en fremragende app fra Unibet. Tilmeld dig via nedenstående grønne knap, og du er et skridt tættere på betting action på mobilen. Unibet app’en henter du direkte på spiludbyderens hjemmeside – og IKKE i Google Play. Dette bliver dog lavet om inden længe, når Google efter planen begynder at tillade gambling i Google Play.

For at installere Unibet app’en skal du først tillade “Ukendte kilder” på din smartphone. Dernæst skal du gå til “Indstillinger”, vælg “Sikkerhed” (eller “Apps” for enkelte enheder), klik i “Ukendte kilder”-boksen og du kan derefter hente app’en direkte hos Unibet. Det er en smule omstændeligt, men heldigvis vil Google snart tillade betting apps i Google Play.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Unibet
Med en Unibet app til Android kan du spille på farten
2: Download og installér app’en fra Unibet
Du henter Unibet app'en inde på Unibets egen hjemmeside
3: Log ind og spil via Unibet app’en
Spil med Unibet på din mobil

Apps fra de to styresystemer er stort set ens

Der er ikke den store forskel på de to apps fra de respektive styresystemer, så du behøver ikke fundere over, om du går glip af en hulens masse på den anden “platform”. Der er kun ganske små kosmetiske forskelle, og disse vedrører typisk bare den måde du logger ind på og nogle enkelte betalingsmidler. F.eks. tilbyder Unibet betalingsmetoden Apple Pay på iOS-versionen, og det er en superlækker funktion. Alle der har benyttet Apple Pay vil formentlig være enige i, at det med afstand er den nemmeste måde at indbetale på.

Brugerne inde på App Store giver ikke ved dørene, og heller ikke i dette tilfælde får Unibets iOS-app gode ord med på vejen. Tidligere versioner af Unibet app’en høster bestemt ikke de bedste karakterer, og man kan med rette sige, at det har været en lang og hård kamp for at komme til nuværende niveau. Vi er af den overbevisning, at kun en håndfuld apps kan hamle op med Unibet app’en, og det er et kvalitetsstempel i sig selv. Du skal ikke lægge så meget i de dårlige anmeldelser, da de simpelthen ikke står mål med virkeligheden. Faktum er, at når en bruger er utilfreds, så får app’en en bedømmelse på 1, hvor der slet ikke er taget højde for alle de andre gode aspekter. Et par bugs hist og her tilsvarer jo ikke, at man bedømmer app’en så hårdt. Langt de fleste betting apps får i øvrigt på puklen inde på App Store.

10 gode grunde til benytte Unibet app’en

Det giver sig selv, at når over halvdelen af omsætningen bliver sat via en mobil enhed, er det vigtigt for spiludbyderen at have et knaldstærkt produkt til mobilen. Det har Unibet også i særdeleshed. Vi har alle forskellige præferencer, men der er dog en del oplagte fordele ved den flotte Unibet app, som de fleste spillere vil fremhæve – specielt hvis alternativet er at spille på desktop og/eller via browseren på mobilen.

1: Optimal hastighed – Når du spiller via Unibet app’en sparer du på dataen, og det gør din brugeroplevelse hurtigere og mere stabil. Du er ikke på samme måde afhængig af en browser, som hele tiden skal indlæse en masse data. Og ja, man kan sige meget om Kambi-platformen men hurtig er næppe det første der falder ind.
2: Hurtigt at logge ind – Når du benytter Unibet app’en vil du højst sandsynligt lade dig begejstre af både Face ID og Touch ID. Det er utroligt nemt og hurtigt at logge ind, og du behøver ikke at bekymre dig om NemID på en mobil enhed. Du kan naturligvis også logge ind på god “gammeldaws” facon – dvs. ved hjælp af brugernavn og password.
3: Intuitiv navigation – Navigationen er ofte det område, der skaber flest problemer for udviklerne og dermed slutteligt for brugerne. En dårlig navigation kan ødelægge det bedste produkt. Unibet app’en har en super intuitiv navigation, og du er aldrig mere end et par “klik” væk. Inde under al sport finder du i øvrigt en søgefunktion, hvis du er mere til den form for navigation.
4: Nye betalingsløsninger – I den fremragende Unibet app kan du indbetale med både MobilePay og Apple Pay. Det er fedt at se, at der bliver lagt tid og kræfter i at tilbyde de mest populære betalingsmidler. Specielt Apple Pay tager kegler – prøv det! Unibet sætter barren højt, og vi forventer at de andre spiludbydere følger trop.
5: Live streaming ad libitum – Når du ikke kan tage dit TV med dig overalt, risikerer du at gå glip af den næste store begivenhed. Ikke hos Unibet! Spiludbyderen tilbyder markedets største udvalg af live streaming, og du kan dermed tilgå en masse sport på farten. Du kan tilmed blæse signalet op i fuld skærm. Det er ret fedt, og en kombination af live betting og live streaming gør hele spiloplevelsen mere LIVE end nogensinde før.
6: Spil uanset hvor og hvornår – De fleste af os har vores mobil ved hånden det meste af tiden. Det har vi også når vi er på stadion, i bussen eller når vi burde klippe hækken. Med en betting app kan du spille døgnet rundt og i alle mulige scenarier. Ja, du kan sågar spice kampen på stadion op med et live bet. Unibet app’en tager live-følelsen til et helt nyt niveau.
7: Tilgå alle funktioner via mobilen – Der findes næppe en funktion, som er tilgængelig på desktop men ikke mobilen. Vi har i hvert fald til gode, at opleve at mobilen er en skrabet version af mobilen. Kun ganske få elementer – som f.eks. kampagneoversigten – åbner i et nyt vindue.
8: Statistik til du segner – Hvis du er til statistik, kan du se frem til et overlødighedshorn af statistik. Du kan nørde helt urimeligt meget statistik og data før og under kampene. Pre-match statistikken åbner i et nyt vindue, men det går nok an. Under kampene kan du se en masse live data, så du kan følge med i udviklingen. Denne data er særdeles bevendt, hvis du har spillet de mere kuriøse væddemålstyper som f.eks. advarsler, hjørne og indkast.
9: LIVE, LIVE og LIVE – Live betting er det helt store indenfor bettingbranchen. Live betting på mobilen er endnu større! Unibet har stor fokus på live betting i app’en, og det er tydeligt at de er overgået til en “live-first”-tilgang. Du kan nemt tilgå begivenheder, som er “live lige nu” og spil som “starter snart”. Live betting er i den grad i fokus.
10: Dedikeret til sport – Unibet Sports app’en er 100% fokuseret på betting. Her er der ingen forstyrrende casino-, poker- eller bingo-produkter. Næh nej. Disse produkter har naturligvis deres helt egne apps. Betting-aficionados tager uden tvivl hatten af for dette tiltag. Rigtige sportsbettere går jo kun op i vidensspil, ikke sandt?

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg downloade Unibet app’en til iPhone?

Du downloader app’en til iPhone (iOS) i App Store.

Hvor kan jeg downloade Unibet app’en til Android?

Unibets Android app skal du downloade direkte på spiludbyderens hjemmeside, som du tilgår via din mobil.

Hvor kan jeg downloade Unibet app’en til iPad?

Du skal blot downloade og installere Unibets app til iPhone. Den finder du også i App Store. App’en optimeres automatisk til din iPad.

Kan jeg logge ind med NemID i Unibet app’en?

Nej, det kan du ikke. Til gengæld kan du logge ind med Face ID, Touch ID og traditionel “Brugernavn & Password.

Kan jeg indbetale med Apple Pay hos Unibet?

Ja, du kan indbetale med Apple Pay på mobilen hos Unibet. Dog kun hvis du har en iPhone.

Kan jeg indbetale med MobilePay hos Unibet?

Ja, du kan indebetale med MobilePay hos Unibet uanset styresystem og om du er på desktop eller mobilen.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk