Ligue 1 live stream – se fransk fodbold online

Ligue 1 live stream hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Benyt et Ligue 1 live stream hos spiludbyderne og følg Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé, Marco Verratti, Kasper Schmeichel, Kasper Dolberg og alle de andre fra tætteste hold. Vi går på denne side i dybden med hvordan du kan live streame Ligue 1 i 2022 hos tre af markedets bedste spiludbydere! 🇫🇷⚽

Sådan finder du et Ligue 1 live stream

Ligue 1 oplever en gigantisk interesse hos danske fodboldfans, og det skyldes ikke mindst at hovedstadsklubben Paris Saint-Germain har formået at samle et verdensklasse-hold med spillere som Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé, Sergio Ramos og Gianluigi Donnarumma. Derfor er det helt logisk, at fransk fodbold er blevet en naturlig ingrediens i streaming-udvalget hos spiludbyderne.

Du kan live streame samtlige kampe fra den franske Ligue 1, og det eneste du behøver er en spilkonto med midler på. Vi anbefaler, at du opretter en spilkonto hos Bet365, NordicBet eller Unibet, hvis du er på udkig efter et Ligue 1 live stream.

  1. Opret en spilkonto hos en af nedenstående spiludbydere

    Du skal først og fremmest være i besiddelse af en spilkonto hos en af de tre spiludbydere. Det er nemlig hos dem, du live streamer Ligue 1 og meget anden fodbold. Klik på nedenstående grønne knap, og du er allerede godt på vej til at se fransk fodbold.

  2. Foretag en indbetaling til din spilkonto

    Spiludbyderne kræver alle at du har penge på kontoen, når du live streamer fransk fodbold. Det skyldes bl.a. også at rettighederne er såkaldte Bet & Watch. Du kan nøjes med at indbetale minimumindskuddet, og det starter typisk ved blot 40-50 kr. Dermed kan alle være med.

  3. Voilà! Du har nu adgang til et Ligue 1 live stream

    Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du behøver ikke at gøre mere for at kunne sige bonjour til PSG, Olympic Marseille, Lyon, Nice, Monaco og alle de andre franske klubber. Du kan streame løs så længe der er penge på din spilkonto – eller hvis du har sat et spil indenfor de seneste 24 timer.

Bet365 byder på et fremragende Ligue 1 live stream

Mægtige Bet365 er naturligvis på pletten med live streaming af Ligue 1 fra Frankrig. Spiludbyderen tilbyder markedets største udvalg af live streaming, og derfor kommer det ikke som en overraskelse, at den bedste række i fransk fodbold også er med på paletten. Du kan se samtlige kampe fra Ligue 1, Ligue 2 og den franske pokalturnering Coupe de France. Du skal blot oprette en spilkonto og indbetale 50 kr. og du er i gang.

1: Opret en spilkonto hos Bet365
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
3: Merci! Du kan nu live streame Ligue 1

Oplev Messi, Neymar og Mbappe hos NordicBet

Skandinaviske NordicBet byder også på Ligue 1 live streaming. Spiludbyderen er en mangeårig favorit hos danske bettere, og derfor er det fedt at se, at de efterhånden er kommet med på live streaming-bølgen. Det er bl.a. den eneste spiludbyder på det danske marked, som byder på et Metal Ligaen live stream – altså den bedste danske række i ishockey. Du skal blot oprette en spilkonto og sende én “hund” i din spilkontos retning, og du er klar til fransk Ligue 1 fodbold.

1: Opret spilkonto hos NordicBet
2: Indbetal min. 100 kr. til din spilkonto
3: Voilá! Du kan nu se Ligue 1 hos NordicBet

Unibet live streamer alle kampe fra Ligue 1

Den sidste spiludbyder vi gerne vil slå et slag for er Unibet. Spiludbyderen er kendt i det ganske danske land, og bl.a. trøjesponsoratet med Superliga-klubben FC København har trukket folk til i hobetal. Live streaming og Betstream Live tager live betting’en til et helt andet niveau. Hvis du er loren ved at hive muldvarpeskindet op af lommen, kan du glæde dig over, at du er i gang med Ligue 1 live streaming med et indskud på blot 40 kr. (markedets laveste minimumsindsats).

1: Opret en spilkonto hos populære Unibet
2: Indbetal minimum 50 kr. til din spilkonto hos Unibet
3: Du har nu adgang til et Ligue 1 live stream

Ligue 1 live stream – spørgsmål og svar

Hvem viser fransk fodbold?

Du kan live streame fransk Ligue 1 fodbold via spiludbyderne.

Live streamer spiludbyderne andet end Ligue 1?

Ja, du kan bl.a. live streame Ligue 2 (den næstbedste række i fransk fodbold) og pokalturneringen Coupe de France.

Hvilke devices kan man live streame Ligue 1 på?

Du kan live streame Ligue 1 på mobil, tablet og desktop.

Er der dansk kommentator?

Nej, det er der ikke. Oftest er der ingen kommentator, men i enkelte tilfælde er der engelsk kommentator.

Kan man live streame Ligue 1 i fuld skærm?

Ja, det kan du godt – bl.a. på mobilen, hvor det fungerer ganske fint. Vi anbefaler, at du benytter spiludbydernes apps til mobilen for at få den fulde oplevelse.

Er dette Ligue 1 live stream lovligt?

Ja, det er 100% lovligt. Spiludbyderne har erhvervet live streaming rettighederne i dyre domme og i håbet om, at du også sætter et spil eller to.

Behøver man at spille for at live streame Ligue 1?

Nej, du er ikke tvunget til at “bette” med. Det er dog god stil at sætte et væddemål eller to, når nu spiludbyderen har investeret dyrt i live streaming rettighederne til Ligue 1.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk