Her finder du den bedste bingo chat

En bingo chat er en vigtig del af underholdningen
Artikelfoto: Collage

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til bingo chat

En bingo chat gør det ekstra sjovt at spille bingo på nettet! Det kan der ikke være to meninger om.

Du køber dine plader, spillet går i gang og bum, bum, bum. Før du overhovedet har overvejet at råbe ’Ryst posen!’, så er spillet slut, og du sidder og stirrer på en halvfyldt bingoplade, en masse tal på skærmen og et stort 0 kroner i gevinst. Det er altså bare ikke særlig sjovt.

Derfor har de bedste bingoudbydere gjort en ekstra indsats for, at du skal få en god oplevelse – uanset om du vinder eller taber i bingo.

Løsningen er en bingo chat, for det er her, du taler med andre spillere om alt mellem himmel og jord. Præcis som du ville gøre det nede i din lokale bingohal. Bingo har til alle tider været et socialt spil, men det er desværre ikke alle bingoudbydere, der har forstået det. Enkelte bingosider har dog fanget budskabet, og de gør derfor en dyd ud af at spillerne skal kunne kommunikere med hinanden, og det skal de have en særlig ros for.

De allerbedste bingoudbydere har endda taget chatten et skridt videre. Udover at give chatten fri til spillerne, så har de også hyret flinke bingo chatværter, som er ansat med det ene for øje, at hygge om dig og afholde en masse sjove konkurrencer.

Spiller du ofte bingo, vil du med garanti kunne se en stor forskel på dit spillebudget om der er chatværtkonkurrencer eller ej. Det er nemlig ikke småpenge, der bliver delt ud i de bedste bingochats!

Dommen er klar: Her er de tre bedste bingo chats

Vi er ret klare i spyttet. Nedenstående tre spiludbydere har de bedste bingochats.

Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo har efter vores mening den allerbedste bingo chat. Udover at være den allermest aktive chat, så er det også her der gives mest tilbage til spillerne. De danske chatværter på Danske Spil Bingo er aktive hver eneste dag året rundt fra kl. 16.00 til kl. 24.00, og i særlige kampagneperioder møder de ind allerede fra morgenstunden af.

Chatværterne holder gang i samtalen, hjælper med stort og småt og sørger for, at alle taler pænt til hinanden. Derudover afholder de quizzer og deler pengepræmier og gratis plader og freespins ud for flere hundrede kroner om dagen. Chatværterne holder fortrinsvis til i bingoudbyderens største bingorum; Stjernedrys. Du kan også være heldig at finde dem i Velkomstrummet eller Gamle Ole rummet.

Når du er logget ind, kan du på forsiden af Danske Spil Bingo altid præcis se, hvor chatværten befinder sig. Du behøver ikke at spille bingo for at deltage i bingorummets chat, men du skal selvfølgelig være logget ind, for at kunne skrive derinde.

Danske Spil Bingo får 5 stjerner ★★★★★

Tombola

Mens der ikke er tvivl om, hvem der er nummer 1 på listen, så er vi mere i tvivl om andenpladsen. Den står mellem Tombola og HyggeSpil.dk Bingo. Begge bingoudbydere har danske chatværter på vagt, men slet ikke i samme omfang som Danske Spil Bingo.

Vi har valgt at tildele andenpladsen til Tombola simpelthen, fordi der er mere gang i chatten her end hos Hyggespil.dk Bingo. Det virker til, at spillerne hos Tombola har det rigtig godt med hinanden, og du kan let få en sludder og en bingosnak på alle tider af døgnet. En gang imellem er der også chatværter i rummet, og det er godt, men de har vist ikke faste mødetidspunkter, og det trækker en smule ned. De har heller ikke altid præmier med at dele ud af, og det er selvfølgelig lidt øv.

Tombola skal dog have ros for at give sin bingo chat en fremtrædende plads i bingoklienten. Det er let at skrive, og det er let at følge med i samtalen i hvert fald, hvis du spiller fra din computer. Derudover er der en masse forskellige emojis, du kan bruge, og det er da en ganske fin lille feature.

Hvis du vil deltage i bingo chatten hos Tombola, skal du blot være logget i rummet. Der er således intet krav om, at du har købt bingoplader for at deltage i underholdningen, og det trækker også op i vores vurdering.

Tombola får 4 stjerner ★★★★☆

HyggeSpil.dk Bingo

HyggeSpil.dk Bingo prioriterer også deres chat højt. De har ansat to søde chatværter, som er på hver dag fra kl. 17.00 til kl. 21.00. Det er rigtig fint, men resten af tiden er chatten desværre en kende død. Der er simpelthen ikke nok spillere, der vælger at bidrage til fællesskabet og hyggen til, at det er hyggeligt.

OBS: HyggeSpil.dk Bingo er lukket! Vælg i stedet at spille hos Spilnu Bingo.

Ligesom det som bekendt kræver to til at danse tango, så er det trist at chatte med sig selv, og derfor kan vi ikke give HyggeSpil.dk Bingo mere end 3 stjerner på nuværende tidspunkt. Når de danske chatværter ikke er på, kan du i øvrigt deltage i den engelske chat, men det er der vist ikke mange der vælger at gøre.

Du skal spille bingo for at kunne skrive i bingoudbyderens chat.

Hyggespil.dk Bingo får 3 stjerner ★★★☆☆

Her finder du bingo chat og chatværter

BingoudbyderBingo chat?Chatværter?
Danske Spil BingoJaHver dag ml. 16-24
TombolaJaSporadisk
HyggeSpil.dkJaHver dag ml. 17-21
Spilnu BingoJaNej
Unibet BingoJaNej
Maria BingoJaNej

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk