Betsafe

Anmeldelse af Betsafe

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Betsafe

Betsafe har været på det danske marked siden 2006, og er nu en del af det store svenske spilleselskab Betsson Group, som købte Betsafe i maj 2011. Betsson Group driver foruden Betsafe også NordicBet, Betsson, og en lang række brands som ikke er tilstede i Danmark (bl.a. Gutz og Rizk).

OBS: Betsafe er lukket ned i Danmark pr. 1. januar 2020. Vi opfordrer til at man i stedet tager et kig på selskabets søsterbrand NordicBet. Produkterne er nærmest identiske – dog er NordicBet langt bedre. De har også lanceret en spritny hjemmeside, så det er bestemt en mulighed, hvis du er på udkig efter en spiludbyder med fokus på skandinavisk sport.

Du kender måske ikke Betsafe specielt godt, og det skyldes uden tvivl at man i Danmark har valgt at koncentrere markedsføringen omkring søsterselskabet NordicBet. Betsafe har valgt at positionere sig som klassens frække dreng, og den tilgang understøttes af en lang række “anderledes” markedsføringskanaler og sponsorater – f.eks. Gumball 3000 (rallyløb), Formel 1-sponsorat hos Alfa Romeo Racing, og sågar tidligere et samarbejde med UFC-kæmperen Conor McGregor.


Moderselskabet Betsson Group er noteret på børsen i Stockholm med hovedkontorer i Stockholm og på Malta.

Betsafe illustrerer på fineste vis sine skandinaviske rødder ved at have et godt fokus på specialspil indenfor blandt andet dansk fodbold, håndbold og ishockey. Produktet er langt hen ad vejen det samme som søster-brandet NordicBet, så hvis du er til dette produkt vil Betsafe også falde i din smag.

Dansk produkt

Betsafe har et rigtig fint udvalg af forskellige spilletyper til sine danske kunder. Som hos de fleste andre spiludbydere, så er fokus især på fodbold, hvor du finder en lang række specials på bl.a. Superligaen og 1. division. Det er dog primært kun i de øverste rækker, at man kan spille på hos Betsafe. Udvalget af odds på den næstbedste række i Danmark (NordicBet Ligaen) er overdådigt, og det overrasker naturligvis ikke.

Er man til dansk ishockey, så kan man spille på den danske Metal Liga, og her er udvalget af odds ganske flot. Intet mindre end 40 forskellige markeder finder du på en typisk kamp fra den bedste danske række.

Hvis du er mere til harpiks, så kan du f.eks. eksempel vælge at satse dine penge på den danske herre- eller dameliga i håndbold. Også her finder du over 40 markeder på én kamp.

Det er nemt at bevæge sig rundt på hjemmesiden, og trods sidens lidt ourtdatede look, så fungerer brugeroplevelsen fint. Søgefunktionen gør sit job fint, og det er virkelig enkelt at finde lige præcis det spil, man leder efter.

Du kan spille i danske kroner hos Betsafe. Du kan kontakte supporten via telefon, e-mail og live chat hele døgnet. Mellem klokken 8 og midnat kan du få dansk support. Betsafe er kendt for at have en af markedets hurtigste svartider. Visse fordele er der jo naturligvis i at drive flere spiludbydere på ét marked.

Odds

Hos Betsafe finder du de samme odds som hos NordicBet. Det betyder, at du desværre ikke kan spekulere i odds-forskelle og evt. sure bets. Der er dog en markant fordel ved det, da du vil kunne skifte til NordicBet, hvis du skulle få en indsatsbegrænsning hos Betsafe. Det kan man jo ikke helt udelukke i disse tider.

Du finder et meget stort udvalg af odds på alle mulige sportsgrene – i skrivende stund er det over 60.000 forskellige væddemål, men det tal er sikkert det dobbelte afhængig af hvilken dag man tjekker.

Man kan spille på over 30 forskellige sportsgrene, så kom ikke og sige at fodbold er den eneste sportsgren i verden. På Superligaen finder du over 125 specials som hjørnespark, antal røde og gule kort og en lang række forskellige handicapspil. Der er også omkring 125 forskellige specialspil på 1. division i fodbold, og omkring 40 forskellige undermarkeder på Metal Ligaen i ishockey.

Du finder naturligvis også en lang række specials på Champions League, Premier League, Bundesligaen, Serie A, Primera Division og mange flere ligaer.

Er du vild med e-sport, så er der også et rigtig godt udvalg hos Betsafe. Klassens frække dreng har naturligvis et fint udvalg af odds på den nye adrenalinsport. Du kan bl.a. spille på Counter Strike, League of Legends, Dota 2 og Overwatch. Du kan endda fra tid til anden finde forskellige specials inden for betting på E-sport.

Synes du, at det er fedt at spille på andre events end sport, så giver Betsafe også mulighed for det. Her finder du blandt andet spil på det danske folketingsvalg, på europæisk politik og det amerikanske præsidentvalg.

Betsafe har overordnet set et udmærket udvalg af odds. Især på specialvæddemål er de helt i top, og det er heller ikke så underligt. Selskabet er også tilstede på det britiske marked, og de er typisk ret vilde med den slags væddemål.

Hjemmeside

Betsafes hjemmeside er holdt i spiludbyderens traditionelle tre farver; hvid, rød og sort. Siden minder meget om søsterselskabet NordicBet, og navigationen er enkel og lige til. Søgefunktionen gør det yderst nemt at finde lige præcis det spil, du ønsker at finde. Lige så snart du skriver et bogstav, vil den begynde at søge. Det er en rigtig lækker lille feature.

Til trods for et lidt outdated look, så gør hjemmesiden det den skal. Er du æstetiker, skal du nok lige vænne dig til designet, men funktionaliteterne kan man bestemt ikke klage over. Ja, det skulle da lige være spilhistorikken som bestemt kunne trænge til en hjælpende hånd.

Vi kan rigtigt gode lide kalenderfunktionen, som gør at du kan se hvilke kampe der venter lige om hjørnet. Du kan sortere efter sportsgren og tjekke om der er gratis livestreaming. Kalenderen måtte for vores skyld gerne dække endnu flere kommende dage.

Betsafe tilbyder et fornuftigt velkomsttilbud til nye spillere med risikofrie spil. Der er dog ikke det store udvalg af kampagner som du bl.a. finder hos NordicBet, så du skal ikke være bange for at drukne i forskellige tilbud. Du kan spille på Betsafe på din computer, tablet eller mobil.

Mobil app

Betsafe tilbyder naturligvis også spil på mobilen. Du kan spille direkte i din mobilbrowser eller at vælge at spille via en app til iOS. Det er pt. ikke muligt at spille via en Android-app.

Det er meget nemt at finde spil på app’en – lidt mere omstændig er den mobile browserversion. Designet er flot og navigationen enkel at gå til. Du kan dog desværre ikke finde den føromtalte søgefunktion i browserversionen (som er afbilledet herunder). Når du skal skifte mellem spil, så kunne det også være nemmere. Selvom der er nogle mangler (f.eks. nogle manglende oversættelser), så fungerer browserversionen ganske fint, og app’en endnu bedre.

På Betsafe-appen finder du også gratis live streaming af en lang række forskellige sportsevents. Du finder både topfodbold fra bl.a. Bundesligaen, La Liga og den næstbedste engelske fodboldrække; The Championship. Du finder også masser af sydamerikansk fodbold fra Argentina og Brasilien. Udover fodbold kan du også se tennis, basketball, baseball og ishockey. For at se sport på Betsafes live stream skal du have en konto med penge eller have spillet inden for de sidste 24 timer.

Alle de tusindvis af spil du finder i desktopversionen, finder du naturligvis også på mobilen. Det gælder både pre-odds spil og de mange forskellige livebettingspil, som tilbydes på Betsafe.

Du kan oprette din konto og sætte penge ind direkte via mobilversionen. Du kan også kontakte live chatten direkte i mobilversionen.

Livebetting + livestreaming

Betsafe har et stort udvalg af livebettingspil ligesom de fleste andre bookmakere. Livebetting er i den grad blevet hovedfokus på sportsbettingmarkedet, og det gælder selvfølgelig også for Betsafe.

Hele døgnet kan du spille på alverdens forskellige kampe direkte, mens de foregår. Du kan spille på fodbold, håndbold, ishockey, tennis, cricket, basketball, e-sport, politik og meget mere. Du finder hundredevis af forskellige sportsevents at spille på hver eneste dag.

Livebetting-sektionen ligner til forvekslig bwin fra før deres seneste facelift. Brugeroplevelsen er i top, og på dette punkt er spiludbyderen med helt fremme.

Til trods for at spiludbyderen tilbyder gratis livestreaming, så er udvalget af kampe og events ikke helt på linje med Bet365 og Unibet. Vi mangler stadig en række ligaer, som du finder hos de to konkurrenter. Det til trods, så kan man ikke klage over et gratis måltid mad, så hatten af for at tilbyde gratis livestreaming. Det er nemlig langt fra alle spiludbydere, som kan eller vil betale for en ret dyr ekstra service.

Kampagner

Betsafe har nogle få, men gode kampagner til sine spillere – både til nye som eksisterende kunder. Her finder du både den gængse odds bonus samt gratis livebets og risikofrie spil. Du kan også drage nytte af daglige odds boosts.

Spiludbyderen har gennem årene tilbudt en lang række anderledes kampagner, hvor du har kunne vinde oplevelser ud over det sædvanlige. Med de mange skæve sponsorater in mente, så kan du godt forvente en pæn sjat af disse fremover. Hvem har f.eks. ikke lyst til at vinde en tur til et Formel1 grand prix?

Gennemspilskravene for bonusser hos Betsafe er meget rimelige. Husk som altid at læse reglerne for bonussen, før du accepterer den, for at undgå misforståelser.

Lækkerier fra Betsafe

Betsafe er overordnet set en fin spiludbyder, men det er måske en anelse svært at pinpointe én specifik ting, som bringer noget ekstraordinært til bordet. Det skulle da lige være kundesupporten. I gamle dage havde man en 15 minuttes-politik, men den er desværre blevet afskaffet. Den gik ud på at man fik en bonus, hvis ens henvendelse ikke var blevet besvaret indenfor maksimalt 15 minutter. Sådan et budskab kan ikke undgås at blive misbrugt – desværre.

I dag tilbyder spiludbyderen stadig en ganske fornem kundesupport, og du kan fange en medarbejder via e-mail, chat og telefon. Dette tilbud gør selskabet til et af de bedste nå det drejer sig om kundeservice.

Samlet vurdering af Betsafe

Betsafe har været på det danske marked i 13 år, og stadigvæk lever det en relativt anonym tilværelser. Børsnoterede Betsson Group, som står bag Betsafe, NordicBet og Betsson i Danmark, estimeres dog til at stå for omkring en håndfuld procenter af det samlede danske i-gaming marked. Derfor er Betsafe indirekte blandt de største spilleudbydere i Danmark.

Der er et godt fokus på både skandinavisk og international sport hos Betsafe. Det danske produkt mangler en anelse i de lavere rækker, men det overordnede tilbud af odds er særdeles prangende.

Design og brugervenlighed er helt i top trods et lidt aldrende desing. Vi savner lidt mere fokus på mobilen – bl.a. en app til Android. Der er nogle få, men gode og anderledes kampagner til både nye spillere og til de loyale.

Alt i alt er Betsafe en ganske fin spiludbyder, som ikke springer rammerne – både positivt eller negativt. Vi anbefaler dem til folk, som prioriterer en god skandinavisk spiludbyder med en fremragende kundesupport.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
7
Odds
7
Hjemmeside
8
Mobil app
7
Live betting + live streaming
8
Lækkerier
7
Kampagner
7
betsafeLige fra begyndelsen blev Betsafe en favorit blandt danske sportsbettere med deres store udvalg af odds og fremragende kundeservice. Betsafe har en rigtig god - omend old school - hjemmeside, som virkelig er nem at finde rundt i. Især søgefunktionen gør det utrolig nemt at finde lige præcis det spil, man ønsker at spille. Betsafe er stedet for dig, som elsker at spille på alle mulige former for specialspil - her træder selskabet i karakter. Kundesupporten er stadig over gennemsnittet, og spiludbyderen er overordnet set en fin tilføjelse til porteføljen.