MLS live stream – Se Messi & co. i den amerikanske liga

MLS live stream - Se samtlige kampe fra den amerikanske lige hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til MLS live stream

Den nordamerikanske liga, Major League Soccer, har med tilgangen af Lionel Messi og en lang række internationale stjerner taget et kvantespring imod international anerkendelse og ikke mindst interesse fra fodboldfans fra hele verden. I Danmark er interessen for den amerikanske liga stødt stigende, og så er det jo heldigt, at et par spiludbydere er klar med et lækkert MLS live stream.

Vi går i denne artikel i dybden med hvordan du nemt og bekvemt kan live streame samtlige kampe med Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba, Xherdan Shaqiri, Mikael Uhre, Andreas Maxsø, Erik Sviatchenko og alle de andre stjerner.

Sådan live streamer du MLS-fodbold hos spiludbyderne

Hvis du er på udkig efter et MLS live stream, kan vi glæde dig med, at det er ganske nemt at streame fodbold fra den anden side af Atlanten. Du skal blot være i besiddelse af en spilkonto med midler på, og du kan live streame alle de kampe du lyster med Inter Miami, LA Galaxy, New York Red Bulls, og alle de andre MLS-klubber. Følg nedenstående nemme trin, og du har ganske snart fingrene i et lækkert MLS live stream.

  1. Opret en spilkonto

    Du skal først og fremmest være i besiddelse af en konto hos en af de to spiludbydere, som har MLS live streaming på programmet. Det drejer sig om henholdsvis Bet365 og Unibet, som begge tilhører cremen af cremen, når det kommer til live streaming. Klik på nedenstående grønne knap, og du er allerede godt i gang med at oprette en spilkonto.

  2. Foretag en mindre indbetaling

    For at have adgang til et MLS live stream – og alskens anden live streaming – skal du have penge på din spilkonto. Det er ligegyldigt hvor meget, men du skal som minimum have 1 øre. Minimumindbetalingen hos de to spiludbydere er henholdsvis 50 kr. og 40 kr. – og det er jo ikke alverden. Lige så snart du har penge på din spilkonto, har du adgang til MLS live streaming.

  3. Du har nu et MLS live stream

    BUM! Du har nu adgang til et fremragende MLS live stream, hvor du kan se samtlige kampe fra den amerikanske lige – inklusive diverse cup-turneringer og play-offs. Du har adgang så længe du har penge på din spilkonto, eller hvis du har sat et spil indenfor de foregående 24 timer. Du behøver i realiteten hverken spille eller tage imod nogen bonustilbud.

Bet365 byder på et fornemt MLS live stream

Spiludbyderen Bet365 er ikke overraskende klar med et MLS live stream. Den britiske spiludbyder har markedets i særklasse største udvalg af live streaming, og det inkluderer heldigvis også den amerikanske MLS-liga 🇺🇸🇨🇦⚽

Hos Bet365 kan du se med lige så snart du har en spilkonto med midler på. Du kan nøjes med at indbetale 50 kr. via Apple Pay, og så er du klar til en omgang hipster-fodbold mellem Houston Dynamo og Columbus Crew. Så nemt er det at få fingrene i et MLS live stream:

1: Opret konto hos Bet365
Spiludbyderen Bet365 byder på et flot MLS live stream
2: Indbetal min. 50 kr.
Se MLS live streaming hos Bet365
3: Live stream MLS-fodbold
Du kan se MLS og masser af fodbold hos Bet365

Sådan live streamer du MLS hos Unibet

Spiludbyderen Unibet er også klar med masser af MLS live streaming. Du kan se samtlige kampe fra USA og Canada lige så snart du har en Unibet-spilkonto med midler på. Du kan indbetale så lidt som 40 kr. via MobilePay eller Apple Pay, og du er klar til Messi & co. 🐐

Ligesom med Bet365, har du hos Unibet også adgang til et MLS live stream så længe du har penge på kontoen eller sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Det bliver ikke meget nemmere!

1: Opret konto hos Unibet
Unibet er klar med et lækkert MLS live stream
2: Indbetal min. 40 kr.
Spiludbyderen Unibet er på banen med MLS live streaming
3: Se masser af “soccer”
Se Messi og Inter Miami i aktion hos Unibet

MLS – ligaen med masser af verdensstjerner

Der er ingen tvivl om at MLS-ligaen har rykket sig meget de senere år. David Beckham, Zlatan Ibrahimović, Andrea Pirlo, Frank Lampard, Thierry Henry, Steven Gerrard, Wayne Rooney, Didier Drogba, Bastian Schweinsteiger, Kaká, Sebastian Giovinco, David Villa, Xherdan Shaqiri, Gonzalo Higuaín og Lorenzo Insigne – listen med internationale superstjerner som har tilbragt nogle år i karrierens efterår i det nordamerikanske er alenlang.

Med tilføjelsen af Lionel Messi 🐐, Sergio Busquets og Jordi Alba i 2023 lægger ligaen til ift. yderligere vækst og ambitioner. Et eventyr på den anden side af Atlanten har aldrig været mere attraktivt. De 26 amerikanske og 3 canadiske klubber i MLS har for alvor formået at tiltrække internationalt stjernestøv i de senere år.

Det er ikke kun de internationale stjerner, som har fundet vej til MLS. Også en lang række danske spillere har spillet i Major League Soccer, og i øjeblikket er det velkendte navne som Erik Sviatchenko (Houston Dynamo), Andreas Maxsø (Colorado Rapids), Malte Amundsen (Columbus Crew), Isak Jensen (St. Louis City) og Mikael Uhre (Philadelphia Union), som repræsenterer de danske farver “over there”. Læg dertil kendte navne fra Superligaen som f.eks. Evander og Hany Mukhtar, og Superligaen er pænt repræsenteret.

MLS live stream – Spørgsmål og svar

Hvor kan man se MLS?

Du kan live streame samtlige kampe fra MLS hos et par spiludbydere på det danske marked. Det er både gratis og lovligt.

Kan man live streame MLS på mobilen?

Du kan live streame MLS på mobil, desktop og tablet hos spiludbyderne. Det er helt op til dig hvilken device du foretrækker.

Hvem viser Inter Miami?

De to spiludbydere Bet365 og Unibet live streamer samtlige kampe fra Major League Soccer – MLS. De viser naturligvis også alle kampe med Lionel Messi og Inter Miami.

Vises MLS på dansk TV?

Hvis du vil se MLS på dansk TV, er bedste bud Apple TV+. De viser kampene med engelske, spanske og franske kommentatorer.

Kan man live streame MLS i fuld skærm?

Ja, du kan godt live streame MLS i fuld skærm. Det er supernemt på mobilen, mens det kræver lidt teknisk snilde på desktop. Du kan tilmed caste signalet over på en større skærm.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk