Spil 500 kr. risikofrit på Manchester United – Manchester City

Få et 500 kr. risikofrit spil på Manchester United - Manchester City

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spil uden risiko på det store Manchester-derby

Spiludbyderen Expekt er klar med et særdeles lækkert tilbud til alle nye kunder. Få et 500 kr. risikofrit spil på Manchester United – Manchester City, som spilles søndag d. 29. oktober kl. 16.30. Du skal blot oprette en konto, indsætte min. 500 kr., placere et spil på enten Manchester United (1) eller Manchester City (2), og du er med i kampagnen. Vinder du dit spil modtager du den fulde gevinst som normalt. Skulle du være så uheldig at tabe, kan du se frem til at få pengene tilbage i kolde kontanter. Dermed er dette tilbud 100% uden risiko for dig – du kan kun vinde! Læs mere om det fremragende tilbud her på siden.

Sådan får du fingrene i et risikofrit spil på 500 kr.

Det er virkeligt nemt at få fingrene i tilbuddet fra Expekt. Følg nedenstående nemme trin, og du har lynhurtigt spicet Manchester-derbyet op med ekstra og risikofri lir.

 1. Opret en spilkonto hos Expekt

  Du skal først og fremmest oprette en spilkonto hos Expekt. Det gør du ved at klikke på nedenstående grønne knap. Det er VIGTIGT at du opretter din konto fra kampagnesiden. Du kan ikke modtage dit risikofrie 500 kr. spil på Manchester-derbyet, hvis det ikke er oprettet via denne side.

 2. Indbetal min. 500 kr. til spilkontoen

  Dernæst skal du indbetale mindst 500 kr. til din spilkonto. Du kan indbetale med MobilePay, så det er supernemt.

 3. Spil 500 kr. på enten United eller City

  Du skal nu spille på enten United eller City. Spilvarianten er den klassiske 1X2, og du skal dermed vælge side i Manchester-derbyet. Tror du at Manchester United vinder, skal du placere et spil på præcist 500 kr. på 1-tallet. Oddset er lige nu 5.60, så du kan altså vinde en mindre formue (helt præcist 2.800 kr. helt uden risiko). Tror du at Pep Guardiolas tropper løber med sejren skal du spille 2-tallet. Det giver i skrivende stund blot 1.67, så der er den potentielle gevinst klart mindre. Du må IKKE spille på uafgjort!

Gør et spændende Manchester-derby endnu mere spændende

Det er som du kan se utroligt nemt at spice et imødeset Manchester-derby op med et risikofrit spil på 500 kr. Lidt sværere er det naturligvis at gætte hvem som vil stå som sejrherren efter søndagens drama på Old Trafford.

Tror du på Erik ten Hag eller Pep Guardiola? Tror du mest på Rasmus Højlund eller Erling Haaland? Der er masser af dueller i duellen i slaget om Manchester. Kampen spilles på Old trafford søndag d. 29. oktober 2023 kl. 16.30 og kan ses direkte på See.

1: Opret spilkonto hos Expekt
Spil 500 kr. risikofrit på Manchester-derbyet mellem Manchester United og Manchester City
2: Indbetal min. 500 kr. til spilkontoen
Få et risikofrit spil på Manchester United - Manchester City
3: Spil på Man United eller Man City
Spil 500 kr. uden risiko på Manchester United - Manchester City

Regler og vilkår for tilbuddet

 1. Dette tilbud kan ikke anvendes sammen med Expekts normale velkomsttilbud.
 2. Opret din konto via linket på kampagnesiden for at modtage tilbuddet.
 3. Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
 4. Alle nye kunder som placerer et bet på præcis 500 kr. på enten Manchester United(1) eller Manchester City (2) på 1X2-markedet, vil få deres indsats refunderet, hvis bettet tabes.
 5. Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
 6. For at kvalificere sig til dette tilbud, skal indbetaling og væddemål foretages mellem 27. oktober 2023 kl. 00.00 og 29. oktober 2023 kl. 16:30.
 7. Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
 8. Hvis du taber dit spil, vil du inden for 3-5 arbejdsdage efter at afgørelsen er fundet, få det fulde beløb på 500 kr. retur til din Expekt-konto uden omsætningskrav.
 9. Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten og indsatsen uden omsætningskrav.
 10. Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
 11. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
 12. Nye kunder, der vælger den normale velkomstbonus til sportsbook, er ikke berettiget til dette tilbud.
 13. Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
 14. Spillere kan kun have én konto hos Expekt, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
 15. Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
 16. Expekt forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
 17. Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
 18. I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder Expekt sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
 19. Vi forbeholder os også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter vores skøn, før vi krediterer en bonus eller et tilbud til deres konto.
 20. Expekt forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.
 21. Expekt’ generelle bonusvilkår gælder.
 22. Expekt’ generelle regler og vilkår gælder.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk