Hvor spiller Messi i næste sæson? Se de seneste odds fra spiludbyderne

Hvor spiller Messi i den kommende sæson? Se de seneste odds her

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Vender den argentinske troldmand tilbage til FC Barcelona?

Der går nærmest ikke en dag uden nye transferrygter om Lionel Messi. Den argentinske troldmand har aldrig rigtigt fået det helt til at spille i Paris Saint-Germain, og den franske klubs gentagne fiaskoer i Champions League er med til at bære brænde til bålet.

Spiludbyderne er naturligvis ude med odds på hvor Lionel Messi spiller i næste sæson, og her kan man næsten ikke forestille sig andet end at argentineren fortsætter i PSG eller vender snuden hjem imod Barca. Vi går i dybden med oddsene på den argentinske legende.

Spiludbyderen Unibet har pr. 13. april følgende odds på Lionel Messis næste klub.

KlubOdds
Paris SG1.65
FC Barcelona2.75
Inter Miami4.00
Al Hilal10.00
Al Nassr12.00
Manchester City17.00
FC Bayern München21.00
Chelsea21.00
Manchester United26.00
Newcastle United36.00
Arsenal41.00
Juventus41.00
Liverpool41.00
Real Madrid41.00

Paris SG

Det vil være synd at sige, at Messi er blevet den succes i Paris, man håbede han ville blive. Ja, han har til tider spillet ganske fremragende, men lige lidt har det ført til. At køre Strasbourg, Toulouse og Montpellier over i den hjemlige Ligue 1 var ikke målet med den store transfer for nu halvandet år siden. Målet var, at den stenrige ejer Tamim bin Hamad Al Thani endelig kunne løfte Champions League-trofæet. Med stjerneindkøb på stribe med Messi som kronen på værket, var der bestemt lagt op til mere end det er blevet til. Det hjælper sikkert heller ikke på situationen, at Messi i den grad må dele rampelyset i Paris med Kylian Mbappé og Neymar.

Det er svært at sige, om situationen i Paris er så alvorlig at Lionel Messi ønsker sig videre. Hvis argentineren ikke rykker tilbage til FC Barcelona, må det dog ligge ligefor at Messi lige giver byerne ny en sidste chance.

Spiludbyderne har i skrivende stund Paris SG som favoritdestination for argentineren efter sommerpausen. Odds 1.65 er hvad det kan blive til.

FC Barcelona

Afskeden med FC Barcelona var langt fra køn, og hvem kender hele historien? Det kan være at Messi stadig føler sig forrådt af hjerteklubben og specielt ledelsen. Rygterne vil vide, at Messis agent og far har mødtes med Barcelona, og der er ingen tvivl om, at Blaugrana hellere end gerne ser legenden tilbage. Det tæller bestemt til catalanernes fordel, at Xavi nu er træner i Barcelona. Stensikker Champions League-deltagelse i næste sæson og Messis tidligere holdkammerat ved roret, kan måske være det der gør, at Messi vender retur til Camp Nou.

Har FC Barcelona økonomien til at hente Messi tilbage? Det er svært at vurdere, men på en eller anden måde lykkes det altid klubben at holde skruen i vandet og tilmed at hente store stjerner. Et salg af bl.a. Andreas Christensen og/eller Gavi kan måske være det der skal til? Spotify-sponsoratet kan være med til at få kabalen til at gå op for præsident Joan Laporta & co.

Inter Miami

Inter Miami er klubben som David Beckham står bag. Flere store stjerner har været en tur over Atlanterhavet de seneste mange år, og bl.a. har de amerikanske soccer-fans kunne glæde sig over Zlatan Ibrahimović, Xherdan Shaqiri, Lorenzo Insigne, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín og naturligvis David Beckham.

Nu står Becks med en kæmpe opgave med, at opbygge et konkurrencedygtigt hold fra bunden, og her kunne Lionel Messi måske komme i spil. Den specielle “Designated player-regel” gør MLS klubberne i stand til at betale pænt store lønninger, og det skal der naturligvis til for at en spiller som Messi vil skifte.

I MLS vil Messi få chancen for at spille overfor tidligere Superliga-profiler som Andreas Maxsø, Mikael Uhre, Evander og Hany Mukhtar, og det må da også trække en smule? 😀

Al Hilal

Rygterne vil vide, at den saudiarabiske klub Al Hilal angiveligt har tilbudt Lionel Messi en vanvittig kontrakt, hvor årslønnen lyder på næsten tre milliarder kroner. Det kan næsten ikke passe vel?

Den eneste årsag til at Messi skulle tage til den jævnt dårlige saudiarabiske liga er en kæmpe løn. Det sportslige vil blive lagt fuldstændigt på hylden, og det er muligvis en postgang for tidligt for Messi. Messi er “kun” 35 år, og bør have 2-3 sæsoner tilbage på allerhøjeste plan.

I den stenrige ørkenstat, Saudi-Arabien, vil Messi have muligheden for at spille overfor sin med-🐐 i form af Cristiano Ronaldo (38 år). Ronaldo gør det formentligt fint nok i Saudi-Arabien ift. omstændighederne, men det er svært at sige, da han er gledet ud af medierne bevidsthed. Denne glemsel må selv Messi frygte lidt, og det virker ikke specielt sandsynligt at pengene skulle trække så meget (for nu). Det er godt nok et long shot for argentinerens næste destination.

Får vi atter Messi at se i Barcelona?

På en eller anden måde håber de fleste fodboldromantikere nok, at Messi vender tilbage til FC Barcelona. Her kan verdensmesteren afslutte kapitlet på en værdig måde, og sætte punktum for en fantastisk karriere i sin yndlingsklub. Spiludbyderne tildeler ret beset kun Paris SG og Barcelona en favoritvurdering, og det er nok ikke helt galt. Lidt kuriøst er det, at der slet ikke er nogen argentinske klubber blandt favoritterne, men det må bl.a. skyldes den manglende økonomi.

Vi ville sætte pengene på Barcelona – udelukkende ud fra en fodboldromantisk betragtning. Spillet går i øvrigt officielt på hvilken klub Lionel Messi spiller for 1. september 2023. Indtil der falder en afklaring, kan du glæde dig over, at du kan følge Lionel Messi og co. fra første parket via et Ligue 1 live stream hos spiludbyderne.

Vidste du i øvrigt, at Messis første kontrakt med FC Barcelona blev skrevet på en serviet? Klubbens sportsdirektør på det tidspunkt, Carles Rexach, var så imponeret af Messis evner, at han tilbød ham en kontrakt på stedet. Han havde imidlertid ingen officielle kontrakt-papirer med sig, så han skrev betingelserne på en serviet i stedet. Ak ja, det kommer nok ikke til at ske igen i år.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk