Få 500 kr. risikofrit spil på Thanksgiving football

Få 500 kr. risikofrit spil på Thanksgiving football

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spiludbyderen Expekt er klar med et lækker tilbud til NFL-fans på den traditionsrige Thanksgiving. Spil 500 kr. på Detroit Lions – Green Bay Packers, og få indsatsen retur hvis du ikke vinder.

Tilbuddet gælder for alle nye kunder, og kampen spilles torsdag d. 23. november kl. 18.30 dansk tid. Læs med her på siden, og se hvordan du kan spice kalkunen op med lidt ekstra og gratis NFL-lir.

Sådan spicer du din Thanksgiving op med et risikofrit spil

Det er ganske nemt at få fingrene i dette lækre tilbud fra spiludbyderen Expekt. Du skal blot oprette en konto hos den skandinaviske spiludbyder, spille 500 kr. på Detroit Lions – Green Bay Packers, og krydse fingre for dit hold. Skulle dit hold ikke vinde, kan du se frem til at få indsatsen retur uden yderligere dikkedarer. Se, det er da et tilbud der vil noget!

 1. Opret spilkonto hos Expekt

  Du skal først og fremmest være i besiddelse af en spilkonto hos Expekt. Den opretter du ved at klikke på nedenstående grønne knap. Du skal oprette din konto via den specielle kampagneside, så klik på den grønne knap og du er på rette sted.

 2. Indbetal min. 500 kr. til spilkontoen

  Foretag en indbetaling på minimum 500 kr. til spilkontoen.

 3. Spil på Detroit Lions – Green Bay Packers

  Du skal dernæst spille på Thanksgiving-braget Detroit Lions – Green Bay Packers. Spilvarianten er den mest udbredte variant når det kommer til NFL – altså 1 (for Detroit Lions) eller 2 (for Green Bay Packers). Varianten hedder også Moneyline, og spillet skal være sat før kampstart, som er torsdag d. 23. november kl. 18.30 dansk tid.

  Du skal ikke foretage dig mere. Du kan nu lænne dig tilbage i divaneseren og nyde et brag af en kamp fra Ford Field i Detroit. Vinder du dit spil, beholder dig gevinsten som altid. Taber du dit spil, får du indsatsen retur som kolde kontanter. Det bliver ikke nemmere!

Risikofrit spil på Thanksgiving football i tre nemme trin

Som du kan læse i ovenstående, er der ikke meget du skal være opmærksom på. Tilbuddet er så godt, at det kun er gyldigt for nye Expekt-kunder. Hvis du allerede er kunde hos Expekt, må du desvære vente til der kommer et tilbud til eksisterende kunder.

1: Opret spilkonto hos Expekt
Få risikofrit spil på Thanksgiving football mellem Detroit Lions og Green Bay Packers
2: Indsæt min. 500 kr. til spilkontoen
Spil for 500 kr. på Detroit Lions vs. Green Bay Packers uden at kunne tabe
3: Spil på Thanksgiving-kampen
Få et risikofrit spil på NFL - det drejer sig om Thanksgiving-braget Detroit Lions vs. Green Bay Packers

Detroit Lions vs. Green Bay Packers – hvem vinder?

Bookmakerne er ikke i tvivl om at Detroit Lions er favoritter til at vinde Thanksgiving-slaget imod Green Bay Packers. Green Bay Packers har traditionelt set en stor fanskare blandt danske NFL-fans, og det skyldes ikke mindst den store succes under henholdsvis Brett Favre og Aaron Rodgers. Sidstnævnte er afløst af Jordan Love, og der hviler dermed et tungt pres på de unge skuldre.

Detroit Lions er inden Thanksgiving-opgøret imod Green Bay Packers et af de bedste hold i ligaen med en 8-0-2 rekord. Det ser ud til at Detroit er sikkert på vej imod slutspillet, og derfor kan man komme et stort skridt videre med en sejr over Packers.

Med ovenstående odds in mente, er det naturligvis langt sjovere at spille sit risikofrie Thanksgiving-spil på Green Bay Packers. Dermed kan du faktisk vinde 2.050 kr. (nettogevinst: 1.505 kr.) ganske risikofrit. Vælger du at spille på favoritten Detroit Lions hedder gevinsten blot 635 kr. (nettogevinst: 135 kr.). Lidt har naturligvis også ret, og det gode er jo, at du ikke kan tabe!

Husk også at du kan live streame denne kamp og alle de andre fra NFL-sæsonen hos nogle spiludbydere. Læs mere her: NFL live stream.

Det med småt

Der er ikke noget hokus-pokus over dette lækre tilbud fra spiludbyderen Expekt. Det er dog en god idé lige at læse regler og vilkår igennem før du tager imod tilbuddet.

Dette tilbud kan ikke anvendes sammen med Expekts normale velkomsttilbud.
Opret din konto via linket på kampagnesiden for at modtage tilbuddet.
Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
Alle nye kunder som placerer et bet på præcis 500 kr. på enten Detroit Lions (1) eller Green Bay Packers (2) på kampvindermarkedet inklusiv overtid, vil få deres indsats refunderet, hvis bettet tabes.
Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
For at kvalificere sig til dette tilbud, skal indbetaling og væddemål foretages mellem tirsdag d. 21. november 2023 kl. 00.00 og torsdag d. 23. november 2023 kl. 18:30.
Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
Hvis du taber dit spil, vil du inden for 3-5 arbejdsdage efter at afgørelsen er fundet, få det fulde beløb på 500 kr. retur til din Expekt-konto uden omsætningskrav.
Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten og indsatsen uden omsætningskrav.
Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
Nye kunder, der vælger den normale velkomstbonus til sportsbook, er ikke berettiget til dette tilbud.
Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
Spillere kan kun have én konto hos Expekt, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
Expekt forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder nye expekt sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
Expekt forbeholder sig også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter deres skøn, før de krediterer en bonus eller et tilbud til deres konto.
Expekt forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.
Spiludbyderens generelle bonusvilkår gælder – læs dem på hjemmesiden.
Spiludbyderens generelle regler og vilkår gælder – læs dem på hjemmesiden.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk