NordicBet app – Spil på mobilen hos den skandinaviske spiludbyder

Læs alt om den flotte NordicBet app

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spiludbyderen med de skandinaviske rødder, NordicBet, har naturligvis også indset hvor vigtigt det er, at tilbyde et stærkt produkt til spil på mobilen. Du kan spille på farten hos NordicBet uanset om du benytter en iPhone eller en Android-smartphone. Vi går i denne anmeldelse i dybden med fordele og ulemper ved den seneste NordicBet app.

Introduktion til NordicBet app’en

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at NordicBet i flere år har serveret et ganske utidssvarende mobilprodukt til danske spillefugle. Mens konkurrenterne er kommet flyvende ud af starthullerne – nogle endda med en “mobile first”-tilgang, så har NordicBet haft svært ved at komme op i omdrejninger. Der er dog godt nyt at hente ift. de seneste versioner af NordicBet app’en.

Den nyeste NordicBet app fremstår moderne og attraktiv, og hvis du har mod på at prøve en lidt anderledes betting app er den helt sikkert sagen. Der er mange årsager til at app’en er anderledes, men en af de primære grunde er, at den ikke ligner den endeløse række af apps bygget på Kambi-platformen. Kambi-platformen er naturligvis knaldstærk, og muligvis den bedste “eksterne” platform på markedet, men det virker også til at flere spiludbydere har svært ved at differentiere sig. De fleste af os spiller jo hos flere spiludbydere for at prøve noget nyt, så overvejende ens produkter er sjældent vejen frem for nogen af parterne.

NordicBet har trods alt valgt at forsøge sig med en løsning, som ikke ligner de andre spiludbydere, og det kan jo gå begge veje. Vi vælger dog, at give kudos for at præsentere en app, som adskiller sig fra markedet.

Spil på mobilen med en NordicBet app

Hvis du er på udkig efter en NordicBet app, kan du glæde dig over at den er tilgængelig både til iOS og Android. iOS er klart det mest populære styresytem på det danske marked, mens man verden over foretrækker Googles styresystem til smartphones (Android). Uanset markedsandele for de to styresystemer, er der ingen tvivl om at spiludbyderne i dag skal have en app til begge platforme. Spil på mobilen bliver mere og mere populært, og i dag sættes der faktisk flere spil via en mobil enhed end på en desktop. Det tvinger ikke bare spiludbyderne til at prioritere mobilen – det tvinger dem også til at kunne præsentere et stærkt produkt på flere platforme.

Moderselskabet bag NordicBet, Betsson Group, kører det man kalder en multi-brand strategi. Det betyder, at de foruden NordicBet har en hulens masse andre brands i porteføljen. I udlandet har de f.eks. også Betsson og Betsafe, mens man herhjemme også fokuserer på sports- og casino-brandet med moderselskabets navn: Betsson. Det stiller store krav til produkterne, der desværre ofte bliver prioriteret efter hvor vigtigt markedet er. Det danske marked betyder typisk ikke alverden for de internationale spiludbydere, og den mest hyppige konsekvens er tekniske udfordringer. NordicBet har ikke uanede ressourcer til kun at koncentrere sig om at forbedre app’en, og det har man kunne se i mange år. Den nuværende NordicBet app er dog langt bedre end tidligere, og det kan du naturligvis læse mere om i nedenstående afsnit.

Sådan får du en NordicBet app til din iPhone

Hvis du tilhører den del af befolkningen, som benytter en iPhone og dermed styresystemet iOS, kan du glæde dig over, at det er ganske nemt at få fingrene i en NordicBet app. Du skal blot ind i Apples App Store på din mobil og hente spiludbyderens betting app, og du er kørende. Det vil dog give god mening, hvis du først har oprettet en spilkonto, da du så kan logge ind og spille med det samme. Du opretter en spilkonto hos NordicBet ved at klikke på nedenstående grønne knap.

1: Opret en spilkonto hos NordicBet
Spil hos den skandinaviske spiludbyder med en NordicBet app
2: Hent og installér app’en i App Store
NordicBets app til iOS henter du inde på App Store
3: Log ind og spil via NordicBet app’en
Den flotte NordicBet app byder må masser af funktioner

Sådan får du en NordicBet app til din Android-mobil

Hvis du er den lykkelige ejer af en Android-mobiltelefon – det være sig Google Pixel, Samsung, Sony, HTC, Xiaomi, Motorola, OnePlus eller mange flere – så er det på spiludbyderens egen hjemmeside at det sker. Google tillader endnu ikke gambling apps i Google Play, men der er heldigvis en ændring på vej. Indtil det sker, så må du hente NordicBets Android-app direkte fra spiludbyderens hjemmeside. Du finder et link til downloadsiden allernederst på spiludbyderens hjemmeside under punktet “NordicBet app”.

1: Opret en spilkonto hos NordicBet
Du kan naturligvis også få en NordicBet app til Android
2: Hent og installér NordicBet app’en
Du henter NordicBets app til Android direkte på hjemmesiden
3: Log ind og spil via NordicBet app’en
Spil hos NordicBet med den seneste app

Er der nogen forskelle på app’en til iOS og Android?

Der er altid nogle små forskelle mellem app’en til henholdsvis iOS og Android. Oftest er der nogle regler, som udbyderen af app’en skal overholde, og reglerne dikteres oftest af styresystemet. Alt dette bliver for teknisk og indviklet at komme omkring her. Pt. kan du ikke hente Android-app’en i Google Play, da Google ikke tillader gambling apps direkte fra deres butik. Det betyder naturligvis, at NordicBet har måtte gå bagvejen og publicere app’en på deres egen hjemmeside.

Typisk vil evt. forskelle være kosmetiske, men nogle gange er der også nogle funktioner, der er markant anderledes. Det drejer sig bl.a. om den måde man logger ind på, og i visse tilfælde er der også forskellige betalingsmidler at finde på de to styresystemer. Hos NordicBet kan du indbetale med MobilePay på begge platforme, så deri er der ingen forskelle på de to apps.

Flere spiludbydere tilbyder indbetaling med Apple Pay, men det er NordicBet endnu ikke klar med, så heller ikke her klarer iOS-app’en sig bedre end sin Android-ven. På iOS-app’en kan du logge ind med Face ID og Touch ID, og det trækker bestemt op. Du kan også benytte en firecifret kode eller traditionel brugernavn og kodeord, så der er rigeligt med metoder. Flere spiludbydere tilbyder kun én måde at logge ind på via mobilen – nemlig brugernavn & password – og den fælde er NordicBet heldigvis ikke faldet i. Der er ikke noget mere irriterende end at man partout skal huske alle sine brugernavne og passwords, for langt de fleste af os har jo op til flere spilkonti.

10 gode grunde til at benytte den nye NordicBet app

Hvis du kan lide at spille hos den skandinaviske spiludbyder, skal du unde dig selv oplevelsen af at prøve den relativt nye NordicBet app. Når du spiller på mobilen, får du en helt ny og meget bedre spiloplevelse. Alt føles mere frit, og du er ikke på samme måde bundet af tid og sted. At spille på mobilen er ikke blot endnu en device. Det er også helt nye måder at spille på.

1: Optimeret til hurtigere hastighed – Når du spiller via en app til mobilen, er en af de mest markante fordele hastigheden. Den er meget hurtigere end når du spiller via en browser – uanset om det drejer sig om din mobils browser eller desktop-browseren. Mange elementer skal kun indlæses én gang, og det sparer data og dermed tid. Hastighed er altid et parameter – specielt hvis du befinder dig i områder med en svingende mobildækning.
2: Flere måder at logge ind på – Når du spiller på din desktop er du af lovgivningsmæssige årsager tvunget til at logge ind med NemID. Det slipper du for på mobilen. Her kan du logge ind på op til flere forskellige måder, og det er hurtigt og bekvemt.
3: Spil på farten – At spille via mobilen giver dig helt nye muligheder for at spille. Du skal ikke længere bekymre dig om tid og sted, men kan spille hvor og hvornår du vil. Du kan sætte et spil mens du er på stadion, når du står i køen i supermarkedet eller venter på bussen. Spiludbyderen – og dermed lidt betting lir – er aldrig længere væk end et greb i lommen.
4: Masser af live betting – Med en betting app til mobilen kan dit spilmønster måske også ændres. Den hurtigere adgang til masser af live betting gør det oplagt, at du nemmere kan finde nogle oplagte væddemål. Du er ikke bundet af at du skal finde nogle pre-match væddemål på desktoppen. Når du spiller live, kan du også udnytte at du kan “spille om” / minimere tab osv. Mere tid til research og flere valgmuligheder bør alt andet lige være til spillerens fordel.
5: Stort udvalg af ekstra-funktioner – Djævlen ligger i detaljen, og NordicBet har bestemt fokus på detaljen. I spiludbyderens app finder du et ganske stort udvalg af ekstra-funktioner og lækkerier, som gør brugeroplevelsen flot. Vi kan bl.a. nævne “bet builder”, “individuel sortering”, “kompakt visning”, “pin / foretrukne kampe”, “daglige odds boosts” og “starter snart”. Der er fokus på brugervenligheden, og vi letter på hatten!
6: Masser af statistik – Hvis du godt kan lide at have styr på statistikken, kan du glæde dig over at NordicBet har købt “den store pakke”. Her er masser af statistik – brugbar og mindre brugbar. Bemærk venligst, at denne del åbner i et nyt vindue – altså i mobilens browser.
7: Live streaming af højtprofilerede kampe og begivenheder – NordicBet er en af de spiludbydere på det danske marked med størst fokus på live streaming. Du kan bl.a. live streame alle kampe fra den spanske La Liga, men også tennis, eSport og basketball er spiludbyderen stærke på.
8: Visuel kampvisning – Hvis du ikke kan følge dit væddemål via kukkassen eller live streaming, er live betting-sektionen nok det bedste bud. Her kan du se en visualisering af kampens forløb, og du kan tjekke alskens data fra kampen. Sidstnævnte data er uundværlig, hvis du spiller på de lidt mindre profilerede markeder som f.eks. hjørnespark, “først til” og advarsel. Dermed fungerer app’en også som en fremragende livescore.
9: Omfattende spilhistorik – I de tidligere version af NordicBet app’en var kontohistorikken helt til rotterne. Det er ikke længere sagen, og vi kan klart anbefale, at du lige tager et kig. Her finder du alle de oplysninger om væddemål, transaktioner og bonusser som du har brug for.
10: Tilgå alle funktioner – I den seneste NordicBet app kan du tilgå alle funktioner på mobilen. Du behøver kun at blive NemID-verificeret én eneste gang, og det er når du opretter spilkontoen. I dag kan du tilgå alle mulige funktioner – lige fra personlige indstillinger, til kommunikationspræferencer, markedsføringsindstillinger, odds-formater, notifikationscenter og “din profil”. Du har dermed ikke længere brug for en desktop til at kunne holde styr på og ændre de mange personlige indstillinger.

Spørgsmål og svar

Hvor downloader jeg NordicBet app’en til iPhone?

Du kan downloade NordicBets iOS-app inde i App Store. Du tilgår blot App Store på din mobil og søger efter NordicBet.

Hvor downloader jeg NordicBet app’en til Android?

Du kan ikke hente NordicBet app’en inde på Google Play. Du skal tilgå spiludbyderens hjemmeside på en mobil enhed, og gå ned i bunden af skærmen. Der er et link kaldet “NordicBet app”. Klik der og du bliver guidet til download-siden.

Kan jeg benytte NordicBets app på iPad?

Ja, det kan du sagtens. Hent og installér blot iOS-app’en til iPhone. Den tilpasser sig automatisk til din iPad, når du benytter app’en på din tablet.

Kan jeg logge på NemID på min mobil?

Nej, det kan du ikke. Det er lidt øv, men til gengæld kan du logge ind på flere forskellige andre metoder: Face ID, Touch ID, firecifret pin-kode, og traditionel brugernavn + kodeord.

Kan jeg indbetale med Apple Pay hos NordicBet?

Du kan i skrivende stund ikke benytte Apple Pay hos NordicBet. Heller ikke på mobilen. Her må vi henvise til bl.a. Unibet.

Kan jeg indbetale med MobilePay hos NordicBet?

Ja, du kan indbetale med MobilePay hos NordicBet uanset om du tilgår servicen på mobil, tablet eller desktop.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk