AFCON live stream – Se kampene fra Africa Cup of Nations

AFCON live stream - Se kampene fra Africa Cup of Nations hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Med et AFCON live stream kan du live streame samtlige kampe fra Africa Cup of Nations – den afrikanske pendant til Europamesterskaberne. AFCON 2021 spilles i januar 2022 og er udskudt pga. pandemien, som satte en stopper for mange sportsbegivenheder sidste år. Nu er det endelig lykkedes at få skudt turneringen i gang i værtslandet Cameroun, og vi kan se frem til en måned med bold med land fra det afrikanske kontinent. Vi guider dig i denne artikel til hvordan du helt lovligt kan få fingrene i et AFCON live stream. Du skal nemlig blot have en konto hos en spiludbyder, og du er i gang med at se masser af afrikansk fodbold.

Sådan får du fingrene i et AFCON live stream

Det er ganske nemt og hurtigt at få adgang til AFCON live streaming. Det kræver blot en konto hos én af nedenstående spiludbydere. Edouard Mendy, Achraf Hakimi, Kalidou Koulibaly, Thomas Partey, Riyad Mahrez, Frank Onyeka, Mohamed Salah og Sadio Mané – Årets AFCON-turnering er pakket med spillere, som vi kender fra europæisk topfodbold. Følg nedenstående hurtige trin, og du er blot fem minutter fra at kunne følge dine afrikanske helte fra tætteste hold.

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Det er spiludbyderne som tilbyder et flot AFCON live stream, så du skal først oprette en konto for at få adgang. Du kan vælge i mellem nedenstående tre spiludbydere, som alle har de afrikanske mesterskaber på programmet i januar 2022.

  2. Foretag en indbetaling

    Spiludbyderne kræver at du foretager en indbetaling for at kunne se med. Du behøver ikke spille, men der skal altså værre penge på spilkontoen. Du har også adgang hvis du har sat et spil indenfor de seneste 24 timer.

  3. BUM! Du har nu adgang til AFCON live streaming

    Ja, det kræver ikke mere end det. Du har adgang til AFCON live streaming hvis du blot har en spilkonto med midler på. Du er nu klar til at opleve Cameroun, Senegal, Egypten, Nigeria og alle de andre afrikanske nationer.

Spil på og live stream AFCON hos Bet365

Spiludbyderen Bet365 har en global fokus, og dermed er det ikke overraskende at AFCON har høj prioritet. Du kan live streame alle kampene – inklusiv finalen – fra AFCON, og hvis du kan lide at bette har du også alle muligheder her. Du kan live bette på samtlige kampe fra de afrikanske mesterskaber. Minimumindskuddet er blot på 50. kr. og dem kan du indsætte via både Apple Pay og Google Pay.

1: Opret en spilkonto hos Bet365
2: Indbetal 50 kr. til din spilkonto
3: Du har nu et AFCON live stream

Unibet byder på et AFCON live stream

Skandinaviske Unibet er også på pletten med et AFCON live stream. Hos den skandinaviske spiludbyder kan spille på og live streame samtlige kampe fra Africa Cup of Nations – og naturligvis også livebette hvis det er noget for dig. Du skal blot oprette en konto og indsætte mindst 40 kr. og du er klar til bold. Du kan tilmed indsætte via MobilePay, så du slipper for at bøvle med kreditkort.

1: Opret en spilkonto hos Unibet
2: Indbetal min. 40 til din Unibet-konto
3: Du har nu adgang til AFCON live streaming

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg se AFCON?

Du kan se AFCON (Africa Cup of Nations) hos bl.a. Bet365 og Unibet.

Skal man spille for at kunne live streame AFCON?

Nej, du kan sagtens lade være med at spille. Du skal dog have en spilkonto hos spiludbyderne med midler på.

Kan jeg live streame AFCON på min mobil?

Ja, du kan live streame AFCON på både mobil, tablet og desktop.

Kan man live streame AFCON i fuld skærm?

Ja, det kan du godt. Vi anbefaler at du henter spiludbyderens app for at få den bedste brugeroplevelse.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk