Vind på første målscorer – selv om målet annulleres pga. VAR

Vind på en VAR annullering i Superligaen

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Den nye sæson i Superligaen står for døren, og spiludbyderen Mr Green Sport er klar med et særdeles flot og nyskabende tilbud. Du kan vinde selv om VAR annullerer en scoring. Hvis du spiller på at en spiller scorer i en Superligakamp – uanset om det er første, sidste eller anytime målscorer – og målet bliver annulleret pga. VAR, så vinder du op til 1.000 kr. hos Mr Green Sport. Se, det er da både sjovt og nyskabende!

Sådan fungerer din VAR-garanti

Det er ganske nemt at få VAR-garanti – eller rettere garanti imod VAR – hos Mr Green Sport. Sådan fungerer det:

1: Spil min 100 kr. på hvem der scorer i en kamp i Superligaen. Tilbuddet gælder for de tre målscorer-varianter; “Første målscorer”, “Sidste målscorer” eller blot “Scorer et mål”.

2: Bliver målet annulleret pga. VAR-teknologien (videodommer / video assistant referee), så udbetaler Mr Green Sport gevinsten – op til 1.000 kr.

Eksempel: Spiller du 500 kr. på Kamil Wilczek som første målscorer i OB-FC København, og polakken netter til stillingen 0-1, men målet bliver annulleret pga. VAR, så vil Mr Green Sport da give dig 1.000 kr. i gevinst. Den maksimale gevinst i dette VAR-tilbud er 1.000 kr., så du må desværre vinke farvel til den fulde gevinst i dette tilfælde.

Det med småt

Kampagnen er gældende fra den 8. september kl. 13:00 til d. 30. september kl. 23:59, 2020.

Tilbuddet kan benyttes én gang pr. Superligakamp.

Kvalificerende minimumsindsats for at vinde på en VAR-annullering er 100 kr.

Dit spil skal være et single-spil.

En evt. gevinst er cool cash, og din konto krediteres med gevinsten – op til 1.000 kr. – indenfor 48 timer efter at resultatet foreligger.

Læs venligst alle regler og vilkår på kampagnesiden hos Mr Green Sport før du tager imod dette tilbud.

Mr Green Sport – knaldstærkt udvalg af Superliga-odds

Den grønne spiludbyder er på banen med et flot udvalg af odds på Superligaen. Mr Green Sport tilbyder mellem 240 og 270 pre-match odds på en typisk Superligakamp, og det kan vi garantere er markedets største udvalg. De fleste andre spiludbydere halser langt efter med omkring 100-130 forskellige væddemål på en Superligakamp.

Første runde af den nye Superliga-sæson fløjtes i gang fredag d. 11. september, når SønderjyskE tager imod mestrene fra FC Midtjylland.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk