Få 250 kr. risikofrit spil på Kevin Magnussen i Top 10

Få et 250 kr. risikofrit spil på Kevin Magnussen i det australske Grand Prix

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Så er der godt nyt til F1-fans og Kevin Magnussen-fans i særdeleshed. Spiludbyderen LeoVegas Sport er på banen med et godt tilbud til det australske Grand Prix. Få 250 kr. risikofrit spil på Kevin Magnussen i Top 10.

Kevin Magnussen giver i skrivende stund odds 2.75 på en Top 10-placering, så du kan derfor vinde 687,50 kr. (nettogevinst: 437,50 kr.) helt og aldeles risikofrit. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke!

Så nemt får du fingrene i et risikofrit spil på Kevin Magnussen

Spiludbyderen LeoVegas har gjort det ganske nemt, at få fingrene i et 250 kr. risikofrit spil på danske K-Mag. Du skal blot oprette en spilkonto via nedenstående link, indsætte min. 250 kr., og spille på at Kevin Magnussen opnår en Top 10-placering i det australske Grand Prix. Australiens Grand Prix køres søndag d. 2. april kl. 07.00 om morgenen, så du skal tidligt ud af fjerene, for at se om dit spil går hjem.

Følg nedenstående nemme trin og du har spicet sæsonens tredje Grand Prix op med ekstra spænding 🇩🇰 🏎️ 🏁

 1. Opret spilkonto hos LeoVegas Sport

  Først og fremmest, skal du være i besiddelse af en spilkonto hos LeoVegas Sport. Det tager blot en håndfuld minutter, og du opretter en konto ved at klikke på nedenstående grønne knap. Du SKAL oprette en spilkonto via den specielle kampagneside for tilbuddet.

 2. Foretag en indbetaling på min. 250 kr.

  Der skal penge på kontoen for at kunne spille. Du skal nu overføre mindst 250 kr. til spilkontoen. Du kan bl.a. vælge at indbetale med MobilePay eller Apple Pay.

 3. Spil på Kevin Magnussen i Top 10

  Du skal nu finde odds-sektionen, og spille for 250 kr. på at Kevin Magnussen ender i Top 10 i det australske Grand Prix. Det får du i skrivende stund odds 2.75 på, men hvis du spiller efter træningerne eller kvalifikationen, er oddsene sikkert ganske anderledes.

Spice det australske Grand Prix op i tre nemme trin

Det bliver helt sikkert ikke nemmere, at spice det australske Grand Prix op med et risikofrit spil. Og det bedste af det hele: Du kan på ingen måder tabe på dette spil. Skulle K-Mag ende udenfor Top 10 i det australske Grand Prix får du dine 250 kr. tilbage kvit og frit uden hokus pokus. Dermed kan du spille og heppe på den populære dansker helt uden risiko.

1: Opret spilkonto via kampagnesiden
Opret konto hos LeoVegas Sport og få et risikofrit spil på Kevin Magnussen Down Under
2: Indbetal min. 250 kr. til spilkontoen
Indbetal min. 250 kr. og du kan et risikofrit spil på Kevin Magnussen
3: Spil 250 kr. på K-Mag i Top 10 i 🇦🇺
Kevin Magnussen giver lige nu odds 2.75 for at ende i Top 10 i det australske Grand Prix

Ender Kevin Magnussen i Top 10 i Australien? 🇦🇺

Spiludbyderen LeoVegas Sport vurderer, at der er ret gode chancer for at Kevin Magnussen ender i Top 10 i Australien. Han er i skrivende stund – dvs. før træninger og kvalifikation – spået til en placering omkring nr. 12. Sammen med team-kammeraten Nico Hülkenberg kommer Haas-kørerne formentligt til at konkurrere med Lando Norris (McLaren), Valtteri Bottas (Alfa Romeo), Guanyu Zhou (Alfa Romeo) og Oscar Piastri (McLaren) om pladserne for at komme i point (Top 10).

Ikke overraskende vurderer oddssætterne, at kørerne fra Red Bull, Mercedes, Ferrari og Aston Martin sætter sig på de otte første pladser, og derefter er det lidt åbent. Pierre Gasly og Esteban Ocon bør også være stærkere end Haas i deres Alpine-racere, men man ved aldrig. Haas ser lige nu ud til at kunne blive fugl og fisk, og succeskriteriet til alle løb er som bekendt point. Lad os krydse fingre for at Günther Steiner og co. får noget at glæde sig over Down Under 🦘🤞

Australiens Grand Prix køres søndag morgen kl. 07.00, og du kan se både træninger (TV3 Sport), kvalifikation (TV3+) og selve løbet (TV3+) i kuk-kassen eller på Viaplay.

Hvis du er vild med Formel 1, kan du med fordel læse vores artikel om at spille på den populære sportsgren: Spil på Formel 1. Du kan også læse meget mere om Kevin Magnussen odds.

Regler og vilkår for denne kampagne

 1. Opret din konto via linket på kampagnesiden for at modtage tilbuddet.
 2. Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
 3. Kun et pre-match-spil (Ja/Nej) på præcis 250 kr. på “Kevin Magnussen i top 10” i det Australske F1 Grand Prix (Ja) er gyldigt for dette tilbud.
 4. Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
 5. Tilbuddet er gyldigt fra 31. marts 2023 kl. 00:00 til 02. april 2023 kl. 07:00.
 6. Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
 7. Hvis du taber dit spil, vil du inden for 3-5 arbejdsdage få det fulde beløb på 250 kr. retur til din LeoVegas-konto uden omsætningskrav.
 8. Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten uden omsætningskrav.
 9. Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
 10. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
 11. Nye kunder, der vælger den normale velkomstbonus til sportsbook, er ikke berettiget til dette tilbud.
 12. Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
 13. Spillere kan kun have én konto hos LeoVegas, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
 14. Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
 15. LeoVegas forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
 16. Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
 17. I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder LeoVegas sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
 18. Vi forbeholder os også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter vores skøn, før vi krediterer en bonus eller et tilbud til deres konto.
 19. LeoVegas forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.
 20. LeoVegas’ generelle bonusvilkår gælder. Se mere på spiludbyderens hjemmeside.
 21. LeoVegas’generelle regler og vilkår gælder. Se mere på spiludbyderens hjemmeside.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk