Youbet

Youbet er Oddsets frække lillebror

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Youbet

Youbet er en af de nyeste aktører på det danske sportsbetting-marked. Spiludbyderen ejes af det tidligere danske spillemonopol Danske Spil og dermed også af den danske stat.

Danske Spils “challenger brand” blev lanceret i marts 2018 som et forsøg på at skabe en bookmaker, som kunne tage kampen op mod de store internationale spillere. Uden at afsløre for meget her i introduktionen, så kan man vist godt sige, at selskabet er godt på vej til at opfylde den ambition.

Hos Youbet kan du kun spille online – modsat Danske Spils kendte bookmakerprodukt Oddset, hvor du også kan spille i tusindvis af kiosker og forhandlere landet over. Men hvad gør det, når du også kan tilgå herlighederne via en særdeles sprød app til iOS og Android.

Youbet fik sin danske spillelicens, på samme tidspunkt som bookmakeren blev lanceret i Danmark.

OPDATERING 12. JULI 2021: YOUBET LUKKER!

Danske Spil har meldt ud at spiludbyderen Youbet lukker pr. 12. juli 2021. Kunderne henvises til i stedet at benytte Oddset.

Dansk produkt

Det er særdeles vigtigt at have et ultradansk produkt, når man udelukkende henvender sig til danske kunder. Youbet brillierer på mange måder, når det gælder danskheden.

Det skinner tydeligt igennem at Youbet er gennemdansk. Hjemmesiden, kommunikationen, kampagnerne og hele tilgangen er yderst dansk. Man kan med rette sige, at Oddsets meget danske tilgang er blevet videreført.

På et punkt adskiller Youbet sig dog i forhold til Oddset. Udvalget af spil med dansk islæt er noget begrænset i forhold til Oddset-produktet. Er du på udkig efter odds på danske begivenheder, så er Oddset stadig i førertrøjen. Youbet får platform og odds leveret af den internationale platformsleverandør SBTech, og det er et fremragende valg. Sammen med Kambi kæmper de en brav kamp om at levere markedets bedste platform.

Er du på udkig efter et stort udvalg af internationale events med masser af specialodds, så er Youbet lige noget for dig. Du kan indbetale og spille i danske kroner hos Youbet. Du kan kontakte kundeservice via e-mail hver dag fra klokken 9 til 22. Livechatten er åben fra klokken 16 til 22 på hverdage og i weekenden fra klokken 12 til 20.

Odds

Youbet benytter sig som tidligere nævnt af SBTech, som leverandør af odds. Det betyder at du vil opleve nogenlunde det samme udvalg af odds som f.eks. hos Onsidebetting og ComeOn. Du finder et rigtig pænt udvalg af specialodds, og generelt er der intet at udsætte på odds-delen.

Du finder over 100 specialodds på Superliga- og Bundesligakampe. Det samme gælder for andre store ligaer som Serie A, Premier League og La Liga. På den næstebedste række i Danmark (NordicBet Ligaen) finder du også over 100 væddemålsvarianter, mens antallet er drastisk lavere på 2. divisions-bold i DK.

Hos Youbet kan du naturligvis også spille på den yderst populære e-sport. Det gælder spil som Counter-Strike, Overwatch, Call of Duty og Starcraft 2. Her finder du også events med en række forskellige specialodds.

Du kan også spille på mere eksotiske sportsgrene som gælisk fodbold, hurling og netball hos Youbet samt mere klassiske sportsgrene som cykling, tennis, badminton og baseball.

Slutteligt kan du også spille på specialspil udenfor sportsverdenen. Du kan f.eks. spille på et hav af forskellige politiske væddemål som f.eks. hvem der vinder det næste præsidentvalg i USA og Oscar odds. Når det kommer til special-odds kan Youbet ikke konkurrere med “storebroren” Oddset.

Moderne hjemmeside

Youbets hjemmeside er holdt i farverne sort, grå, hvid og nogle få turkise elementer. Farverne udgør et moderne udtryk, og kombinationen fungerer fint – hvis man altså er til en mørk hjemmeside.

Hjemmesiden er sat virkelig lækkert op, og den er meget nem at navigere rundt i. Du kan nemt finde dit spil med søgefunktionen, hvis du får brug for sådan en.

Hos Youbet finder du en lang række lækre kampagner. Der er både noget for nye spillere med en flot velkomstbonus, men der er også et stort udvalg af tilbud til loyale kunder som odds boosts, lodtrækninger, leaderboard og meget mere. Spiludbyderen har nok markedets største og bedste udvalg af kampagner.

Hjemmesiden er spækket med ekstra lækkerier. Læs mere om dem længere nede på siden.

Du kan tilgå Youbet på din foretrukne device – dvs. computer, tablet eller mobil. Du kan desuden livestreame en lang række events hver eneste dag helt gratis, imens du spiller på kampen.

Mobil app

Youbet er også på banen med en lækker mobilløsning. Du kan vælge at spille direkte i din mobilbrowser, eller du kan downloade den ret lækre app. Du kan benytte dig af appen med både en iOS (iPhone) – eller Android-telefon. I appen og i mobilbrowseren kan du nemt og hurtigt finde dit spil med søgefunktionen.

Typisk er de fleste browser ganske håbløse, men Youbet leverer en ganske habil løsning. Så hvis du ikke har en iPhone eller Android-smartphone, så er Youbet et særdeles godt bud på en spiludbyder som alligevel kan tilgås. Du kan oprette din konto og indsætte penge direkte via appen eller i mobilbrowseren.

Du kan også livestreame via appen helt gratis.

Livebetting + livestreaming

Der er også stor fokus på livebetting hos Youbet. Hver eneste dag finder du flere hundrede events som du kan livebette på. Det er ikke kun fodbold, du kan livebette på, men også tennis, rugby, basketball, håndbold og meget mere.

Livebetting-sektionen er flot bygget op, og ligner naturligvis til forveksling de andre SBTech-løsninger på markedet (ComeOn og Bethard). Bwins sportsbook anno 2010 har ikke levet forgæves.

Du kan også vælge at livestreame hos Youbet. Man finder et okay udvalg af forskellige events hele døgnet, men desværre kan udvalget ikke helt følge med Unibet og Bet365. Du kan livestreame sportsgrene som fodbold, tennis, basketball, ishockey og meget mere. Alle herlighederne kan tilgås via computer, tablet eller en mobil enhed. Livestreaming integrationen i app’en fungerer rigtigt godt.

Kampagner

Danske Spils lillebror (eller lillesøster?) har et virkelig flot udvalg af kampagner. Ja, faktisk er det nærmest lige så godt som hos Oddset. Du finder noget for enhver smag – uanset om du er nybegynder eller garvet rotte. Nye spillere kan drage nytte af en odds bonus med et meget rimeligt gennemspilskrav, mens de loyale spillere kan se frem til lækkerier som ekstra høje odds på udvalgte markeder og multiboost-odds, hvor man kan få forhøjet sine gevinster.

De mere garvede spillere kan drage nytte af leaderboard-konkurrencerne hos Youbet. Husk som altid at læse bonus- og kampagnereglerne, inden du tager imod et tilbud.

Lækkerier fra Youbet

Youbet byder også på en række lækkerier som cashout, “byg væddemål”, det adrenalinskabende pulsebet, en oversigt over kommende kampe og livestreams, statistik og livescore. Som en lidt spøjs feature kan du også se tidligere resultater, men denne funktion er tæt på ubrugelig.

Add2Bet er en nyskabende feature, som lader dig tilføje nye kampe til en eksisterende kupon. Det giver dig muligheden for at booste et eksisterende væddemål i større eller mindre grad. Det er et ganske fedt tiltag, som vi helt sikkert vil kigge nærmere på. Hvorfor har man ikke set det før nu?

Det er tydeligt at folkene bag Youbet har prioriteret “indpakningen”, da selve oddsene ikke skiller sig afgørende ud fra mængden. Indpakningen er til gengæld også eksekveret til den helt store guldmedalje. Youbet er en spiludbyder, som man glæder sig at vende tilbage til.

Samlet vurdering af Youbet

Youbet er Danske Spils nye bookmakerprodukt, som blev lanceret i marts 2018. Youbet er ikke set som en afløser for Oddset, men som en stærk tilføjelse i en efterhånden knaldstærk produktportefølje.

Vi er allerede ret vilde med Youbet. Det er bestemt ikke ofte man ser en ny spiludbyder tilbyde så stærkt et produkt. Du finder et stort og velassorteret udvalg af forskellige kampagner hos Youbet. Hver eneste dag kan du livestreame en lang række forskellige events helt gratis (du behøver ikke engang at hive muldvarpeskindet op).

Du finder en meget lækker hjemmeside, hvor det er meget nemt at navigere rundt. Siden er spækket med små lækre features, og som vi alle ved så ligger “djævlen i detaljen”.

Youbet tilbyder også en rigtig flot mobilapp, så du kan foretage din næste indsats via din mobil.

Eneste øfferi herfra drejer sig om et begrænset udvalg af spil med dansk islæt hos Youbet. Det så man bl.a. tydeligt ved Folketingsvalget i 2019. Der var nærmest ingen odds. Ønsker du at spille på væddemål med dansk islæt anbefales storebroren Oddset.

Alt i alt er vi mægtigt imponerede af Youbet. Fra dag 1 er en ny attraktiv spiludbyder født på den danske bookmaker-scene.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
7
Odds
9
Hjemmeside
8
Mobil app
8
Live betting + live streaming
8
Lækkerier
9
Kampagner
9
youbetYoubet er Danske Spils nye sportspilsprodukt som skal tage kampen op imod de udenlandske spiludbydere. Du finder et stort udvalg af forskellige spil, hvor vi dog savner nogle flere "danske" odds. Du finder en masse forskellige specialodds på en lang række forskellige events. Spiludbyderen gør sig positivt bemærket ved, at tilbyde et knaldstærkt produkt med masser af lækkerier og et stort udvalg af kampagner.