Bet365 app – Spil hos den populære spiludbyder på mobilen

Læs alt om den populære Bet365 app

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Hos verdens største sportsbook kan du naturligvis spille på mobilen. Vi går i denne artikel i dybden med den imponerende Bet365 app, som både kan benyttes på iOS og Android. Når du spiller via mobilen er det ikke blot endnu en device du kan benytte til at afgive dine væddemål. Bet365 app’en er nemlig meget mere end det.

Introduktion til den flotte Bet365 app

Spiludbyderen Bet365 er naturligvis på banen med en fremragende app til mobilen. Mere end halvdelen af alle væddemål sættes i dag på en mobil enhed – dvs. en smartphone eller en tablet. Danske spillefugle er vilde med at spille via mobilen, og det er naturligvis ingen undtagelse, når det kommer til den populære spiludbyder Bet365. Bet365 app’en tilhører cremen af cremen, og efter utallige opdateringer og forbedringer fremstår den i dag som værende en af markedets klart bedste betting apps. Og det siger faktisk ikke så lidt, nu når flere spiludbydere har en “mobile-first” tilgang.

For få år siden kunne de fleste spiludbydere slippe afsted med blot at tilbyde en mobiloptimeret hjemmeside, men de tider er “long gone”. I dag skal spiludbyderne være helt fremme på beatet, og kunne tilbyde en mobil app til både iOS og Android – de to førende platforme med markedsandele på henholdsvis 62% og 38%. Der er ret mange fordele ved at spille via en native app fremfor en mobiloptimeret hjemmeside eller en hybrid app for den sags skyld. Alt dette kan du naturligvis læse mere om i vores gennemgang af den flotte Bet365 app.

Benyt Bet365 app’en når du spiller på farten

Du kan benytte en Bet365 app på både iOS og Android, så det er altså ikke dit valg af smartphone, der har noget at sige. iOS-styresystemet er det du benytter, hvis du har en iPhone – uanset hvilken model du er udstyret med. Android-styresystemet benyttes af ganske mange smartphone-producenter. Blandt disse finder du f.eks. Google, Samsung, OnePlus, Motorola, HTC, Nokia, Huawei, Sony og Xiaomi. Du kan næsten tage for givet, at hvis din mobil ikke er en iPhone, så er det en Android-platform den kører på.

Hvis du har en iPhone – det er der i skrivende stund mere end 62% af danskere som der har – så skal du ind i App Store og hente din Bet365 app. Følg nedenstående trin, og du er lynhurtigt i besiddelse af en af de bedste betting apps på markedet. Er det Googles Android-platform du er mest til, så skal du hente app på Google Play.

Sådan henter du en Bet365 app til iOS

Det er ganske nemt at hente en app i Apples’ App Store. For at få adgang til App Store skal du være i besiddelse af et Apple ID, men det har du helt sikkert hvis du har en iPhone. Det er også en god idé at have en Bet365-spilkonto, så du nemt kan logge ind når app’en er installeret. Du opretter en spilkonto ved at klikke på nedenstående grønne knap.

1: Opret en spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Opret først en spilkonto hos spiludbyderen Bet365
2: Download og installér app’en fra App Store
Download og installér Bet365 app'en i App Store
3: Log ind og spil via Bet365 app’en
Du kan nu spille på mobilen med den fremragende Bet365 app

Sådan henter du en Bet365 app til Android

Hvis du er hoppet på Android-vognen, så ved du helt sikkert hvordan du nemmest får fat på en Bet365 app. Det er nemlig inde i Google Play, at du kan hente spiludbyderens app. Før du henter app’en, kan det give god mening at oprette en spilkonto. Det kan du gøre ved at klikke på nedenstående grønne knap.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Opret en spilkonto hos Bet365
2: Download og installér app’en fra Google Play
Hent den populære Bet365 app i Google Play
3: Log ind og spil via Bet365 app’en
Du kan nu benytte Bet365 app'en på din Android smartphone

Hvilke forskelle er der på Bet365 app’en til iOS og Android?

Der er ikke de store forskelle på app’en til henholdsvis iOS og Android. Begge platforme har sine egne kendetegn og fordele og ulemper, men selve app’en varierer ikke ud over små visuelle forskelle. Der er ingen funktioner, som ikke er tilgængelig på blot en af de to versioner, så du kan se frem til en spiloplevelse ud over det sædvanlige uanset om du er Apple- eller Google-fanboy.

I skrivende stund får Bet365 app’en karakteren 3,4 ud af 5 stjerner i App Store, og det er jo ikke imponerende. Det skal dog siges, at spiludbyderen fornyeligt introducerede en markant anderledes app. Desværre var der op til flere fejl, som har irriteret brugerne grænseløst. I de uger det tog at rette op på fejlene fik spiludbyderne et hav af dårlige reviews, så de trækker naturligvis meget ned i den samlede bedømmelse.

Husk også på, at flere kunder ikke rigtigt ved, hvor de kan komme af med deres frustrationer, så en god sjat af de kritiske indlæg har slet ikke noget med app’en at gøre. Nogenlunde samme karakter får Bet365s app af brugerne på Google Play, så udfordringerne er bestemt ikke forbeholdt nogen af de to platforme. De lidt kedelige anmeldelser ændrer ikke på, at Bet365 tilbyder en af markedets bedste apps til mobilen.

10 gode grunde til at spille via Bet365 app’en

Der er naturligvis en masse gode grunde til at spille via app’en. Når du spiller via mobilen, kan du spille på farten og du behøver ikke tænke over om du lige får sat et spil i tide. Udstyret med en Bet365 app kan du nemlig tage live betting og live streaming til næste niveau.

1: Hastighed – Når du spiller via app’en sparer du data. Du vil opleve en langt bedre brugeroplevelse end når du benytter den mobiloptimerede hjemmeside. Den øgede hastighed hilses særdeles velkommen – vi ved alle hvor irriterende en langsom app opleves.
✅ 2: Fleksibilitet – Når du spiller via app’en er det nemmere at skifte rundt mellem apps. Du vil f.eks. ikke opleve at indholdet i browseren lige pludselig skal genindlæses. Med en app kan du lynhurtigt skifte rundt mellem f.eks. Facebook, Twitter, Tinder og Bet365-app’en.
3: Push notifikationer – Bet365 app’en giver dig masser af muligheder for push notifikationer. Dermed behøver du ikke følge dine væddemål helt så intenst, og du slipper faktisk også for at følge kampen i en ekstern livescore-app. Få besked ved scoring, halvlegsresultat, advarsel, udvisning, hjørnespark, straffespark, brændt straffespark, kampstart, udskiftning og meget mere. På den måde fungerer Bet365 app’en faktisk som en af de allerbedste livescores overhovedet.
4: Masser af funktioner – Alle de funktioner du kender fra hjemmesiden kan du selvfølgelig også benytte på mobilen. Det drejer sig bl.a. om “Luk væddemål”, “Byg væddemål”, “Delvis luk væddemål”, visualisering under live betting og “Mine hold”.
5: Live streaming – Spil på og live stream en masse sport på farten. Du behøver ikke en desktop for at drage nytte af spiludbyderens pænt store udvalg af live streaming. Du kan live streame intet mindre end over 100.000 forskellige begivenheder om året.
6: Touch ID og Face ID – Hvis du ikke er den store tilhænger af langsommelig NemID log-in, så kan du glæde dig over at Touch ID og Face ID gør det nemt og hurtigt at logge ind. Hvis du er lidt “old school”, kan du også vælge at logge ind med brugernavn og password. Ja, du kan sågar også logge ind med en firecifret kode.
7: Nye måder at spille på – Når du har en betting app installeret, behøver du ikke tænke på at sætte spillet på et specielt tidspunkt. Du kan altid spille live betting, og det giver dig en helt ny spiloplevelse. Du kan f.eks. stå på stadion og live bette på den kamp, som du overværer. Det kan også være at det bare er nemmere at ligge i sengen og følge den sene NBA-kamp på mobilen. Det giver spiloplevelsen helt nye dimensioner.
✅ 8: Find dit spil lynhurtigt – Når man tilbyder tusindvis af forskellige væddemål hver eneste dag, er det vigtigt at der er styr på navigationen. Brugeroplevelsen er helt i top i app’en. Du får først og fremmest serveret de mest relevante kampe – f.eks. Superligaen, Premier League og Champions League – og dernæst er der fokus på de kampe, som allerede er gået i “live betting”. Du kan også hurtigt benytte den fremragende søgefunktion, som er placeret nederst til højre. Den giver dig hurtig adgang til dit nøje udvalgte spil.
9: Statistikker – Hvis du lige skal tjekke op på om dit hold nu er godt kørende for tiden, kan du benytte den indbyggede pre-match statistikfunktion. Den kommer frem ved at klikke på det lille “graf”-ikon. Du kan se de to holds seneste fem kampe samt de to holds seneste indbyrdes kampe. Når kampen er i gang har du adgang til en imponerede samling af live statistik. Det kommer bestemt til sin ret, hvis du spiller de mere finurlige spil som f.eks. kort, hjørnespark og “først til”-spil.
10: Gennemført konto-, spil- og transaktionshistorik – Vi elsker alle at tjekke op på vundne væddemål, og specielt når kontosaldoen bevæger sig i den rigtige retning. Bet365 app’en tilbyder dig en gennemført oversigt over de seneste spil, bonusser, transaktioner og kampagner. Klik blot på det lille ikon med en person, og du kan tilgå et hav af oplysninger. Der er bestemt ingen grund til at tilgå alle disse oplysninger på en desktop længere.

Spørgsmål og svar

Hvor downloader jeg Bet365 app’en til iPhone?

Du kan downloade Bet365 app’en til iPhone i App Store.

Hvor downloader jeg Bet365 app’en til Android?

Du kan downloade Bet365 app’en til Android i Google Play.

Kan man benytte Bet365 app’en på min iPad?

Ja, du skal blot benytte samme Bet365 app som til mobilen. App’en tilpasser sig automatisk din iPad.

Kan jeg logge ind med NemID på mobilen?

Nej, det kan du ikke på Bet365 app’en til iOS. Til gengæld kan du logge ind med traditionel brugernavn og kodeord, firecifret kode, Face ID og Touch ID. Der er dermed hele fire alternativer til NemID.

Hvilke indbetalingsmuligheder er der på mobilen?

Du kan indbetale med kreditkort, debitkort, PayPal, Paysafecard, Trustly, bankoverførsel osv. Du kan desværre endnu ikke indbetale med MobilePay og Apple Pay.

Kan jeg spille casino i Bet365 app’en?

Nej, du kan ikke spille casino i Bet365 betting-app’en. Du kan derimod downloade separate apps for både Casino- og Games-produkterne.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk