Betfair app – Spil med den populære sportsbook på mobilen

Spil med den flotte Betfair app hos Betfair

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spiludbyderen Betfair tilbyder intet mindre end to forskellige og fremragende produkter. Du kan vælge at spille på spiludbyderens traditionelle sportsbook eller du kan give Betfair Spillebørs et skud.

Vi går i denne gennemgang i dybden med den aldeles fremragende Betfair app – i dette tilfælde sportsbook app’en. Her kan du spille med ganske traditionelle odds, som du kender fra alle de andre spiludbydere på markedet. Glæd dig til at prøve den avancerede Betfair app – den er en af de flotteste på markedet.

Introduktion til Betfair app til iOS og Android

Den britiske spiludbyder, Betfair, har altid stået bag nyskabende teknologiske produkter. Spillebørsen har i mange år stået som et pragteksempel på ikke blot en fantastiske idé, men også som et højteknologisk produkt, der giver konkurrenterne baghjul. Spillebørsen er isoleret set en af de største nyskabelser indenfor spillebranchen i ganske mange år, og det er lidt en skam, at det ikke henvender sig til et bredere segment. Som konsekvens deraf, har spiludbyderen udviklet et sportsbook-produkt, som absolut ikke står tilbage for søsterproduktet.

De fleste spiludbydere har visse problemer med at differentiere produktet, så mange sportsbooks kan være en noget generisk omgang. Hos Betfair har overlæggeren tydeligt været sat meget højt pga. den mangeårige fokus på teknologi og innovation, og det gennemsyrer også den flotte Betfair app til odds.

Betfair app’en er naturligvis tilgængelig på de to dominerende styresystemer – dvs. iOS og Android. Disse to styresystemer benyttes af over 99% af den danske befolkning, så muligheden for at du har en iPhone eller Android-mobil er bestemt til stede.

Spil på mobilen med en Betfair app

To aspekter der har drevet sportsbetting indenfor de seneste år, er live betting og spil på mobilen. Omsætningen på live betting er nu større end på pre-match betting, og dette forhold gælder også for desktop vs. spil på mobilen. Her har mobilen overtaget førertrøjen, og udviklingen stopper slet ikke her. Flere og flere spiludbydere går “mobile-first”, og det gør de naturligvis fordi et mobilt produkt er alfa og omega.

At udvikle en killer-app er på ingen måde noget man bare gør, og vi har set et hav af spiludbydere fejle ganske mange gange. Betfair er et teknologiselskab lige så meget som en spiludbyder, så de har været vant til at fokusere på teknologien og dens mange muligheder i nu 20 år.

Betfair har med sin seneste sportsbook app begået et mindre mesterværk. Det er tydeligt at app’en er skabt af folk, som tidligere har ændret måden vi spiller på. Du vil opleve en app, som klart er blandt den bedste håndfuld på markedet. Designet er markant anderledes end i andre betting apps, og man kan også godt sige at det deler vandene. Designet er ikke toplækkert som hos Bet365 eller Bwin, men funktionaliteten er 100% i top. Der er simpelthen for mange betting apps, hvor halvdelen af indholdet er framet ind fra eksterne hjemmesider på en ganske uheldig måde – hos Betfair får du den fulde løsning.

Sådan får du en Betfair app til iPhone

Hvis du tilhører de +60% af danskere, som benytter sig af et iOS styresystem, kan du se frem til en superlækker app. Der er ingen hokus-pokus over det du skal gøre, for at få fingrene i Betfair app’en. Du skal blot hente den i App Store som altid – og det skal gå helt galt hvis det skal tage mere end et par minutter.

1: Opret spilkonto hos Betfair
Prøv den flotte Betfair app til iOS
2: Hent og installér app’en i App Store
Du finder den seneste Betfair app til iOS i App Store
3: Log ind og spil via Betfair app’en
Den flotte app byder naturligvis på masser af live streaming

Sådan henter du en Betfair app til Android

Google tillader endnu ikke gambling apps i Google Play, så her skal du hente applikationen direkte på Betfairs hjemmeside. Du skal blot tilgå Betfair.dk på din smartphone, gå til download-sektionen (gå ned i bunden af siden og klik på “Betfair Mobil”) og der kan du downloade en Betfair app til Android. Dernæst skal du: 1: Gå til System > Sikkerhed, 2: Slå Ukendte kilder til 3: Hiv notifikationspanelet ned fra toppen af skærmen og tryk på betfair-sportsbook-wrapper 4: Installér Betfair-sportsbook-wrapper og start via applikationsmenuen. Det lyder måske en anelse kringlet, men det er det ikke. Det er helt sikkert ikke første eller sidste gang, at du skal installere en app udenom Google Play.

1: Opret spilkonto hos Betfair
Den seneste Betfair app til Android er fremragende
2: Hent og installér appen på Betfair.dk
Du henter Betfair app'en til Android på spiludbyderens egen hjemmeside
3: Log ind og spil via Betfair app’en
Live stream alskens sport hos den populære spiludbyder

Forskelle på de to styresystemer iOS og Android

Der er altid mindre forskelle på de to styresystemer, og oftest er der kælet en tand mere for iOS-versionen. Det skyldes bl.a., at Apple tillader gambling-apps i App Store, mens Google stadig hænger i bremsen ift. “spil om penge” i Google Play. De seneste bulletiner går dog på, at Google endelig har ombestemt sig, så du kan snart hente alskens gambling apps – inklusiv en Betfair app – i Google Play. Det er på høje tide!

Forskellene på de to platforme er oftest kosmetiske, men specielt på log-in og betalingsdelen finder du ofte små forskelle. På iOS kan du se frem til at kunne indbetale med Apple Pay. Apple Pay er i vores øjne pænt genialt, og det er med afstand den nemmeste og hurtigste måde at indbetale med. Her skal ikke fifle rundt med fysiske kreditkort eller alskens koder – to klik på knappen på siden af din iPhone og BUM, så er der penge på din konto.

10 gode grunde til at benytte den nye Betfair app

Spiludbyderen Betfair er en must-have operatør i din betting-portefølje. Kombinationen af den nyskabende spillebørs og den fremragende sportsbook er dynamit. Derfor giver det god mening, at give Betfair app’en et skud. Vær opmærksom på, at vi i denne artikel kun beskæftiger os med sportsbook app’en fra Betfair. Hvis du vil spille på spillebørsen, skal du hente en selvstændig app i App Store eller på spiludbyderens hjemmeside.

1: Hurtigere hastighed end i browseren – Når man går meget op i at kunne levere en teknologisk avanceret løsning til sine kunder, så risikerer man også at hjemmesiden er lidt tung og fylder lidt. Hvor hjemmesiden kan føles en smule tung, er der ingen slinger i valsen, når du benytter betting app’en fra Betfair. Hastigheden er i top fordi op til flere elementer kun skal hentes én gang.
2: Flere forskellige måder at logge ind på – Vi har alle vores præferencer, når det kommer til login-proceduren. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man kan logge ind på flere forskellige måder. Hos Betfair kan du bl.a. logge ind med Face ID, firecifret pinkode og traditionel brugernavn og password. Dermed er der lidt at vælge i mellem.
3: Apple Pay til iOS – Apple Pay er måske det bedste siden skiveskåret brød. Hvis du ikke har prøvet denne betalingsløsning endnu, så gør dig selv den tjeneste. Du går aldrig tilbage til kreditkort igen. Betalingsløsningen er kun tilgængelig på iOS.
4: Spil på farten – Med Betfairs betting app kan du nu spille på farten som aldrig før. Du behøver ikke være afhængig af tid og sted, men blot spille hvornår det passer dig. Du kan spille mens du er på stadion, i bussen eller mens du står i kø i supermarkedet. Der er ingen restriktioner. Det giver dig alt andet lige en masse nye muligheder for at tage kampen om med spiludbyderne. Du har nu bedre tid til at forberede, analysere og sætte dine spil.
5: Masser af ekstra-funktioner – Som tidligere nævnt er Betfair i lige så høj grad et teknologiselskab som en spiludbyder. Der er altså en del ekstra-lir at komme efter. Vi vil gerne slå et slag for Acca Edge, “Mit Oddsboost”, “Samme kamp multi-spil” (Betbuilder), Forhøjede odds, Cash-out, Push-notifikationer m.fl.
6: Live streaming på mobilen – Betfair tilbyder et ganske habilt udvalg af live streaming. Du kan bl.a. live streame Serie A, Bundesligaen, NBA basket og et hav af tenniskampe fra ATP-, WTA- og Challenger-touren. Live streamet er centralt placeret på skærmen, og signalet kan blæses op i fuld skærm. Hvor live streaming-integrationen halter lidt på hjemmesiden, fungerer det flot på mobilen.
7: Flot spil- og transaktionshistorik – Du kan tilgå alle spil – tidligere og igangværende i spilhistorikken. Det samme gælder naturligvis alle transaktioner inklusive bonusser. Hvis du både spiller på sportsbooken og spillebørsen, kan du glæde dig over at du kan opdele transaktionerne efter produkt. Der er tænkt på allermindste lille detalje.
8: Kamphistorik under live betting – Hvis du spiller live, ved du hvor vigtigt det er at holde sig up-to-date med ikke bare den aktuelle stilling, men også statistik for udviklingen i kampen(e). Kampstatistikken giver dig bl.a. et overblik over mål, gule kort, hjørnespark, skud, skud på mål og alle mulige andre finurlige oplysninger. Disse data kan du bruge til at danne dig et overblik over udviklingen i kampen, eller du kan holde dig opdateret med hvordan det går dine væddemål på flere mindre markeder. Det kan f.eks. være “flest hjørnespark”, “flest skud”, “flest skud på mål” og alle de andre mere nørdede spil. På den måde fungerer Betfair app’en faktisk som en glimrende livescore.
9: ACCA Edge – Vi vil gerne slå et slag for ACCA Edge. På ganske mange kampe har du muligheden for at tilføje “ACCA Edge”. Det betyder, at når du sætter dit multi-spil får du et lavere odds, men til gengæld får du pengene retur, hvis du kun misser én af spillene på multispillet. Spillet er oplagt hvis du vil gå lidt mere med livrem og seler, og det er en nem måde at gardere sig på. Den procentvise oddsreduktion er ikke fast, men afgøres af antal væddemål i dit multi-spil. Tjek den ud og se hvad du siger – det er ikke et koncept for alle.
10: PRICE RUSH – PRICE RUSH er et helt nyt tiltag fra Betfair, som har taget betting-verdenen med storm. Funktionen gør, at du som spiller på sportsbook-markedet kan opleve, at få oddset på dit single-spil forbedret. Funktionen går nemlig ind og tjekker om du kan få et højere odds på spillebørsen. Hvis du kan, så får du automatisk PRICE RUSH. Hvorfor tilbyder Betfair denne funktion? Der er to årsager, og den første er, at de gerne vil tilbyde dig markedets bedste odds. Dernæst, er det også kun en fordel for dig, at sælgerne af odds på spillebørsen får solgt deres spil. Det er en win-win-win situation!

Spørgsmål og svar

Hvor finder jeg Betfair app’en til iPhone?

Du kan downloade den seneste Betfair app fra App Store. Tilgå App Store fra din iPhone og søg på Betfair. Husk at downloade app’en til sportsbook og ikke spillebørs.

Hvor kan jeg downloade Betfair app’en til Android?

Du skal downloade Betfairs app til Android direkte fra spiludbyderens hjemmeside. Tilgå hjemmesiden fra browseren på din mobil, og du skal lokalisere siden “Betfair Mobil”.

Kan jeg spille hos spillebørsen med en Betfair app?

Spiludbyderen Betfair tilbyder en app til både spillebørs og sportsbook. Du skal derfor vælge hvilket koncept, der tiltaler dig mest. Vi anbefaler dig at downloade og benytte begge apps. Når du har begge apps installeret kan du lynhurtigt skifte produkt ved at klikke på et link nederst i app’en. Dermed har du adgang til to fremragende produkter.

Kan jeg logge på Betfair med NemID?

Hvis du vil benytte NemID til at logge ind på Betfair skal det ske på en desktop. På mobilen kan du logge på med Face ID, firecifret pinkode, og traditionel brugernavn & password.

Kan jeg indbetale med Apple Pay på Betfair app’en?

Ja, det kan du godt hvis du benytter iOS (iPhone).

Kan jeg indbetale med MobilePay via Betfairs app?

Det kan du desværre endnu ikke. Du kan til gengæld indbetale med Apple Pay som er hurtigere. Du kan også benytte en af de mange andre betalingsløsninger (kreditkort, Skrill, PayPal, Neteller, Trustly, Pasysafecard osv.)

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk