Dronningens nytårstale odds

Dronningens Nytårstale odds - se oddsene her

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Dronningens nytårstale odds – 2022

Flere spiludbydere tilbyder odds på Dronningens nytårstale, og det er efterhånden en tradition blandt spillefugle at sætte et spil eller to på den traditionsrige nytårstale. År efter år har man kunne oddse på Dronningens Nytårstale, og hos flere af spiludbyderne helt op til kort tid før talen transmitteres til det danske folk. Oddssætterne plejer at være ganske kreative, når det kommer til bud på hvilke ord hendes majestæt Dronningen vil nævne i nytårstalen, så det gælder om at kunne skille skidt fra kanel.

Dronningens nytårstale er en gammel tradition, som går helt tilbage til Christian 9. Dengang var det mere en slags skåltale for fædrelandet. Under Frederik 8. begyndte medierne at dække nytårstalen mere grundigt, og det vi i dag kender som Dronningens nytårstale tog form. Dengang foregik seancen dog 1. januar, og ikke som i dag på årets sidste dag 31. december.

Den berømte sætning “Gud bevare Danmark” har afsluttet nytårstalen i ganske mange år, og blev introduceret allerede i 1909.

Vi skal dog helt hen til 1941 før nytårstalen blev radiotransmitteret første gang. I 1958 kunne danske tv-seere for første gang se nytårstalen på Danmarks Radio. Den blev holdt af Frederik 9 – altså Dronning Margrethes far.

Hvad siger Dronningen i hendes nytårstale for 2022?

Der er vist ingen tvivl om, at hendes majestæt Dronningen nødvendigvis vil berøre krigen i Ukraine på et eller andet plan. Det kan også være at hun nævner den igangværende inflation eller energikrise, da hun har for vane at nævne verdensomspændende begivenheder, som har haft så stor indflydelse på ikke bare danskernes liv i 2022, men hele verden. Covid-19 kan også komme i spil selv om vi på mange måder er kommet over på den anden side herhjemme.

Skal man gå efter et long-shot kan det være at hun nævner Tour de France / Jonas Vingegaard. VM-slutrunden i Qatar kommer hun sikkert ikke omkring, da det på ingen måde samlede det danske folk.

“Balladen” i kongefamilien bliver måske også nævnt, men i så fald er det svært at forudsige hvilke specifikke ord hun vil benytte. “Prins Joachim” til odds 1.15 er i hvert fald ikke specielt godt betalt.

Udvalgte odds fra spiludbyderen Unibet:

20221.01
Familie1.03
Kronprinsen1.03
Ukraine1.05
Børn1.10
Krig1.10
Covid-191.15
Nytårshilsen1.15
Prins Joachim1.15
Integration1.18
Corona1.20
Glæde1.20
Arbejde1.25
Europa1.25
Fællesskab1.30
Sydslesvig1.30
Generationer1.33
Politiet1.33
Ansvar1.35
Kongeskibet1.35
Kronprinsparret1.35
Dronning Elizabeth1.90
Ceremoni2.25
Energikrise2.50
Inflation3.00
Storbritannien3.00
Tilbageblik4.50
Landsholdet 5.00
Zelenski5.00
Jonas Vingegaard6.00
Putin6.00
Abdicere7.50
USA10.00
Beklage15.00
Kong Charles15.00
Joe Biden25.00
Søens Folk25.00
Twitter30.00
Lionel Messi100.00
Shitstorm100.00

Dronningens nytårstale odds – 7 gode råd

Lad det være sagt med det samme. Oddsene på Dronningens nytårstale tilhører den lettere genre indenfor sportsbetting. Spillet er som sådan bare ekstra lir til at pifte en hyggelig nytårsaften op med. Du får ikke lov til at spille de store summer på dette spil, da der jo er mulighed for insider-væddemål.

Her er vores syv bedste råd:

1️⃣ Dronningen nævner ikke søens folk. Det har hun faktisk ikke gjort i de små 50 gange hun har holdt nytårstale. Derfor er chancen for at hun gør det i 2021 ikke specielt store. Det var hendes far, Frederik 9., som var slemt glad for at nævne nationens stolte sømænd på verdenshavene. Han var selv passioneret sejler med masser af tatoveringer.

2️⃣ Kendisser bliver sjældent nævnt. Selv ikke når vi mister nogle af nationens stolte sønner og døtre, plejer hendes majestæt Dronningen at nævne dem ved navns nævnelse. Det er derfor sjældent en god idé at tjekke op på årets prominente dødsfald og udmærkelser. Samme ræsonnement gælder i øvrigt for politikere. Dronningen er særdeles varsom med at bringe politik ind i nytårstalerne – udover en løftet pegefinger i ny og næ. Det er hun til gengæld ret god til!

3️⃣ Dronningen nævner stort set altid hendes familie. Det er derfor en god idé at holde øje med om der er sket ting og sager med kongehusets familie i årets løb. Den tricky del er så om de bliver nævnt ved navns nævnelse – f.eks. “Kronprinsen” og “Kronprinsessen” eller som “Kronprins Frederik” og “Kronprinsesse Mary”.

4️⃣ Vær varsom med gradbøjningerne. Spiludbyderne skelner f.eks. mellem statsminister og statsministeren. Væddemålene bliver afgjort ud fra den officielle og skrevne tale, som du finder på Kongehusets hjemmeside. Det betyder endvidere, at det er ikke det Dronningen nødvendigvis siger, men det der står i talen som tæller! Meget vigtig detalje!

5️⃣ De sikre væddemål giver ingen værdi. Spiller du på de mest oplagte bud er der simpelthen ikke værdi at hente. Det gælder ord som Grønland, Færøerne, familie, nytårsaften og Danmark. Du kan simpelthen ikke skabe overskud ved at spille odds 1.01-væddemål. Hold dig fra dem, selv om de oftest sidder lige i skabet.

6️⃣ Hvis du spiller på favoritter, kan du med fordel vælge at spille over/under-spil i stedet. I stedet for at spille f.eks. Grønland til odds 1.01, så er der mere gods i at kunne spille på, at hendes majestæt Dronningen nævner Grønland flere gange. Det gør hun nemlig ret ofte – specielt hvis hun har været på besøg i årets løb. Disse spil finder du også hos de fleste spiludbydere.

7️⃣ Hold dig væk fra de absolut mest usandsynlige spil. Nej, Dronningen nævner ikke Brøndby IF, Britney Spears, Vild med dans, Den store bagedyst eller Roskilde Festival. Disse odds er kun med på paletten fordi de er gode at skabe PR / overskrifter omkring. Det giver absolut ingen mening, at spille på disse “tø-hø”-spil.

Hvem har odds på Dronningens nytårstale?

Du finder typisk en håndfuld spiludbydere på det danske marked, som er ude med spillet “Dronningens nytårstale odds”. Det drejer sig bl.a. om Unibet, Bet365, LeoVegas Sport, NordicBet og Mr Green Sport. Der bør være flere spiludbydere, som har odds på Dronningens nytårstale, men disse fem har i hvert fald stensikkert.

Ud over det simple spil på hvilke ord Hendes Majestæt Dronningen benytter i nyårstalen, kan man også spille over/under-spil på udvalgte favoritter. F.eks. er der i 2022 odds 1.85 på både over og under 2.5 på “Kronprinsen”. Det betyder, at du får 10 ekstra muligheder for, at finde nogle fiduser blandt de mange odds på Dronningens nytårstale.

Dronningens nytårstale odds – Spørgsmål og svar

Hvornår er Dronningens nytårstale 2022?

Hendes Majestæt Dronningen holder nytårstale lørdag d. 31. december kl. 18.00.

Hvordan slutter Dronningens nytårstale?

Dronningen afslutter altid sin nytårstale med “Gud bevare Danmark”

Kan man spille på Dronningens nytårstale?

Ja, man kan godt spille på Dronningens nytårstale. Det kan man hos bl.a. Unibet og Bet365.

Hvor mange nytårstaler har Dronning Margrethe holdt?

Dronning Margrether afholder sin 51. nytårstale d. 31. december 2022.

Hvor holder Dronningen nytårstalen?

Hendes Majestæt afholder nytårstalen i dronningens modtagelsesværelse i Christian IX’s Palæ på Amalienborg.

Hvem skriver Dronningens nytårstale?

Dronningens nytårstale bliver til i et samarbejde mellem statsministeriet, Hendes Majestæt Dronningen og de nærmeste rådgivere – bl.a. hofmarskallen og kabinetssekretæren.

Hvem viser Dronningens nytårstale?

Både DR og TV2 viser Dronningens nytårstale direkte nytårsaften kl. 18.00.

Hvor finder man odds på Dronningens nytårstale?

Man kan bl.a. finde odds på Dronningens nytårstale hos spilportalen 7.dk.

Hvor kan man læse hele Dronningens nytårstale?

Man kan læse hele Hendes Majestæt Dronningens nytårstale på kongehuset.dk.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk