Få risikofrit spil på 200 kr. på Danmark ved Eurovision – slutter Reiley i Top 10 i semifinalen?

Få et 200 kr. risikofrit spil på Eurovision 2023

Det er tid til årets store musikalske højdepunkt, Det internationale Melodi Grand Prix 2023, og spiludbyderne er naturligvis ude med et hav af Eurovision odds og tilbud. Spiludbyderen LeoVegas Sport giver dig muligheden for at spille på det danske bidrag i torsdagens semifinale uden at kunne tabe.

Spil 200 kr. på at danske Reiley slutter i Top 10 i semifinalen, og få pengene retur hvis det ikke lykkes det danske bidrag at gå i finalen lørdag d. 13. maj 2023. Læs med her på siden, og du kan lynhurtigt spice din Eurovision-uge op med et risikofrit spil på Danmark 🇩🇰🎵

Sådan får du et 200 kr. risikofrit spil på Danmark

Det er ganske nemt, at få et 200 kr. risikofrit spil på Danmark under Eurovision 2023. Du skal blot følge nedenstående nemme trin, og du er klar til musikalsk underholdning, fantastiske out-fits og masser af gøgl.

 1. Opret en spilkonto hos LeoVegas Sport

  Du skal først og fremmest oprette en spilkonto hos spiludbyderen LeoVegas Sport. Det tager blot en håndfuld minutter, og så er det på plads. Du skal benytte linket fra nedenstående grønne knap, da din spilkonto skal være oprettet via den specielle kampagneside.

 2. Indbetal min. 200 kr.

  Du skal dernæst indbetale min. 200 kr. til spilkontoen. Du kan bl.a. indbetale med MobilePay og Apple Pay, så det er lynhurtigt, nemt og sikkert.

 3. Spil 200 kr. på at Reiley kommer i Top 10 i semifinalen

  Spil dernæst præcist 200 kr. på at Reiley slutter i Top 10 i torsdagens semifinale. Der er i skrivende stund odds 1.67 på det, så du kan altså vinde 334 kr. (nettogevinst på 134 kr.) uden risiko. Lykkes det ikke for det danske bidrag at slutte i Top 10 i semifinalen – og dermed misser Eurovision-finalen – får du dine penge retur kvit og frit.

Så nemt er det at spice Eurovision 2023 op med et risikofrit spil

Som du kan se på ovenstående trin-for-trin gennemgang, er det supernemt at drage nytte af tilbuddet om et 200 kr. risikofrit spil på Reiley og Danmark i dette års Internationale Melodi Grand Prix. Det danske bidrag spås ikke de store chancer for at vinde i år, men til gengæld bør de kunne knibe sig mellem de 10 første og dermed igennem til finalen. Eller hvad? Spiludbyderne har godt nok ikke den store tiltro til Danmark i år. Således får du odds 401 hvis Danmark leverer en kæmpeoverraskelse og går hele vejen.

Den anden semifinale løber af stablen torsdag d. 11. maj. kl. 21.00, og kan ses direkte på DR TV og DR.dk.

1: Opret spilkonto hos LeoVegas Sport
Få risikofrit spil på 200 kr. på Eurovision
2: Indbetal min. 200 kr. til spilkontoen
Spil på Eurovision 2023 uden at kunne tabe. Du får et 200 kr. risikofrit spil på Danmark
3: Spil 200 kr. på at Danmark slutter i Top 10
Kommer Danmark i Eurovision-finalen? Få 200 kr. risikofrit spil på Danmark i semifinalen

Se det danske bidrag her

Det danske bidrag til Eurovision 2023 leveres af Reiley med sangen Breaking My Heart.

Regler og vilkår

 1. Opret din konto via linket på denne side for at modtage tilbuddet.
 2. Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
 3. Kun et pre-match-spil (Ja/Nej) på præcis 200 kr. på “Danmark i top 10” i Eurovision 2. semifinale(Ja) er gyldigt for dette tilbud.
 4. Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
 5. Tilbuddet er gyldigt fra (09/05/2023) 00:00 til (11/05/2023) 20:00.
 6. Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
 7. Hvis du taber dit spil, vil du inden for 3-5 arbejdsdage få det fulde beløb på 200 kr. retur til din LeoVegas-konto uden omsætningskrav.
 8. Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten uden omsætningskrav.
 9. Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
 10. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
 11. Nye kunder, der vælger den normale velkomstbonus til sportsbook, er ikke berettiget til dette tilbud.
 12. Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
 13. Spillere kan kun have én konto hos LeoVegas Sport, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
 14. Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
 15. LeoVegas Sport forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
 16. Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
 17. I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder LeoVegas sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
 18. Vi forbeholder os også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter vores skøn, før vi krediterer en bonus eller et tilbud til deres konto.
 19. LeoVegas forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.
 20. Spiludbyderens generelle bonusvilkår gælder. Læs dem på hjemmesiden.
 21. Spiludbyderens generelle regler og vilkår gælder. Læs dem på hjemmesiden.