Håndbold VM live stream – Se alle kampe fra VM i håndbold 2023

Håndbold VM live stream - Se alle kampene fra VM i håndbold

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Håndbold VM live streaming

Så er det frem med klappepølserne – VM i håndbold 2023 er over os. Du kan også lade klappepølserne ligge i skuffen, og i stedet få fat på din mobil for VM i håndbold 2023 i Polen og Sverige kan også følges på anden vis. Spiludbyderen Bet365 er på pletten med et absolut fremragende Håndbold VM live stream – og du kan se samtlige kampe fra slutrunden på din yndlingsenhed. Og det bedste af det hele? Det er både nemt og hurtigt at få adgang til Håndbold VM live streaming. Vi går på denne side i dybden med årets første store folkelige sportsbegivenhed for den håndboldgale familien Danmark.

Sådan får du adgang til Håndbold VM live streaming

Det er yderst nemt at få adgang til et Håndbold VM live stream. Følg blot nedenstående nemme trin, og du har på en håndfuld minutter adgang til alskens VM-håndbold med Mikkel Hansen, Mathias Gidsel, Niklas Landin, Mads Mensah og alle de andre danske håndboldstjerner. Spiludbyderen Bet365 viser samtlige kampe fra VM i Håndbold 2023 i Polen og Sverige, og du kan være med fra første parket.

  1. Opret en spilkonto hos Bet365

    Du skal først og fremmest være i besiddelse af en spilkonto hos spiludbyderen Bet365. Det er ganske nemt at oprette en spilkonto. Husk at du skal være min. 18 år. Klik på nedenstående grønne knap, og du er snart klar til en omgang harpiks-bold! 🤾‍♂️

  2. Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto

    Der skal være penge på spilkontoen for at kunne live streame VM i håndbold 2023. Det er ganske enkelt et krav fra spiludbyderen, som skyldes aftalen om streaming-rettighederne. Du kan nøjes med at indbetale mindsteindskuddet, og det er blot på 50 kr. Du kan tilmed indbetale med Apple Pay, så det er “ingen sag”.

  3. Du har nu et Håndbold VM live stream 🤾‍♂️

    Bum! Der er ikke mere du skal foretage dig. Du kan nu gå til livebetting-sektionen hos Bet365, og drage nytte af dit nye Håndbold VM live stream. Du kan se samtlige kampe sålænge der er penge på din spilkonto – eller hvis du har sat et spil i de foregående 24 timer.

Spil på og live stream Håndbold VM hos Bet365

Spiludbyderen Bet365 er mægtigt populær på det danske marked, og at de også har fået fat i streaming-rettighederne til Håndbold VM 2023, gør dem nok ikke mindre populær blandt danske spillefugle og håndboldfans. Det kræver som nævnt i ovenstående sektion blot en spilkonto og et mindre indskud, og du er klar til at heppe Nicolaj Jakobsens tropper frem til den tredje VM-titel i streg. Følg nedenstående nemme trin for at få adgang til dit Håndbold VM live stream.

1: Opret en spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Håndbold live stream hos Bet365 - se alle kampene på mobil eller desktop
2: Foretag en indbetaling på minimum 50 kr.
Det kræver blot en spilkonto og så kan du live streame VM i håndbold hos Bet365
3: Du kan nu streame alle kampe fra Håndbold VM
Se alle kampe fra Håndbold VM hos spiludbyderen Bet365

Vinder Danmark sin tredje VM-titel på stribe?

Danmark stiller naturligvis op som favoritter til at genvinde VM-titlen efter triumferne i 2019 og 2021. Nicolaj Jakobsen har udtaget en brølstærk trup, og der er såmænd en del klassespillere, som der ikke blev plads til. Som du kan se består truppen primært af spillere fra den hjemlige Herrehåndboldligaen (officielt kaldet HTH Herreligaen) og den tyske Bundesliga.

Den danske trup består af følgende spillere: Niklas Landin (THW Kiel), Kevin Møller (Flensburg-Handewitt), Magnus Landin (THW Kiel), Emil Jakobsen (Flensburg-Handewitt), Hans Lindberg (Füchse Berlin), Johan Hansen (Flensburg-Handewitt), Magnus Saugstrup (Magdeburg), Lukas Jørgensen (GOG), Simon Hald (Flensburg-Handewitt), Rasmus Lauge (Veszprem), Mathias Gidsel (Füchse Berlin), Henrik Møllgaard (Aalborg Håndbold), Mads Mensah (Flensburg-Handewitt), Mikkel Hansen (Aalborg Håndbold), Jacob Holm (Füchse Berlin), Simon Pytlick (GOG), Lasse Møller (Flensburg-Handewitt) og Mads Hoxer (Aalborg Håndbold). Kom så Danmark! 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Danmark giver før turneringens start odds 2.30 på at genvinde VM-titlen. Næstfavoritter er Frankrig til 5.50 og medværten Sverige til 6.00. Spanien og Island giver henholdsvis odds 8.00 og 9.00. Derfra er der et godt stykke ned til nationer som Norge, Kroatien, Tyskland og Serbien.

Håndbold VM live stream – Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg se VM i Håndbold 2023?

Du kan se VM i Håndbold 2023 hos spiludbyderen Bet365. De live streamer samtlige kampe fra VM-slutrunden.

Hvornår spilles VM i Håndbold 2023

VM i Håndbold 2023 spilles i perioden onsdag d. 11. januar – søndag d. 29. januar 2023.

Hvor spilles Håndbold VM i 2023?

Håndbold VM 2023 spilles i Polen og Sverige.

Hvem er med i den danske trup til VM i Håndbold 2023?

Den danske trup består af følgende spillere: Niklas Landin (THW Kiel), Kevin Møller (Flensburg-Handewitt), Magnus Landin (THW Kiel), Emil Jakobsen (Flensburg-Handewitt), Hans Lindberg (Füchse Berlin), Johan Hansen (Flensburg-Handewitt), Magnus Saugstrup (Magdeburg), Lukas Jørgensen (GOG), Simon Hald (Flensburg-Handewitt), Rasmus Lauge (Veszprem), Mathias Gidsel (Füchse Berlin), Henrik Møllgaard (Aalborg Håndbold), Mads Mensah (Flensburg-Handewitt), Mikkel Hansen (Aalborg Håndbold), Jacob Holm (Füchse Berlin), Simon Pytlick (GOG), Lasse Møller (Flensburg-Handewitt) og Mads Hoxer (Aalborg Håndbold).

Kan man live streame VM i Håndbold på sin mobil?

Ja! Med en spilkonto hos Bet365 kan du live streame Håndbold VM 2023 på netop den enhed du foretrækker. Dvs. mobil, tablet og desktop.

Skal man ikke spille for at kunne live streame VM i Håndbold?

Hvis du har en spilkonto hos Bet365 med penge på kontoen er du dækket ind. Du behøver ikke at spille for at have adgang til VM i Håndbold live streaming.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk