Hvem bliver ny cheftræner i FCK? Se oddsene her

Hvem bliver ny FCK-træner? Se oddsene her

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

I lørdags fyrede F.C. København manager og cheftræner Ståle Solbakken, og allerede nu er spiludbyderne ude med odds på hvem, der er cheftræner i hovedstadsklubben når forårssæsonen fløjtes i gang. Se oddsene på kandidaterne her.

Ny cheftræner i FCK – se oddsene her

Danmarks største spiludbyder, Danske Spil, er ude med odds på hvem der er cheftræner for F.C. København, når forårssæsonen sparkes i gang 3. februar 2021. Ikke overraskende har spiludbyderne et godt øje til de kandidater, som eksperter og kommentatorer allerede har bragt i spil. Nedenstående er odds fra Oddset pr. 12. oktober 2020.

Hvem bliver næste træner i FCK? Se oddsene fra Oddset her.

Ovenstående odds er på hvem der er cheftræner i F.C. København 3. februar 2021. På denne dato spiller FCK i mod Aab i første runde af forårssæsonen.

Christian Poulsen
Den tidligere FCK-spiller Christian Poulsen er i dag assistenttræner for manager Erik ten Hag i den hollandske storklub Ajax Amsterdam. Christian Poulsen spillede i hovedstadsklubben ad to omgange, og er nu påbegyndt trænerlivet med en assistentrolle i Ajax.

Christian Poulsen kender naturligvis klubben ud og ind, men det er alligevel små fem år siden, at han havde sin daglige gang i klubben. Han har ingen erfaring som cheftræner, og det må siges at tælle imod.

David Nielsen
Den tidligere FCK-angriber og nuværende AGF-træner David Nielsen er naturligvis med i favoritfeltet. David Nielsen har gjort det fremragende i AGF, og den farverige personlighed har efterhånden samlet erfaring fra flere klubber. Ud over AGF har David Nielsen også været cheftræner i Lyngby og Strømsgodset. Måske er han klar til det næste store skridt opad på karrierestigen? Det tæller i hvert fald imod, at projektet i Aarhus endelig ser ud til at have båret frugt, så måske er timingen ikke rigtig.

Hjalte Bo Nørregaard
Tredjefavoritten til at blive næste permanente F.C. København-cheftræner er den nuværende “caretaker” Hjalte Bo Nørregaard. Hjalte Bo er en levende legende hos FCK-fans, og huskes specielt for sit afgørende mål på Brøndby Stadion i 2003. Den tidligere midtbanedynamo er den spiller, som har spillet næstflest kampe for FCK, så der er tale om en spiller med en massiv historie i klubben.

Hjalte Bo har de seneste fire år været træner i klubbens ungdomsafdeling, og fra i lørdags nu med midlertidigt ansvar for førsteholdet. Kan han gøre en god figur i efterårssæsonen, kan han måske være et godt bud. Vi har før set caretakers gøre det godt og få forlænget aftalen.

Jon Dahl Tomasson
Den tidligere landsholdslegende har stor succes som træner i Malmö FF. Den gyldne inderside har været aktiv som træner og assistenttræner i snart 10 år, og den store erfaring må siges at tælle for ham. Jon Dahl Tomassons erfaring tæller desuden fire år som assistenttræner for Åge Hareide på det danske landshold, så han er testet på den internationale scene. Det kan måske være en udfordring, at få svenskerne til at slippe træneren for førerholdet i Allsvenskan.

Bo Svensson
Bo Svensson har som flere af de andre kandidater mangeårig erfaring fra F.C. København. Den tidligere forsvarsgeneral har siden karrierestoppet i 2014 været en del af ungdomsafdelingen i Bundesligaklubben Mainz 05. Bo Svensson mangler trænererfaring i forhold til flere af de andre kandidater, men han kan måske vinde på sin popularitet i klubben. Der er i hvert fald tale om en vellidt person i klubben.

Kjetil Knutsen
Kjetil Knutsen er pt. den eneste udenlandske træner i “potten”. Nordmanden er cheftræner for Bodø/Glimt i den norske Eliteserien, og det har han stor succes med. Faktisk så meget, at klubben er godt på vej mod at vinde det norske mesterskab foran snuden på bl.a. Rosenborg. Kjetil Knutsen har ikke det vildeste træner-CV, men i sidste sæson blev han dog valgt som årets træner i den bedste norske række. Ud over to gode sæsoner i Bodø/Glimt er det sparsomt med erfaring, som kan tippe stillingen hans vej.

Bo Henriksen
Højtråbende Bo Henriksen har været ledig på trænermarkedet siden han for nogle måneder siden sagde op i AC Horsens. Den nuværende fodboldkommentator gjorde overordnet en god figur i Horsens, og det var da også lidt af en overraskelse for klubben, at den populære træner trak stikket i sommeren 2020. Bo Henriksen har helt klart fodboldhjernen og erfaringen, men flere eksperter synes, at han er lidt for meget gadedreng til stillingen som cheftræner for en storklub som F.C. København. Bo Henriksen kan være en dark horse, hvis William Kvist og FCK-ledelsen vurderer, at man vil gå i en ganske ny og anderledes retning.

Vi afventer, at spiludbyderne Unibet, Bet365 og NordicBet kommer med odds på næste cheftræner i F.C. København, og opdaterer naturligvis denne side, hvis/når det sker.


Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk