Spil 250 kr. risikofrit på Danmark ved VM i håndbold

Spil risikofrit på Danmark til at vinde VM i håndbold 2023

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

VM i håndbold er i gang, og spiludbyderen LeoVegas Sport er klar med et godt tilbud til alle nye kunder. Spil 250 kr. risikofrit på Danmark som verdensmester, og få indsatsen retur hvis det ikke lykkes Nikolaj Jacobsen & co. at vinde VM for tredje gang i streg. Danmark giver i skrivende stund odds 2.35, så du har altså muligheden for at vinde 587,50 kr. (337,50 kr. netto) uden at risikere noget.

Tilbuddet er supernemt at få fingrene i, men det gælder kun indtil fredag d. 13. januar kl. 20.30 – tidspunktet hvor Danmark tager hul på VM-slutrunden med en kamp imod Belgien.

Vi guider dig her på siden til et af VM-slutrundens bedste tilbud. Det tager blot en håndfuld minutter, og så har du spicet VM i håndbold 2023 op med et risikofrit spil på Danmark som verdensmester.

Sådan får du fat på et 250 kr. risikofrit spil ved VM i håndbold

De danske drenge skal forsøge at vinde det tredje verdensmesterskab i træk, og forsøget kan du spice op med et risikofrit spil på Danmark. LeoVegas Sport giver dig muligheden for at spille på, at Nikolaj Jacobsens tropper trækker det længste strå under VM i håndbold 2023 i Sverige og Polen. Følg blot nedenstående nemme trin, og VM-slutrunden er lige pludselig en anelse mere spændende.

 1. Opret en spilkonto hos LeoVegas Sport

  Tilbuddet om et risikofrit spil på 250 kr. gælder kun for nye LeoVegas Sport-kunder. Du skal dermed oprette en konto hos den populære spiludbyder. Klik på nedenstående grønne knap, og du er allerede godt i gang.

 2. Indbetal 250 kr. til din LeoVegas Sport-konto

  Dernæst skal du foretage en indbetaling til din spilkonto. Du skal indbetale min. 250 kr. for at drage fuld nytte af tilbuddet. Du kan indbetale med MobilePay, så det går super schnell!

 3. Spil præcist 250 kr. på at Danmark vinder VM i håndbold

  Spil 250 kr. på at Danmark vinder VM i håndbold. Dit odds bør ligge i omegnen af 2.35 +/- nogle basører. Du skal afgive dit spil inden Danmark tager hul på slutrunden fredag d. 13. januar kl. 20.30. Vinder Danmark VM beholder du din gevinst som normalt. Bliver Danmark ikke verdensmestre, får du dine penge retur uden yderligere krav.

Det er supernemt at spice VM i håndbold op med et risikofrit spil

Fløøøøøjen, baaaaacken! Ja, det må nok siges, at det er nemt at få fingrene i et 250 kr. risikofrit spil på VM i håndbold 2023. Det tager vel nærmest samme tid som en Nikolaj Jacobsen-timeout, at spice slutrunden op med et spil på de danske drenge. Du skal blot følge nedenstående nemme trin.

1: Opret en spilkonto hos LeoVegas Sport 🦁
Spil risikofrit for 250 kr. på at Danmark vinder VM i håndbold
2: Indbetal min. 250 kr. til spilkontoen 💳
Bedste tilbud ved VM i håndbold 2023: Spil risikofrit på Danmark
3: Spil 250 kr. på de danske harpiks-drenge 🤾‍♂️
På udkig efter en håndbold VM bonus? Tjek dette tilbud ud fra LeoVegas Sport

Det bedste tilbud til VM i håndbold 2023 – so far

Der er ikke rigtigt nogen spiludbydere, som er på banen med bedre tilbud til VM-slutrunden i Polen og Sverige. Det kan godt undre lidt, men måske har spiludbyderne brændt alt krudtet af på verdensmesterskaberne for en lidt større bold for blot en måned siden? Uanset, er vi ret glade for dette tilbud fra LeoVegas Sport, som igen manifesterer sig på det hjemlige marked med et superskarpt og fair tilbud til danske spillefugle.

Hvis du gerne vil følge landsholdets strabadser under slutrunden i Sverige og Polen, kan vi glæde dig med, at du kan live streame alle kampe hos Bet365. Læs mere om et Håndbold VM live stream.

Håndbold VM kampagne – det med småt

Nu har vi rost spiludbyderen LeoVegas Sport til skyerne for at give os et fair tilbud. Du kan få syn på sagen ved at læse regler og vilkår for tilbuddet. Det er altid en god idé at læse regler og vilkår, før du tager imod et tilbud fra spiludbyderne.

 1. Opret din konto via linket på denne side for at modtage tilbuddet.
 2. Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
 3. Tilbuddet er et risikofrit spil på, at Danmark vinder VM i håndbold 2023.
 4. Kun et pre-match-spil på præcis 250 kr. på Danmark, som vinder af VM i håndbold 2023, er gyldigt for dette tilbud.
 5. Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
 6. Tilbuddet er gyldigt fra 6. januar 2023 kl. 00:00 til 13. januar 2023 kl. 20.30 (Starttidspunktet for Danmark – Belgien)
 7. Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
 8. Hvis du taber dit spil, vil du inden for 72 timer få det fulde beløb på 250 kr. retur til din LeoVegas-konto uden omsætningskrav.
 9. Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten uden omsætningskrav.
 10. Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
 11. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
 12. Nye kunder, der vælger den normale velkomstbonus til sportsbook, er ikke berettiget til dette tilbud.
 13. Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
 14. Spillere kan kun have én konto hos LeoVegas, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
 15. Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
 16. LeoVegas forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
 17. Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
 18. I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder LeoVegas sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
 19. Vi forbeholder os også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter vores skøn, før vi krediterer en bonus eller et tilbud til deres konto.
 20. LeoVegas forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.
 21. LeoVegas’ generelle bonusvilkår gælder. Læs dem på spiludbyderens hjemmeside.
 22. LeoVegas’generelle regler og vilkår gælder. Læs dem på spiludbyderens hjemmeside.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk