Spil på Wimbledon og få 200 kr. freebet

Få et 200 kr. Wimbledon freebet hos Cashpoint

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Årets største tennisturnering, Wimbledon, er i fuld gang, og hos spiludbyderen Cashpoint kan du nu spice din tennis-sommer op med et 200 kr. Wimbledon freebet 🎾 Spil på Wimbledon og få et tilsvarende freebet (op til 200 kr.), hvis du taber dit væddemål. Dermed er der lagt op til en lille slags forsikring, hvis du får lyst til at spille på Holger Rune, Carlos Alcaraz, Novak Djokovic og alle de andre.

Læs med her på siden, og du har lynhurtigt spicet Wimbledon 2023 op med lidt ekstra lir.

Sådan får du fingrene i et 200 kr. Wimbledon freebet

Det er ganske nemt at få fingrene i et 200 kr. freebet på Wimbledon hos spiludbyderen Cashpoint. Følg blot nedenstående nemme trin, og du kan nu se endnu mere frem til at følge den traditionsrige turnering i London.

  1. Opret spilkonto hos Cashpoint

    Først og fremmest skal du have en konto hos spiludbyderen Cashpoint. Det tager blot en håndfuld minutter, og så er du klar til lidt betting-lir hos spiludbyderen med de østrigske rødder. Klik på nedenstående grønne knap, og du er allerede et skridt videre.

  2. Placér et væddemål på Wimbledon

    Når du har sat penge ind på din spilkonto skal du sætte et spil på Wimbledon. For at få det maksimale ud af tilbudet, skal du spille for minimum 100 kr. og maksimum 200 kr. på én eller flere kampe fra Wimbledon. Du bestemmer i det store og hele selv hvad su vil spille på. Alle væddemålstyper (pre-match, live, single, kombination, systemspil og multiway bets) er tilladte – dog ikke odds boost.

  3. Få dit Wimbledon freebet hvis du taber dit væddemål

    Hvis du taber dit kvalificerende spil modtager du et tilsvarende freebet – op til 200 kr. Du har 30 dage til at benytte dit freebet, så mon ikke du finder nogen spændende at spille på? Hvis du vinder dit kvalificerende spil, modtager du blot gevinsten som altid, og dermed får du ikke fingrene i et Wimbledon-freebet.

Tre nemme trin og du har et Wimbledon freebet

Man kan bestemt ikke sige, at det er besværligt at få fat på et Wimbledon freebet. Du skal blot følge tre nemme trin, og så er du klar til et freebet (hvis du taber det kvalificerende spil, hvis ikke har du en gevinst at glæde dig over).

1: Opret spilkonto hos Cashpoint
Cashpoint giver dig muligheden for at få et 200 kr. Wimbledon freebet
2: Spil kvalificerende spil på Wimbledon
Hos spiludbyderen Cashpoint kan du få fingrene i et freebet på Wimbledon
3: Modtag freebet hvis du taber
Få et Wimbledon freebet på op til 200 kr. hos Cashpoint

Der er lagt op til et spændende Wimbledon 2023

Hvem vinder årets Wimbledon? Spiludbyderne er ikke i tvivl. Står det til dem så vinder Novak Djokovic på det grønne græs i London. Det har serberen gjort 7 gange før, så hvorfor ikke lige en 8. gang? Rafael Nadal er ikke med, så Djokovics største udfordrer spås til at blive det nye spanske stjernehåb Carlos Alcaraz, som vandt opvarmningsturneringen Queen’s Club.

Cashpoint er ude med odds 1.60 på at Djokovic vinder turneringen, og det er historisk lave odds. Carlos Alcaraz får du odds 4.50 på, mens der er langt ned til tredje- og fjerdefavoritterne Jannik Sinner og Daniil Medvedev på henholdsvis odds 17.00 og 20.00.

Hvad med danske Holger Rune? Rune har endnu til gode at vise de helt store resultater på græsset, og det bliver spændende hvor han står når han render ind i kanonerne. De første tre runder ør han kunne klare, men så venter der formentlig stærke spillere som Frances Tiafoe, Carlos Alcaraz osv. Du får inden Wimbledons begyndelse odds 34.00 på det danske tennishåb.

Husk at du kan følge Wimbledon fra første parket hos et par spiludbydere. De har nemlig valgt at investere i et Wimbledon live stream. Det gælder bl.a. de to populære spiludbydere Bet365 og Unibet.

Regler og vilkår for denne kampagne

Som altid er det fint lige at læse det med småt, før du deltager i en konkurrence eller tager imod et tilbud fra spiludbyderne. Det gælder også ift. tilbuddet om et Wimbledon freebet hos Cashpoint. De har nemlig givet den fuld skrue når det kommer til regler og vilkår. Det betyder ikke, at der er nogen hokus-pokus med tilbuddet, men at reglerne er alenlange. Ak ja, vi anbefaler dig at du lige tygger dig igennem nedenstående smøre før du deltager.

Freebet-kampagnen begynder den søndag d. 2. juli. 2023 (kl. 11:00 CET) og afsluttes søndag d. 16. juli. 2023 (kl. 23:59 CET).
Kampagnen er underlagt:
🎾 de specifikke betingelser for deltagelse i kampagnen
🎾 de generelle freebet-betingelser
🎾 de generelle vilkår og betingelser for Cashpoint Malta Ltd.
For at være berettiget til at deltage skal man være:
🎾 mindst 18 år
🎾 bosiddende i Danmark (bestemt under registrering)
🎾 have en verificeret kundekonto.
Denne kampagne er underlagt følgende betingelser:
🎾 Spilkuponen må udelukkende indeholde kampe fra Wimbledon, der finder sted mellem d. 02/07/2023 (kl. 11:00 CET) og 16/07/2023 (kl. 23:59).
🎾 Alle væddemålstyper (pre-match, live, single, kombination, systemspil og multiway bets) er tilladt, undtagen odds boost.
🎾 Kunden skal placere et væddemål på mindst DKK 100 (rigtige penge, ikke bonuspenge) og tabe væddemålet for at modtage et freebet på op til 200 kr.
🎾 Kun det første væddemål på mindst 100 kr. som er placeret i kampagneperioden, tæller med i kampagnen.
🎾 Kampagnen kan benyttes én gang online og én gang på fysisk member-card.
🎾 Freebet-beløbet svarer til beløbet af væddemålsindsatsen. Hvis du f.eks.spiller 150 kr. og taber væddemålet, får du et freebet på 150 kr.
🎾 Deltagelse kræver, at du placerer væddemål online og/eller fysisk på member-card via en verificeret spilkonto.
🎾 I tilfælde af udbetaling eller annullering af en kvalificeret kupon, f.eks. på grund af annullering af et eller flere spil annulleres deltagelse i kampagnen.
🎾 Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen, når den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet klassificeret (afgjort).
🎾 Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 200 kr. online, og ét freebet á op til 200 kr. på member-card i kampagneperioden.
Det modtagne freebet er underlagt følgende betingelser:
🎾 Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse med kampagnebetingelserne og føjes til kuponen.
🎾 Freebet skal bruges inden for 30 dage. Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.
🎾 Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og flere begivenheder kan kombineres fra vores brede udvalg af sportsgrene.
🎾 Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.
🎾 Systemvæddemål og flervejsspil er ikke tilladt.
🎾 Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.
🎾 I tilfælde af et kvalificeret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebet indsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet med en indsats på DKK 100 og odds på 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 150 (DKK 250 gevinst minus DKK 100 freebet = DKK 150 fortjeneste).
🎾 Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.
🎾 Cashpoint forbeholder sig ret til at beskytte sig mod misbrug (multipel brug af den samme person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke omorganiseret brug: spillerkarteller, syndikater, ‘sikre væddemål’ osv.) Og vil nægte adgang til spillere i yderligere kampagner, hvis der opstår sådanne hændelser.
🎾 Cashpoint er berettiget til når som helst at ændre eller afslutte kampagnenuden angivelse af nogen grund, herunder på grund af tekniske fejl, computervirus, manipulation osv.
🎾 Beslutninger truffet af Cashpoint er endelige.
🎾 Der er ingen ret til at klage.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk