Expekt bliver betting-partner for Superligaen

Expekt bliver ny betting-partner for Superligaen

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spiludbyderen Expekt bliver ny betting-partner for Superligaen. LeoVegas Groups nye brand på det danske marked, Expekt, træder dermed i fodsporene på 3F, Select og Thiele og bliver officiel partner for Danmarks 3F Superligaen.

Expekt har sikret sig en markant sponsorataftale med den bedste række i dansk fodbold; 3F Superligaen, og selskabet etablerer sig dermed som ligaens officielle betting-partner. Samarbejdet har til formål at styrke brandets synlighed og markedstilstedeværelse på det danske marked, og positionere Expekt som en markant spiller inden for sportsbetting.

Partnerskabet omfatter en række strategiske markedsføringsinitiativer, der skal øge brandets synlighed i hele landet. Seere af fodboldkampe kan forvente at se tv-reklamer, der promoverer Expekt, mens brandets logo vil blive vist på 3D-tæpper under kampene (bl.a. logoerne ved siden af målene). Desuden vil en stærk digital tilstedeværelse på 3F Superligaens hjemmeside og sociale mediekanaler sikre, at danske spillefugle engageres og holdes informeret om Expekts tilbud.

👉 Få flot velkomsttilbud hos spiludbyderen Expekt 👈

3F Superligaen har igennem årene opnået en prestigefyldt position på UEFA’s rangliste over nationale ligaer i Norden, og ligaen tiltrækker et stort antal tv-seere samt en betydelig følgerskare på sociale medier. Ved at indgå partnerskab med Superligaen, får spiludbyderen en værdifuld eksponering og mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe af sportsfans i hele Danmark.

Betting-sponsorater i Superligaen

Med støtte fra moderselskabet, amerikanske MGM Resorts International, og fokus på sport er Expekt-brandet klar til at tage kampen op med de andre store spiludbydere på det danske marked.

Der er dermed lagt op til en spændende betting-dyst i den hjemlige Superliga med Oddset som hovedsponsor i Brøndby, og Unibet som hovedsponsor i FC København. Tidligere har både Betfair og nu hedengangne OnsideBetting været betting-partner for Superligaen.

FC KøbenhavnUnibet
BrøndbyDanske Spil
FC MidtjyllandDanske Spil
FC NordsjællandMr Green
OBDanske Spil
RandersDanske Spil
AGFDanske Spil
LyngbySpreadex
ViborgMr. Green

Stor glæde over aftalen hos Expekt

Gustaf Hagman, administrerende direktør for LeoVegas Group, udtrykker sin begejstring for samarbejdet i en pressemeddelelse: “Jeg er begejstret for, at Expekt fortsat indtager sin førende position på det danske marked. Gennem vores sponsorat med den danske 3F Superliga sikrer vi, at alle sportsentusiaster i Danmark ved, hvor de kan finde de bedste live odds og kombinationer for at tilføje ekstra spænding til deres sportsoplevelse – uanset sportsgren.”

Claus Thomsen, administrerende direktør for Divisionsforeningen (3F Superligaens organisation), udtrykker ligeledes også sin begejstring for at have en officiel betting-partner for 3F Superligaen og fremhæver samarbejdets betydning for ligaen.

Spiludbyderen Expekt er ejet af LeoVegas Group, som efterhånden har fået søsat nogle ret eksklusive sponsorataftaler. Disse omfatter bl.a. samarbejder med internationale fodboldklubber som Manchester City F.C. og FC Internazionale Milano. To klubber som pudsigt nok udgjorde Champions League-finalen i 2022/2023-sæsonen.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk