Stik til søs med Kattegat spilleautomaten

Kattegat er navnet på en eksklusiv spilleautomat fra danske Spillehallen.dk

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Den danske spiludbyder, Spillehallen.dk, er klar med endnu en eksklusiv spilleautomat. Kattegat er navnet på spillet, og temaet er maritimt. Spillet emmer af danske maritime referencer, og det kan sagtens gå hen og blive en nyklassiker på casino-scenen. Vi går i denne artikel i dybden med det flotte spil, som du i øvrigt kan give et skud med 75 kr. uden krav om indbetaling.

Introduktion til Kattegat

Kattegat er ikke længere blot navnet på farvandet mellem Danmark og Sverige. Det er også navnet på spilleautomaten fra Spillehallen.dk. Med undertitlen “Alt godt fra havet” er der vist ikke lagt skjul på, hvad spillet handler om. Vi er i den maritime verden, og dermed flugter spillets tema fint med de seneste års hipster-trend med old school sømænd. I disse år har alt hvad der handler om fiskere, cold hawaii og “tro, håb og kærlighed” oplevet stor popularitet.

Spilleautomaten har intet mindre end seks featurespil – vi plejer at kalde dem bonusspil. Du kan også gå hen og vinde en jackpot i spillet, så man må sige, at spillet på alle måder henvender sig til et bredt publikum. Du skal ved første øjekast holde tungen lige i munden for at følge med i reglerne, men det er netop også af den årsag at man ikke mister interessen for spillet efter kort tid. Med så stort et udvalg af ekstra-lækkerier, er der lagt op til et spil, som du kan udforske i ganske lang tid.

Hovedspillet er ganske simpelt med blot 9 felter og 8 gevinstlinjer. Tre symboler på en gevinstgivende linje udløser gevinst. Denne struktur er ganske simpel, og det er fint at de mere “indviklede” funktioner er gemt til bonusspillene. Ved gevinster får du tilmed “Gratis symboludskiftning” (respin), således at de gevinstgivende symboler automatisk skiftes ud, og du kan derfor vinde mere end én gang pr. spin. Lækker lille detalje!

Musikken er ret hyggelig, og den fremstår faktisk ikke monoton. Vi skal dog ikke afvise, at man får lyst til at kaste harmonikaen i havet efter et par hundrede spins. Indtil da kan du nyde et lydtæppe, som Tørfisk næppe kunne have lavet bedre. VLTJ!

Spillet byder på hele seks bonusspil

Fans af bonusspil kan virkelig se frem til et overflødighedshorn af ekstra lækkerier. Kattegat byder nemlig på intet mindre end seks bonusspil, og det er laaaangt over hvad man kan forvente. De seks bonusspil er som følger: Kvote-kongen, Terning Trawler, Game Flash, Fiskeauktion, Kutterturen og Jackpot Flash. Sidstnævnte spil er klart det mest interessante hvis du jagter kreditter, da du her kan vinde helt op til 800 af disse. Derudover kan du vinde adgang til jackpotspillet (Jackpot Spil) og vinde en god gammeldaws jackpot, som i skrivende stund ligger på den gode side af 10.000 kr.

Når du spiller er det også en fin idé at samle en masse søstjerner (eller Starsfish som de hedder i spillet). De bidrager nemlig til at du kan opnå “fuld plade” og ryge i Game Flash. Det kræver i alt 12 søstjerner, og undervejs giver de også to ekstra kreditter (altså spilindsatser).

Det er værd at understrege bonusspillenes betydning for dette spil, for det er her det adskiller sig fra andre spilleautomater. Den store fokus på bonusspillene, har naturligvis også den konsekvens (bagside af medaljen?), at det normale gameplay kan opleves en smule statisk, og til tider kan man opleve nogle lidt tørre perioder uden gevinster. Vi oplever, at algoritmen har “mest fokus” på bonusspillene. Til gengæld kan det være superlukrativt at ryge i bonusspil.

Få en Super Jackpot på bedding

Kattegat-spilleautomat indeholder naturligvis også en jackpot. Den såkaldte Super Jackpot byder ikke på “livsændrende” gevinster, men derimod helt håndgribelige gevinster afhængige af indsatsniveauet. I skrivende stund er der en jackpot på flotte 10.000 kr. De mindre jackpot-størrelser gør, at det naturligvis er langt nemmere at vinde en jackpot i Kattegat end i landets største jackpot: Jackpot Giant.

Du vinder adgang til jackpotspillet ved først at vinde adgang til bonusspillet “Game Flash”. Dette bonusspil kræver tre ens Game Flash-symboler eller fuld plade på 12 opsamlede søstjerner. I Game Flash-spillet kan du enten vinde kreditter eller altså adgang til bonusspillet. Hvis du ikke ryger i jackpotspillet, kan du se frem til enten 30, 50 eller 80 kreditter. Det er bestemt nogle fine trøstepræmier.

Video-teaser for Kattegat

Du kan få et hurtigt indblik i hvad Kattegat-spilleautomaten går ud på i nedenstående teaser fra Spillehallen.dk

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk