Bingohallen.dk

Bingohallen.dk er en populær bingoudbyder på det danske marked

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Bingohallen.dk

Bingohallen.dk er en online bingo-søsterside til Spillehallen.dk., som er kendt for de mange unikke danskproducerede spilleautomater. På Bingohallen.dk har man dog valgt den sikre vej og er gået i luften med en bingosoftware som er udviklet af den anerkendte softwareudvikler Microgaming. Denne software er et yderst fint valg – det er trods alt den mest udbredte bingoklient i verden.

Bingohallen.dk har haft licens i Danmark siden 2018. Det danske spillemarked blev liberaliseret i 2012, men det var først i 2018, at det kom til at gælde for online bingo. Bingohallen.dk var med andre ord med fra første fløjt, og de har helt sikkert tænkt sig at blive hængende mange år fremover.

Selskabet bag Bingohallen.dk og Spillehallen holder til i Højbjerg ved Aarhus og i Esbjerg.

OBS: Selskabet bag Bingohallen.dk har desværre valgt at lukke ned for bingo ultimo 2020. Vi anbefaler at du i stedet prøver Tombola, som er en af markedets bedste online bingo spiludbydere.

Dansk produkt

Du kan spille online bingo hele døgnet hos Bingohallen.dk – året rundt. Du bestemmer selv, om du vil spille i et af de internationale bingorum, hvor du spiller sammen med spillere fra hele verden eller vælge at gå ind i det særlige danske bingorum, kaldet Stjerne Bingo, hvor kun danske bingospillere må deltage. Her er præmierne ofte lidt lavere, men til gengæld er det meget lettere at vinde, så det bør du helt sikkert have med i dine overvejelser.

Bingo er jo først og fremmest et meget socialt spil, så Bingohallen.dk har valgt at give spillerne mulighed for at skrive sammen i chatten. Det gælder nemlig ikke kun om at krydse sine bingoplader af. Ligesom når du spiller banko i dit lokale forsamlingshus, så mødes spillerne i bingochatten og hygger sig med at chatte om alt mellem himmel og jord.

Det er selvfølgelig også muligt at vinde den store gevinst hos Bingohallen.dk. Her er nemlig flere forskellige progressive netværksjackpots, som det godt kan betale sig at få fingrene i. Ram fuld plade inden for det krævede antal numre og grin hele vejen til banken!

Du kan kontakte Bingohallen.dk via e-mail på hverdage fra klokken 8.00 til 23.00 og i weekender fra 11.00 til 13.00, 15.00 til 17.00 og 20.00 til 23.00. Live chatten kan kontaktes på hverdage fra kl. 10.00 til 23.00 og i weekender fra kl. 11.00 til 13.00, 15.00 til 17.00 og fra 20.00 til 23.00.

Når man kun henvender sig til danske kunder, så er der ingen undskyldninger for ikke at have et ultra-dansk produkt. Bingohallen.dk serverer et gennemført dansk produkt, og her farer du ikke i vild i et uoverskueligt produkt med international jargon – også selv om du kan spille i et bingorum med spillere fra hele verden. Hatten af for den fine danske tilgang!

Chat hos Bingohallen.dk

Når du spiller online bingo hos Bingohallen.dk, kan du samtidig chatte med andre bingospillere. Vælger du Stjerne Bingo chatter du på dansk med danske spillere, og vælger du et af de internationale rum foregår det på engelsk.

I de internationale bingochatrum vil du møde populære chatværter, som afholder forskellige konkurrencer og quizzer for spillerne. Her kan du være heldig at vinde forskellige præmier såsom pengepræmier og gavekort.

Mens du venter på, at en ny runde skal gå i gang, så kan du naturligvis også slå tiden ihjel på nogle af de mange eksklusive danske spilleautomater, som du også finder hos søsterselskabet Spillehallen.dk. Er du til spilleautomater, så er der særdeles god mulighed for lidt underholdning på den front.

Hjemmeside & bingolobby

Hjemmesiden er yderst simpel, og du skal gøre dit bedste (værste?) for at fare på vildspor. Selve softwaren er som tidligere nævnt leveret af Micrograming – som også leverer til bl.a. Danske Spil Bingo og HyggeSpil.dk Bingo, så kvaliteten er i top. Du spiller direkte i din browser hos Bingohallen.dk, så du behøver ikke downloade en software for at komme i gang med at spille.

Du kan spille i tre forskellige bingorum hos Bingohallen.dk. Sammenlignet med andre online bingosider ligger det i den lave ende. Det betyder dog ikke, at det ikke er muligt at få masser af timers underholdning og hygge hos denne spiludbyder.

Du kan spille med om mange tusinde kroner hver eneste dag, og rammer du en af de store bingo jackpots, så kan du godt lægge et par nuller bag på.

De to internationale bingorum hedder Vennebanko og Saphire Bingo, og disse rum er åbne 24 timer i døgnet. Det danske rum Stjerne Bingo er foreløbigt kun åbent fra kl. 18.00 til 23.00, men mon ikke de udvider åbningstiden i takt med at flere spillere får øjnene op for de mange gode spil.

Fra tid til anden er det øvrigt muligt at spille gratis bingo inde i Stjerne Bingo. Hold derfor et vågent øje med kampagnesiden på Bingohallen.dk

Spil bingo på mobilen

Du kan spille online bingo hos Bingohallen.dk på din mobiltelefon – altså hvis det er en smartphone. Har du endnu ikke udskiftet din Nokia 3210, så er det måske på tide. Der er desværre ikke tale om nogen app endnu, men det går også fint uden. Du spiller direkte i din mobilbrowser, så du behøver ikke downloade noget som helst for at komme i gang med at spille bingo.

Du kan spille fra både en iPhone- og en Android-telefon. De forskellige bingochats er også tilgængelige på mobilen, men det er rent ud sagt ikke nogen god oplevelse. Det går simpelthen for hurtigt til, at du kan nå at følge med i samtalen fra en lille mobilskærm.

Bemærk venligst, at der står I-Gaming ApS når du logger ind med NemID.

Kampagner

Bingohallen.dk tilbyder en lækker velkomstbonus til alle nye bingospillere. Du får ganske enkelt 50 kroner i bingobonus helt uden forpligtelser. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en konto og tilmelde dig “Bingobrevet”, så får du pengene ligeså snart du er logget ind med dit NemID.

Fra tid til anden kan du også deltage i forskellige bingokampagner, men der er desværre ikke så mange kampagner, som vi kunne ønske os. Det er tydeligt, at de bruger det meste af krudtet på deres online casino; Spillehallen.dk. Chatværterne er også på banen med nogle tiltag fra tid til anden, men det er kun i de to internationale bingorum.

Engang imellem er der noget godt på programmet. Det kan derfor altid godt betale sig at holde øje med kampagnesektionen og/eller modtage “Bingobrevet”, for så går du aldrig glip af et godt bingotilbud.

Lækkerier fra Bingohallen.dk

Du kan både jagte den helt store jackpot hos den danske spiludbyder eller underholdes i timevis for småbeløb. Under særlige kampagner kan man spille gratis bingo inde i Stjerne Bingo. Det plejer at være en ganske god fidus. Velkomsttilbuddet om 50 kr. kvit og frit til nye kunder er også ganske fint, hvis du lige skal tjekke spiludbyderen ud.

Derudover skal Bingohallen selvfølgelig også have ros for, at de har et dedikeret dansk bingorum. Det er bare mere hyggeligt at spille på dansk med danske spillere.

Samlet vurdering af Bingohallen.dk

Bingohallen.dk var med fra starten, da det danske online bingomarked blev liberaliseret i 2018. Her kan du spille online bingo hele døgnet og hygge dig med andre bingospillere fra hele verden. Der er dog kun tre bingorum, så udvalget af spil er lidt begrænset i forhold til andre bingosider.

Spillene er leveret af velansete Microgaming, og derfor får du adgang til nogle ret store netværksjackpots, hvilket må siges at være et stort plus.

Mens du spiller online bingo, kan du samtidigt chatte med de andre spillere i bingochatten, og i de internationale rum kan du også møde bingoværter, som afholder forskellige konkurrencer og quizzer.

Endelig vil vi fremhæve Bingohallen.dks unikke sidegames. Mens du venter på en ny runde bingo, kan du nemlig spille på nogle af de mest populære danske spilleautomater. Selskabet bag Bingohallen.dk producerer også spilleautomater til spillehaller og grillbarer rundt omkring i hele Danmark, og det forpligter.

Alt i alt får du hos Bingohallen.dk et bingoprodukt klart over middel. Eneste streg i regningen er deres noget begrænsede udvalg af bingokampagner. Der er simpelthen for tyndt et udbud til at siden kan måle sig med de bedste af de bedste på markedet.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
9
Hjemmeside & bingolobby
8
Mobil app
7
Lækkerier
8
Kampagner
7
bingohallen-dkBag Bingohallen.dk står folk med masser af erfaring fra det danske spillemarked. Du kender måske søsterselskabet Spillehallen.dk og dets mange kendte spilleautomater. Bingoproduktet har blot et par år på bagen, så selvfølgelig er der stadig ting der kan optimeres. Vi er ret glade for den velkendte software, de store jackpots og et fint velkomsttilbud. Mangel på danske chatværker og kampagner trækker ned. Alt i alt er det en ganske fin bingoudbyder, som henvender til alle - uanset om man er helt grøn eller en rutineret ræv.