Vind præmier hver dag med et Spilnu skrabelod

Vind præmier med et Spilnu skrabelod hver dag i december

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Lækker julekalender fra en af de mest populære spiludbydere

Den populære spiludbyder, Spilnu, er på banen med et lækkert tilbud hver dag i december. Få et Spilnu skrabelod hver eneste dag i den store julekalender. Du kan helt gratis vinde kontanter, bonus spins og bingoplader. Der er gevinst på hver fjerde skrabelod, så mon ikke du nok skal få fingrene i en præmie i løbet af december? Læs med her på siden, hvor vi forklarer dig hvordan det fungerer.

Sådan får du et Spilnu skrabelod hver dag i december

Det er ganske nemt at få fat på et Spilnu skrabelod. Du skal blot logge ind på din Spilnu-konto hver dag i december og skrabe løs. Det er ikke sikkert at du vinder noget, men forsøget er gratis og der er gevinst på hver fjerde skrabelod. Nemt ikke sandt?

  1. Opret spilkonto hos Spilnu

    Du skal være i besiddelse af en spilkonto hos Spilnu. Det tager blot en håndfuld minutter at oprette en konto, og du har snart adgang til daglige skrabelodder og meget mere. Klik på nedenstående grønne knap, og du er i gang!

  2. Log ind på din konto hver dag i december og skrab løs

    Når du logger ind på din Spilnu-konto dukker der en pop-up frem. Her kan du skrabe de seks felter, og se om du har vundet en af de lækre præmier. Der er præmier på hver fjerde Spilnu skrabelod, så chancerne er rigtigt fine for at at få en præmie.

  3. Hvis du vinder kan du nu nyde din præmie

    Du kan vinde kontanter, bonuspenge, bingoplader og bonus spins (freespins). Du skal blot skrabe tre ens felter, og du har en præmie.

Hvad kan man vinde?

Der er lækre præmier til de heldige vindere. Du kan vinde kontanter, bonuspenge, bonus spins (freespins), og bingo plader til Spilnu Bingo. Nogle af dem med gennemspilskrav, men sådan er det nu engang. Regler og vilkår for hver enkelt gevinst får du oplyst når du vinder. Hovedpræmien er 10.000 kr. i kolde kontanter. Dem kan du evt. købe en rejse til sydens sol for – eller blot vælge at betale din varmeregning med!

Husk også den forhøjede bonus

Den danske spiludbyder har også forhøjet sin populære Spilnu bonus, så tilbuddet nu lyder på 500 kr. til alle nye kunder imod tidligere 200 kr. Det betyder, at du nu kan få hele 500 kr., og det er med rette markedets mest attraktive velkomstbonus. Hvorfor spørger du nok. Ser du – Spilnu tillader, at du spiller bonussen fri på bordspil, og det er der stort set ingen andre som gør. Dermed er værdien ganske stor!

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk