Sådan live streamer du Benfica – FCM i Champions League-kvalen

Live stream Benfica - FCM hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

De danske TV-kanaler har ikke formået at indgå en aftale om visning af den vigtige Champions League-kvalifikationskamp mellem Benfica og FC Midtjylland. Dermed bliver den første kamp på Estádio da Luz i Lissabon desværre uden danske TV-seere, men det skal da bestemt ikke afholde fra at komme med en fidus til hvordan du kan live streame kampen.

Følg nedenstående trin, og du kan live streame Benfica – FCM tirsdag d. 2. august kl. 21.00. Det er ikke helt ligetil, men bestemt muligt.

Benfica – FCM live streaming trin-for-trin guide

Det er normalt ganske simpelt at live streame fodbold og alskens anden sport hos spiludbyderne, men grundet kringlede regler om streaming-rettighederne har spiludbyderne heller ikke lov til at live streame den i Danmark. Derfor skal du både være i besiddelse af en såkaldt VPN og en spilkonto hos NordicBet for at kunne live streame Benfica – FCM i CL-kvalen. Sådan gør du:

 1. Opret en spilkonto hos NordicBet

  Du skal være i besiddelse af en spilkonto hos spiludbyderen NordicBet. Det er ganske nemt, og det bør ikke tage dig mere end en håndfuld minutter at oprette en konto. Husk på at du skal være min. 18 år for at oprette en spilkonto. Klik på nedenstående grønne knap og du er et skridt nærmere.

 2. Foretag en indbetaling til din spilkonto

  Spiludbyderne kræver altid, at du har penge på din spilkonto for at kunne live streame. Derfor skal du foretage et indskud. Du kan hos NordicBet nøjes med at indbetale 100 kr., og du kan indbetale bl.a. via MobilePay, så det er er ganske nemt. Du bestemmer i øvrigt selv om du vil spille for dit indskud eller ej.

 3. Log ud af din NordicBet-konto

  Du skal derefter logge ud af din NordicBet-spilkonto, da den ser dig som residerende i Danmark med en dansk IP-adresse.

 4. Installér en VPN

  For at kunne tilgå streamingen, skal du hente og installere en VPN. En VPN er et program, som “slører” din IP-adresse, så hjemmesider ikke kan se hvor i verden du logger på fra. Vi har forsøgt os med en VPN fra F-Secure og den virker ganske fint. Hos denne VPN-udbyder får du en gratis prøveperiode på 5 dage, og du behøver ikke at registrere dig, og heller ingen kreditkortoplysninger er nødvendige. Dermed adskiller denne VPN sig positivt fra mange andre VPN-udbydere på markedet.

 5. Vælg Stockholm som placering i VPN

  Tilslut din VPN med Stockholm som placering. Husk på at du kan køre din VPN fra både en desktop (Mac og Windows) og mobilen.

 6. Log ind og live stream Benfica – FCM

  Du kan nu logge ind hos NordicBet og live streame Benfica – FCM. Du finder kampen i live betting-sektionen fra kampstart kl. 21.00.

En VPN hjælper dig med at ændre din IP-adresse

Det er naturligvis op til dig hvilken VPN du vil benytte – der findes et hav af forskellige udbydere derude. Vi har her på redaktionen testet ovenstående VPN fra F-Secure, og det virkede fint hos NordicBet. Vi har testet en FREEDOME VPN fra F-Secure fordi den er gratis at benytte og fordi man ikke skal indtaste kreditkort-oplysninger eller anden info. Dermed slipper man for at blive bonget for et abonnement, hvis man glemmer at opsige en prøveperiode. Hvilket man jo altid gør! 😀

VIGTIGT: Vi fraskriver os enhver form for ansvar, hvis du benytter denne metode til at live streame, og vi kan heller ikke garantere at det virker for dig.

Benfica – FCM live streaming – Spørgsmål og svar

Hvilke spiludbydere live streamer Benfica – FCM?

Der er flere spiludbyder,e som live streamer Benfica – FCM, men flere af dem tillader ikke brugen af VPN. Derfor skal du prøve dig lidt frem. Vi har i skrivende stund fundet én som fungerer med en VPN.

Er det lovligt at live streame hos spiludbyderne?

Ja, det er 100% lovligt at live streame hos spiludbyderne, da de har købt streaming-rettighederne i dyre domme.

Hvem viser Benfica – FCM?

I skrivende stund er det kun TV Midtvest som viser Benfica – FCM i Champions League. Du kan se kampen på TV-kanalens hjemmeside.

Hvilke platforme understøtter en F-Secure FREEDOME VPN?

Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, macOS 10.12 eller nyere, iOS 11 eller nyere, Android 5.0 eller nyere, Android 6.0 eller nyere på Google‑certificeret Android TV.

Skal man spille for sit indskud?

Du behøver strengt taget ikke spille for dit indskud. Du kan også bare “gemme” pengene til en anden god gang du vil live streame noget. Det er dog god takt og tone overfor spiludbyderen, at sætte et spil eller to – de har jo købt streaming-rettighederne i dyre domme.

Hvilke devices kan man live streame fra?

Du kan normalt live streame hos spiludbyderne fra alle devices – dvs. både mobil, tablet og desktop.

Hvor stor forsinkelse er der på live streamet?

Typisk er forsinkelsen meget kort – dvs. 10-20 sekunder. Dermed er signalet faktisk hurtigere end både traditionel live streaming samt kuk-kassen.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk