Oplev Cluster Pays-featuren i den populære Aloha spilleautomat

Den Hawaii-inspirerede Aloha spilleautomat byder bl.a. på Cluster Pays

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Gevinsterne kommer i klynger på Aloha

Er du i sommerhumør, så er den fremragende Aloha spilleautomat bare ikke til at komme udenom. Spillet er nemlig en ægte sommerklassiker, og der er både ananas og tropisk stemning på valserne. Ja, det er lige før, man får lyst til at pakke kufferten og tage på en polynesisk strandtur.

Spillet er produceret af den svenske spilproducent NetEnt, og har efterhånden et par år på bagen, men det gør ingenting. Hawaii-temaet er nemlig til at blive glad i låget af, og så gør det jo heller ikke noget, at spillet er kendt – og berygtet – for at spytte nogle særdeles store gevinster ud til spillerne.

Aloha-automaten var i øvrigt en af de første spilleautomater, der introducerede den nye Cluster Pays spilmotor, og den kan vi godt lide. Det er således fuldstændig underordnet, hvor på valserne dine gevinstkombinationer optræder. Så længe du samler minimum 9 ens symboler i en klynge, så er der udbetaling ved den hawaiianske Kasse 1.

Underholdningsværdien – og spændingsniveauet – er derfor noget større end ved de traditionelle automater, hvor gevinsterne altid optræder fra venstre mod højre startende på valse 1.

Sticky Win Re-spin spreder altid glæde blandt fans af Aloha spilleautomat

En anden årsag til, at den Hawaii-inspirerede Aloha-automat er blandt favoritterne her på redaktionen, er også den særlige Sticky Win Re-spin feature, hvor en enkelt lille gevinst kan få lov til at vokse sig større. Det sker bestemt ikke hver gang, men når featuren optræder, og det gør den tilfældigt, så får du gratis Re-spins, mens din gevinst bliver hængende. Du kan fortsætte dine re-spins lige så længe du fortsætter med at ramme et af gevinstsymbolerne. I teorien kan du altså fylde hele pladen ud og plastre alle valserne til med 30 ens symboler. Max gevinsten på Aloha er 10.000 gange indsatsen, så et enkelt lucky punch og så har du råd til at flyve til Hawaii på ferie.

Så heldige har vi desværre ikke selv været, men vi har dog ramt nogle pænt store gevinster. Når det sker, så danser den polynesiske stenfigur inde i spillet en lille sejrsdans for dig – og det manglede også bare.

En anden lækker detalje omkring Aloha er soundtracket. Musikken komplimenterer automaten som ananas på en pizza, hvis du altså kan lide Hawaii Pizza. I modsætning til mange andre spilleautomater, så behøver du heller ikke at slukke for lyden efter to minutter for at undgå at eksplodere indvendigt over den irriterende muzak.

Læs vores artikel om spilleautomater med musik i, hvis du også sætter pris på lidt godt til øregangen.

Se en fin gennemgang af alle spilleautomatens forskellige features i nedenstående video.

Hawaiianske frimærker kan få dig op på mærkerne

Aloha har naturligvis også et bonusspil, og det består af Freespins. For at aktivere bonusspillet, så skal du samle tre eller flere hawaiianske Free Spins frimærker et eller andet sted på de seks valser. Undervejs i dine 10 tildelte Free Spins fjernes de mindst værdifulde symboler i takt med at du rammer gevinster. Til sidst er der måske kun de helt dyre symboler tilbage, og så er det unægtelig lettere at ramme noget godt. Det er med andre ord mere sandsynligt, at du rammer plet og scorer en høj gevinst under Free Spins end i selve hovedspillet, så nu ved du det.

Rammer du tre eller flere frimærker inde i Free Spins featuren, så får du tildelt ekstra Free Spins.

Aloha spilleautomat – værd at vide

Min indsats1 krone
Max indsats1.000 kroner
BonusspilJa, 10 Free Spins
Særlig featureSticky Win Re-Spins
VolatilitetLav
Tilbagebetaling96,42%
ProducentNetEnt

Den populære Aloha spilleautomat er naturligvis tilgængelig både på desktop og mobil – du bestemmer selv. Du finder Aloha spilleautomaten hos LeoVegas, Mr Green Casino og mange andre spiludbydere. Vi anbefaler, at du spiller hos en af nedenstående spiludbydere, der alle har et velkomsttilbud, hvor du ikke behøver at foretage en indbetaling!

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk