Vind 500.000 kr. i NordicBet Trappen

Vind 500.000 kr. i NordicBet Trappen

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

NordicBet Trappen er en nyskabende kampagne fra den populære spiludbyder. Du kan vinde 500.000 kr., og du kan deltage kvit og frit. Vi går her på siden i dybden med den spritnye og spændende kampagne.

Sådan fungerer NordicBet Trappen

Det er ganske nemt at deltage i NordicBet Trappen. Konceptet er helt nyt, og det er fedt at se, at den skandinaviske spiludbyder NordicBet stadig forsøger at skabe nye og underholdende kampagner. Giv kampagnen et skud hvis du er til gættekonkurrencer – gratis lir kan man ikke få nok af!

 1. Opret en spilkonto

  For at kunne deltage i NordicBet Trappen skal du have en spilkonto. Den kan du oprette ved at klikke på nedenstående grønne knap.

 2. Modtag 500.000 kr. og besvar første spørgsmål

  Når spillet er i gang, modtager du 500.000 kr. og præsenteres for det første spørgsmål, som du skal besvare. Du kan enten vælge at splitte dine penge, eller gå all-in på ét svar. Herefter låser du dit svar. Når spørgsmålets svar er afgjort, vil alle penge, der er sat på det vindende svar, gå videre til det næste spørgsmål.

 3. Indkassér din præmie

  Hvis der er penge tilbage, efter alle 20 spørgsmål er blevet besvaret, får du lov til at beholde dem, og de vil blive sat ind som kontanter på din spilkonto.

 4. Start forfra

  Så snart du har afsluttet et NordicBet Trappen spil, kan du starte det næste og prøve at vinde endnu flere præmier.

Vi letter på hatten for det nyskabende tiltag fra Nordicbet. Dette er uden tvivl en kampagne, der har potentialet til noget stort. Vi har set flere “last man standing”-konkurrencer fra spiludbyderne de seneste år, men alligevel fremstår NordicBet Trappen ganske anderledes. Elementet med at du kan splitte indsatsen er bl.a. ikke set før, og gør formatet helt unikt.

Tag trappen til 500.000 kr. – eller en mindre præmie – ved at klikke på nedenstående grønne knap.

NordicBet Trappen – Spørgsmål og svar

Hvem kan deltage i NordicBet Trappen?

Alle der har en spilkonto hos spiludbyderen og som kan modtage kampagner og bonusser. Tilmelding til kampagnen kræves.

Hvordan deltager jeg?

Du deltager i NordicBet Trappen ved at oprette en spilkonto, logge ind og gå til kampagnesiden. Der skal du afgive dit svar på det første spørgsmål.

Hvordan vinder jeg?

Du modtager de penge som du har tilbage, efter sidste spørgsmål er besvaret, indenfor 72 timer. Præmier op til 7.500 kr. modtager du øjeblikkeligt. Alle præmier er uden gennemspilskrav.

Hvor mange spørgsmål skal der besvares?

Antallet af spørgsmål, der skal besvares i NordicBet Trappen, vises når spillet starter. Typisk vil det være 20 spørgsmål.

Skal jeg besvare ét spørgsmål ad gangen?

Ja! Når du har besvaret spørgsmålet, og dette er afgjort, vil du kunne besvare det næste spørgsmål.

Hvordan fungerer præmiepuljen?

Du starter spillet med en præmiepulje på 500.000 kr., og det er derefter din opgave at svare rigtigt på spørgsmålene, så du kan beholde så mange penge som muligt af den oprindelige præmiepulje.

Hvad vil det sige at splitte pengene?

Du bestemmer selv, hvordan du vil splitte pengene. Du kan sætte alle pengene på ét svar, også kendt som all-in. Eller du kan sætte penge på begge svar, så du er sikret penge til næste spørgsmål.

Hvad sker der, hvis jeg går all-in på et spørgsmål?

Hvis du går all-in, og du har valgt det rigtige svar, vil alle pengene fortsætte til næste spørgsmål. Hvis du er all-in på det forkerte svar, mister du alle pengene, og er ude af spillet.

Hvad sker der, hvis jeg ikke svarer på et spørgsmål i tide?

Hvis du ikke besvarer spørgsmålet, inden tiden udløber, vil du blive præsenteret for et nyt spørgsmål i samme spillerunde. Hvis du ikke afslutter spillet inden 60 dage, er dit spil ugyldigt, og du mister potentielle gevinster.

Kan jeg deltage i NordicBet Trappen på mobilen?

Ja, det kan du godt. Du bestemmer helt selv om du vil deltage via computer, tablet, mobil browser eller den ganske fornemme NordicBet app.

Hvad er leaderboardet i NordicBet Trappen?

Det er tid til at vise dine venner hvor skabet skal stå! Leaderboardet viser de 100 spillere med de største gevinster fra NordicBet Trappen. Hver gang du modtager en gevinst, vil du rangere højere på leaderboardet. Der er ingen ekstra belønninger direkte knyttet til leaderboardet, men det viser, hvilke spillere, der har formået at vinde mest.

Hvor mange gange kan jeg spille NordicBet Trappen?

Hvis kampagnen er i gang, kan du spille med i NordicBet Trappen lige så mange gange som du vil. Så snart et spil er færdigt, kan du begynde et nyt spil. Spiludbyderen forbeholder sig retten til at ændre, annullere eller afslutte denne kampagne til enhver tid.

Hvor meget er den mindste og største gevinst?

Der er ingen minimumgevinst. Du vil modtage alle pengene, der er tilbage i din pulje, ligegyldigt størrelsen. Det højeste, du kan vinde i en spillerunde er 500.000 kr.

Hvordan afgøres resultater?

Resultater afgøres i overensstemmelse med spiludbyderens generelle sportsbook-regler.

Hvor kan jeg se mine tidligere svar?

Tidligere svar kan findes under “Historik” på NordicBet Trappen kampagnesiden.

Regler & vilkår

Der er ikke så meget hokus-pokus med denne nye nyskabende NordicBet Trappen-kampagne. Du skal dog som altid lige læse regler og vilkår igennem før du deltager i en kampagne eller tager imod et tilbud.

 • Du skal være over 18 år gammel for at deltage i denne kampagne.
 • Kampagnen er begrænset til én person, familie, husstand, adresse, e-mailadresse, IP adresse, telefonnummber, kontonummer (fx debit or kreditkort, Neteller etc.) og delt computer, såsom offentligt bibliotek eller arbejdsplads.
 • Ved at deltage i NordicBet Trappen, og acceptere regler og vilkår, samtykker du til at dit navn, det første bogstav af dit efternavn, din region og dine gevinster vises på leaderboardet.
 • Kunder, der er blevet informeret om, at de ikke kan deltage i NordicBet kampagner, vil ikke kunne modtage gevinster i denne kampagne.
 • Denne kampagne kræver tilmelding.
 • Den annoncerede valuta-omregningskurs fastsættes efter ledelsens skøn. Hvordan spiller jeg?
  • Du modtager 500.000 kr. og vil blive præsenteret for en række spørgsmål (typisk 20) at besvare. Ved hvert spørgsmål, skal du enten splitte pengene, eller gå all-in på et svar.
  • Når et spørgsmål er blevet afgjort, vil alle pengene på det vindende svar overgå til det næste spørgsmål.
  • Dette gentages, indtil du har svaret på alle 20 spørgsmål. Er der penge tilbage efter sidste spørgsmål er afgjort, vil disse blive krediteret din konto.
 • Hvis du ikke besvarer spørgsmålet, inden tiden udløser, vil du blive præsenteret et nyt spørgsmål i samme spillerunde. Hvis du ikke afslutter spillet med 20 spørgsmål inden 60 dage, er dit spil ugyldigt, og du mister potentielle gevinster.
 • Den størst mulige gevinst fra et enkelt NordicBet Trappen spil er 500.000 kr.
 • Alle gevinster udbetales indenfor 72 timer efter spillets afslutning, og vil blive udbetalt i din lokale valuta. Gevinster op til 7.500 kr. udbetales øjeblikkeligt. Gevinster udbetales kontant, så når de er på din konto, kan du bruge dem, som du vil.
 • Alle spørgsmål i spillet afgøres i overensstemmelse med spiludbyderens Sportsbook-regler og regulationer, som findes her.
 • I tilfælde af et forkert afgjort resultat, vil NordicBet aflyse resultatet og rearrangere det korrekte resultat.
 • Hvis du allerede er kommet forbi spørgsmålet med det forkerte resultat, bringes du tilbage til det stadie af spillet, hvor du ville være endt, hvis spørgsmålet var blevet afgjort korrekt. Lad os eksempelvis sige, at du har 200.000 kr tilbage ved spørgsmål 5. Du splitter din pulje med 150.000 kr. på ‘Ja’ og 50.000kr på ‘Nej’, og spørgsmålet afgøres forkert som ‘Ja’. I dette scenarie, er du allerede gået videre til spørgsmål 7 med 150.000 kr. tilbage. I stedet for, vil du bringes tilbage til spørgsmål 6 med de 50.000 kr., som du oprindeligt havde placeret på det rigtige svar ved spørgsmål 5.
 • I en situation, hvor et spørgsmål skal annulleres (f.eks på grund af menneskelig fejl, store oddsændringer etc.), annullerer spiludbyderen dette spørgsmål, og alle spillere bliver nødt til at svare på et nyt spørgsmål for at komme videre.
 • Spiludbyderen har retten til at suspendere et spørgsmål til enhver tid. Skulle dette finde sted, vil alle spillere, der har besvaret spørgsmålet, ikke være i stand til at redigere deres valg.
 • Hvis du af en eller anden grund vælger at lukke din konto eller selvudelukke dig under et igangværende spil, vil du ikke længere kunne vinde gevinster.-I tilfælde af uoverensstemmelser, vil NordicBets beslutning være fuldstændig og afgørende.
 • Kampagners formål er at forstærke din nydelse af spillene og ethvert forsøg på at misbruge denne kampagne vil ikke blive tolereret. Misbrug kan føre til tab af eventuelle gevinster, samt øjeblikkelig udelukkelse fra fremtidige kampagner.
 • NordicBet forbeholder sig retten til at ændre, annullere eller trække denne kampagne tilbage til enhver tid. Eventuelle ændringer af kampagnen vil blive offentliggjort i disse regler. Det er deltagernes ansvar at tjekke for ændringer og opdateringer. Alle spillere, der er blevet væsentligt berørt af ændringerne, vil blive underrettet.
 • Alle nye og eksisterende NordicBet kunder med en konto, der er oprettet i Danmark, kan deltage i kampagnen.
 • Vi ønsker, at vores spillere har det sjovt, mens de spiller. Derfor opfordrer vi til ansvarligt spil. Vores ansvarlige spilredskaber giver dig mulighed for at sætte dine egne spilbegrænsninger, budgetter og grænser. På den måde kan du spille indenfor dine grænser, mens du har det sjovt.
 • De generelle NordicBet regler og vilkår gælder.
 • Disse regler og vilkår blev sidst opdateret d. 30/08/2022 kl. 11:00.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk