Elon Musk vs. Mark Zuckerberg – Se odds på giganternes kamp

Se odds på Elon Musk vs. Mark Zuckerberg

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

SoMe-giganternes kamp i ringen

Rivaliseringen ser ud til at fortsætte for to af techbranchens mest magtfulde milliardærer. Twitter-ejer og Tesla-CEO, Elon Musk, har tydeligvis ikke reageret positivt på nyheden om, at Meta er ved at bygge en Twitter-konkurrent. Silicon Valley-notabiliteterne Elon Musk og Mark Zuckerberg har i den forgangne uge været ude at sige, at de ønsker at afgøre deres uoverensstemmelser i en burkamp (cage fight).

Det var ikke overraskende 52-årige Elon Musk, som startede balladen ved at udtale, at han er klar til en burkamp imod Mark Zuckerberg.

Musk havde måske ikke forventet, at Zuckerberg ville bide på den, men på en Instagram-story svarede Zuckerberg igen ved at poste et screenshot af Musks tweet med teksten: “Send mig placeringen”.

Mark Zuckerberg er klar til at mødes med Elon Musk i en cage fight

Lidt senere fulgte Musk op med en kommentar om en eventuel strategi i en kamp imod Zuckerberg. Musk tweetede, at han vil bruge hvalros-teknikken, som uden tvivl er en hentydning til sin markant større vægt end modstanderen.

Musk har helt sikkert set Zuckerbergs svar på Insta for han reagerede prompte med at tweete: “Vegas Octagon” – en reference til arenaen i Las Vegas, der ofte er vært for Ultimate Fighting Championship (UFC).

Hvorvidt det altsammen er gas eller ramme alvor ligger pt. hen i det uvisse. CNN har forhørt sig hos Zuckerbergs Meta, og svaret var soleklart: “Instagram story’en taler for sig selv”. Dermed er der lagt op til som minimum mere ordkløveri mellem de to techmilliardærer.

Den farverige præsident for UFC-sporten, Dana White, har været ude at sige, at UFC-organisationen gerne vil lægge rammer for den historiske kamp. Han fortalte ydeligere i et interview med mediet TMZ Sport, at han har talt med de to kamphaner, og at de begge er “dead serious”. Se evt. nedenstående video.

Det er ikke første gang, at Elon Musk udfordrer notabiliteter til en kamp i ringen. Så sent som i marts udfordrede Musk den russiske præsident Vladimir Putin til “kamp om Ukraine” – og det udløste ikke overraskende et mindre ordkløveri med embedsmænd fra Kreml.

Spiludbyderne kan ikke blive enige om favoritværdigheden

Spiludbyderne er naturligvis klar med odds på, hvad der kan gå hen og blive århundredets kamp i ringen. Endnu er de danske spiludbydere ikke klar med odds, men aktører på den amerikanske scene er klar med deres bud – endda før kampens format og regler er besluttet.

Den amerikanske spilgigant Draftkings er ude med odds på Musk vs. Zuckerberg. De har odds 2.40 på Elon Musk, mens den langt yngre Zuckerberg blot giver odds 1.63. Den 39-årige Meta direktør dyrker brasiliansk Jiu-Jitsu på et ganske højt niveau, og det ligger altså grund til den store favoritværdighed hos den amerikanske spiludbyder.

Johnny Avello fra Draftkings udtaler: “Zuckerberg er 12 år yngre og har deltaget i en intensiv udfordring, hvor han løb en mil, gennemførte 100 pull-ups, 200 press-ups og 300 squats, før han løb en kilometer mere, alt sammen iført en vest der vejede 9 kilo. Han har også trænet i brasiliansk jiu-jitsu. Musk dyrker også taekwondo, karate, judo og jiu-jitsu”.

Anderledes ser det ud hos britiske Betfair, som har Elon Musk som favorit. Her giver Twitter-bossen blot odds 1.67, mens der er odds 2.00 på “Zuck”. Du kan tilmed hente odds 4.00, hvis kampen skulle ende uden vinder.

Flere andre små spiludbydere har Zuckerberg som favorit. Derfor kunne noget tyde på, at Betfair må ændre på oddsene, hvis markederne åbner op. Det vil i hvert fald ikke give mening, at gå imod markedet.

Hvor skal matchen mellem Musk og Zuck finde sted?

Spiludbyderen Betfair er også ude med odds på hvor og hvornår kampen skal foregå. Las Vegas er favorit til odds 1.80, herefter følger Metaverset til odds 2.25, Saudi-Arabien til odds 10.00, Miami til odds 11.00, London til odds 13.00 og slutteligt “rummet” til odds 51.00. Ak ja, der er sikkert nogle oddssættere, der har haft det sjovt.

Det skal lige slås fast, at de fleste spiludbydere endnu ikke tilbyder spil på kampen mellem Elon Musk og Mark Zuckerberg. De afventer naturligvis, at den bliver fastsat, så ovenstående odds kan ændre sig i takt med udviklingen. Da spiludbyderne heller ikke kan blive enige om favoritværdigheden, skal der i hvert fald være nogle der ændrer oddsene markant.

Til gengæld er der ingen tvivl om, at hvis kampen bliver til noget, vil den springe alle rammer for spil på kampsport og Pay-Per-View. Interessen vil være gigantisk, og forhåbentligt har vi kun set toppen af isbjerget i denne underholdende Silicon Valley-fejde.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk