Queen’s Club live stream – Se Holger Rune, Carlos Alcaraz og alle de andre på græsset i London

Se Holger Rune og Carlos Alcaraz med et Queen's Club live stream

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til et Queen’s Club live stream

Queen’s Club Championships, cinch Championships eller blot Queen’s – den traditionsrige tennisturnering på græs har mange navne. Turneringen i London spiller en helt central rolle i forberedelserne til årets måske største tennisturnering, Wimbledon, og derfor er det glædeligt, at alle kampene kan live streames.

Følg med på denne side, og du har lynhurtigt adgang til et topfedt Queen’s Club live stream! 🎾🌱

Så nemt er det at live streame Queen’s Club tennis fra London

Det tager blot en håndfuld minutter, og så har du adgang til at live streame alle kampene fra traditionsrige Queen’s Club i London. Hvem følger i fodsporene på perlerækken af tidligere vindere som f.eks. Rafael Nadal, Andy Murray, Matteo Berrettini og Andy Roddick? Et Queen’s Club live stream er nærmest obligatorisk for at følge græssæsonen på bedste vis.

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Først og fremmest skal du være i besiddelse af en konto hos en af de to spiludbydere, som er klar med et Queen’s Club tennis live stream i 2023. Det drejer sig om Bet365 og Unibet, som begge tilhører cremen af cremen blandt spiludbyderne. Det tager blot nogle få minutter at oprette en konto og MitID-verificere kontoen. Klik på nedenstående grønne knap, og du er godt i gang!

  2. Foretag en mindre indbetaling til spilkontoen

    Du skal have penge på spilkontoen for at kunne live streame fra Queen’s Club Championship eller de hundredvis af andre tennisturneringer, som live streames ganske nemt hos spiludbyderne. Du kan nøjes med at indbetale henholdsvis 50 kr. og 40 kr. hos de to førnævnte spiludbydere.

  3. BUM! Du har nu adgang til et topfedt Queen’s Club live stream

    Det kræver ikke mere end det! Du kan nu live streame alskens kampe fra Queen’s Club 2023. Du behøver hverken modtage velkomstbonus eller spille – der skal blot være penge på spilkontoen. Du kan live streame så længe der er penge på kontoen – eller hvis du har sat et spil indenfor de foregående 24 timer. Det er meget nemt, ikke sandt?

Sådan live streamer du Queen’s Club hos Bet365

Den britiske spilgigant, Bet365, er naturligvis på pletten med masser af live streaming fra Queen’s Club tennisturneringen. Spiludbyderen har markedets største udvalg af live streaming, og det inkluderer naturligvis også de andre traditionsrige turneringer på græs; BOSS OPEN (Stuttgart), Libema Open (‘s-Hertogenbosch), Terra Wortmann Open (Halle), Mallorca Championships og Rothesay International (Eastbourne). Dermed er der lagt op til en travl tennissommer på det grønne græs 🌱🌱🌱

Du kan live streame Queen’s Club tennis hos Bet365 lige så snart du har en spilkonto med midler på. Du kan nøjes med at indbetale 50 kr. via f.eks. Apple Pay, så det er supernemt.

1: Opret spilkonto hos Bet365
Bet365 live streamer den traditionsrige tennisturnering Queen's Club Championships i London
2: Indbetal min. 50 kr. til spilkontoen
Find et lækkert Queen's Club live stream hos spiludbyderen Bet365
3: Live stream Queens’s Club tennis
Hos Bet365 kan du live streame Queen's Club tennis fra London

Få fat i et Queen’s Club live stream hos Unibet

Spiludbyderen med de skandinaviske rødder, Unibet, er naturligvis også på banen med masser af live streaming fra Queen’s Club. Du kan se alle kampe – lige fra kvalifikationsturneringen til hovedturneringen og de afgørende kampe, hvor Holger Rune forhåbentligt skal spille en fremtrædende rolle.

Du har adgang til et Queen’s Club live stream lige så snart du har en spilkonto med midler på. Det tager blot en håndfuld minutter at oprette en spilkonto, og dernæst skal du foretage en indbetaling på min. 40 kr. Hos Unibet kan du indbetale med både MobilePay og Apple Pay, så det er ganske nemt. Herefter kan du live streame alskens tennis inklusiv et fremragende Holger Rune live stream.

1: Opret konto hos spiludbyderen Unibet
Unibet byder på et fremragende Queen's Club live stream
2: Indbetal min. 40 kr. til Unibet-kontoen
Live stream Queen's Club Championships hos Unibet
3: Du har nu adgang til et Queen’s Club live stream
Unibet byder på et Cinch Championships live stream

Holger Rune er blandt favoritterne til at vinde Queen’s Club 2023

I 2023-versionen af den traditionsrige turnering på græs, er der store forventninger til fremadstormende Holger Rune. Holger Rune er seeded som nummer 2, og er dermed kun overgået af Carlos Alcaraz. Begge spillere er måske ikke græsspecialister, men de to verdensstjerner er uanset to af de største favoritter i London.

Spiludbyderne har Carlos Alcaraz som turneringens klart største favorit foran amerikanske Taylor Fritz og britiske Cameron Norrie. Af de fire største favoritter, passer græsset måske bedre til disse to spillere, men hvem ved? Vi har også tidligere sagt at en udpræget grusspiller ikke kunne vinde på græsset, men Rafael Nadal har modbevist dette flere gange.

Genopstandne Andy Murray er også et frækt bud på en endelig vinder, og den dobbelte Wimbledon-vinder har i hvert fald vist sit værd på græsset mange gange før. Vinderen fra 2021 og 2022, Matteo Berrettini, har desværre trukket sig kort før turneringens start.

Bl.a. favoritterne finder vi også amerikanske Frances Tiafoe, som vandt en græsturnering i Stuttgart kort før Queen’s Club. Slutteligt skal Sebastian Korda vel også nævnes. Den amerikanske youngster kan også slå alle på en god dag. Da der spilles så få turneringer på græs, er det svært at sige så meget om hvem og hvordan græsset passer de forskellige spillere.

Queen’s Club live stream – Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Queen’s Club Championships 2023?

Queen’s Club Championships 2023 spilles i perioden 17. – 25 juni 2023.

Hvor kan jeg se Queen’s Club?

Du kan se Queen’s Club hos et par spiludbydere med dansk licens. Det er gratis at live streame så længe du har en spilkonto med midler på.

Behøver jeg spille for at live streame Queen’s Club hos spiludbyderne?

Nej, du behøver ikke at spille for at have adgang til et Queen’s Club live stream hos spiludbyderne. Så længe der er midler på din spilkonto – eller hvis du har sat et væddemål indenfor de foregående 24 timer – har du adgang.

Skal jeg tage imod en velkomstbonus for at kunne live streame?

Nej, du behøver ikke at tage imod en velkomstbonus hos hverken Bet365 eller Unibet for at kunne live streame Queen’s Club 2023.

Hvornår spiller Holger Rune i Queen’s Club

Holger Rune spiller formentligt sin første kamp tirsdag d. 20. juni. Kamptidspunktet er endnu ikke fastlagt.

Kan man live streame Queen’s Club i fuld skærm?

Ja, du kan godt live streame Queen’s Club tennis i fuld skærm. På mobilen er det supersimpelt, mens det kræver lidt teknsik snilde på desktop.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk