Spil på Tiger King

Spil på Tiger King - se oddsene her
Artikelfoto: JoeExoticTV

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Netflix-dokumentaren “Tiger King – mord, kaos og galskab” har på blot et par måneder opnået kultstatus verden over. Tiger King er lige nu ved at slå et hav af rekorder for flest seere og antal streaminger, og herhjemme er ingen undtagelse. Serien om den excentriske ejer af en masse kattedyr, Joe Exotic, ligger konsekvent blandt de mest streamede serier siden premieren tilbage i slutningen af marts.

Interessen for Tiger King er ikke kun forbeholdt fans, medier og dyreværnsaktivister. Spiludbyderen Bwin er ude med en række odds på hvad der kommer til at ske med seriens hovedpersoner fremadrettet. Dem der har set har set den vanvittige Tiger King-dokumentar, er formentlig ikke i tvivl om, at vi langt fra har hørt det sidste til seriens hovedpersoner.

SPOILER ALERT: Hvis du endnu ikke har set dokumentaren, og vil nyde den uden at vide hvad der sker, så bør du stoppe med at læse med her! Vi kommer ind på væddemålene, som afslører hvordan det hele sluttede i serien. Du bør i stedet se dokumentaren, og vende tilbage til denne artikel.

Odds på Tiger King – en af de mest hypede dokumentarer nogensinde

Der var nok ikke mange der havde forestillet sig, at en dokumentar om nogle skæve typer i og omkring tre dyreparker i USA skulle ende med at blive en af de mest hypede og populære dokumentarer i hele verden. Ikke desto mindre er der opstået decideret Tiger King-mania, og godt hjulpet på vej af karantæne, lockdown og et ekstra stort forbrug af streaming services, er Tiger King corona-tidens ukronede konge.

Spiludbyderen Bwin smider ekstra brændsel på hypen ved at tilbyde spil på dokumentarens hovedpersoner. Er der overhovedet sportslig værdi i at spille på hovedpersonerne fra en dokumentar? Det er der næppe, men det er god lir.

Joe Exotic – fra zoo-ejer til detroniseret Tiger King

Joe Exotic er seriens omdrejningspunkt. I serien ser vi hvordan den excentriske zoo-ejer har problemer med sine forhold, økonomien, de ansatte, myndighederne og ikke mindst ærkefjenden Carole Baskin. Hadet til sidstnævnte er slutteligt en af grundene til, at Joe Exotic bliver idømt intet mindre end 22 års fængsel.

I serien udfolder Joe Exotics privatliv sig i en uheldig retning, og der er stor fokus på hans forhold til op til flere mænd. Spiludbyderen Bwin har derfor valgt også at udbyde odds på hvordan det går Joe Exotic på privatfronten.

Der er nok ingen tvivl om, at det er svært at holde styr på privatlivet som indsat. I mellemtiden kan Joe Exotic glæde sig over, at der ruller pænt mange royalties ind på kontoen fra hans sange, som oplever enorm popularitet på streaming-services. Hør bl.a. Joe Exotics ret fængslende (pun intended) ballade “I Saw A Tiger” i nedenstående video.

Joe Exotic odds – hvordan kommer det til at gå med Tiger King?

Hvordan kommer det til at gå med dokumentarseriens altoverskyggende hovedperson?

Modtager Joe “Tiger King” Exotic en præsidential benådning inden 31. januar 2025?
Ja: 8.00
Nej: 1.05
Er Joe “Tiger King” Exotic stadig gift med Dillon Passage 31. januar 2021?
Ja: 1.25
Er Joe “Tiger King” Exotic stadig gift med Dillon Passage 31. januar 2022?
Ja: 1.85
Er Joe “Tiger King” Exotic stadig gift med Dillon Passage 31. januar 2023?
Ja: 3.00
Er Joe “Tiger King” Exotic gift med minimum to mænd senest 31. januar 2025?
Ja: 5.00

Don Lewis odds – spil på den forsvundne eksmand

I serien får vi at vide at Carole Baskins eksmand Don Lewis forsvandt sporløst tilbage i 1997. Joe Exotic m.fl. mener, at Carole Baskin dræbte sin daværende mand for bl.a. at få del i hans penge. Tilmed skulle han være endt sine dage som tigerfoder i følge flere af de medvirkende. Andre mener, at han simpelthen tog ned til sit elskede Costa Rica, da han fik nok af konen. Får vi mon en afklaring på det mysterie?

Ved offentligheden hvad der skete med Don Lewis inden 31. maj 2021?
Ja: 5.00
Ved offentligheden hvad der skete med Don Lewis inden 31. maj 2022?
Ja: 7.00
Don Lewis er i live og bor på Costa Rica
Ja: 15.00

Hvem skal spille hovedpersonerne i en evt. filmatisering?

I dokumentaren og i særafsnittet “Tiger King og jeg” kommer man flere gange ind på, at det gale forløb næsten skriger på en filmatisering.

Men hvem skal spille Joe Exotic, Carole Baskin, John Finlay og Cheryl Maldonado, når/hvis historien rammer det store lærred? Selveste Joe Exotic mener, at Brad Pitt og David Spade er oplagte kandidater til at spille hovedrollen. Hollywood-skuespilleren Kevin Bacon udtaler, at han vil være meget interesseret i at spille selveste Joe Exotic.

Kevin Bacon spiller Joe “Tiger King” Exotic i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 3.00
Brad Pitt spiller Joe “Tiger King” Exotic i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 3.50
Jeffrey Dean Morgan spiller Joe “Tiger King” Exotic i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 7.00
Robert Downey Jr. spiller Joe “Tiger King” Exotic i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 11.00
Leonardo DiCaprio spiller John Finlay i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 3.00
Johnny Depp spiller John Finlay i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 7.00
James Marsden spiller John Finlay i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 11.00
Jessica Lange spiller Carole Baskin i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 5.00
Laura Linney spiller Carole Baskin i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 5.00
Julianne Moore spiller Carole Baskin i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 5.00
Tilda Swinton spiller Carole Baskin i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 8.00
Lisa Emery spiller Cheryl Maldonado i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 5.00
Janet McTeer spiller Cheryl Maldonado i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 5.00
James Franco spiller Travis Maldonado i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 3.50
Zac Efron spiller Travis Maldonado i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 6.00
Taylor Lautner spiller Travis Maldonado i en fremtidig film eller tv-serie
Ja: 8.00

Vinder Tiger King nogen filmpriser?

Hypen om Tiger King-dokumentaren har nået usete dimensioner, men er det nok til at blive belønnet med en Oscar eller BAFTA? Juryen vil måske rynke lidt på næsen af det knapt så finkulturelle klientel, men masser af produktioner er lagt på hylden i 2020, så hvem ved?

Tiger King vinder en Oscar for bedste dokumentarfilm
Ja: 11.00
Tiger King vinder en BAFTA-pris for bedste dokumentarfilm
Ja: 7.00

Alle odds er opdateret pr. 29. april 2020.

Tiger King spilforslag

Der er ingen tvivl om at Bwin har haft de useriøse briller på, da de har sat ovenstående odds. Sådan er er specialspil dog ofte, så det er ikke overraskende.

Joe Schreibvogel a.k.a. Joe Exotic er pt. buret inde, og den tidligere ejer af Greater Wynnewood Exotic Animal Park har indtil videre ikke haft held med sig i retssystemet. En appelsag kommer til at tage tid, og der er ikke værdi i at spille på en evt. udvikling i hans ægteskabelige forhold.

En præsidential benådning virker ikke realistisk, men hvis der nogensinde er en præsident der kunne finde på det, så er det Donald Trump. På denne side af præsidentvalget i USA, kommer der ikke til at ske noget.

Væddemålene på “hvem der skal spille hvem” i en filmatisering ligger heller ikke lige for, og faktisk har vi i de senere år set, at en skuespillers lighed med den faktiske person ikke nødvendigvis behøver at spille en rolle. Hvem havde f.eks. forudset, at Christian Bale en dag skulle komme til at spille vicepræsident Dick Cheney? Hvem der skal spille den homoseksuelle, skydegale redneck med bundesligahår er derfor ekstremt svært at sige.

Faktisk ville de mest interessante væddemål være på om Carole Baskin og Doc Antle får lov til at drive henholdsvis Big Cat Rescue og T.I.G.E.R.S. videre. Der bliver i dokumentaren stillet store spørgsmålstegn ved, om de to dyreparker er væsentlig anderledes end Joe Exotics GW Zoo. Det væddemål finder vi dog ikke.

Og nåh ja, så kunne det jo også være sjovt, hvis man kunne spille på om Carole Baskin kommer i fedtefadet, om Jeff Lowe får held med sin nye park for store kattedyr eller om der rent faktisk kommer en fortsættelse – på Netflix eller det store lærred.

I efterafsnittet “Tiger King og jeg” bliver en fortsættelse eller spin-off teaset særdeles kraftigt. En spin-off vil formentlig tage Don Lewis’ forsvinden under den kritiske lup, og en lokal sherif har for kort tid siden genåbnet sagen. Dermed er der ikke langt til, at forsvindingssagen kan få vinger her 23 år senere.

Corona-pandemien har vendt op og ned på verden, og flere dyre produktioner er sat på hold. Det virker derfor ikke vanvittigt urealistisk, at Tiger King har en chance for at vinde en overraskende Oscar for bedste dokumentar. Specielt ikke hvis der sker noget helt vanvittigt senere på året, som kan holde hypen kørende i resten af året. Og at der sker noget vanvittigt før eller siden – det kan man næsten være sikker på. Det er kun et spørgsmål om tid.

Here kitty kitty! Odds 11.00 på en Oscar til Joe Exotic og co. er bedste bud herfra.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk