Bliver Kanye West præsident?

Spil på Kanye West som amerikansk præsident - se oddsene her
Artikelfoto: Collage

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Den amerikanske rapper, hiphopproducer og tøjdesigner, Kanye West, kan måske tilføje endnu en titel til CV’et senere på året. I denne uge har superstjernen meldt sig ind i kampen om at blive amerikansk præsident i 2020. Er det overhovedet realistisk at vinde over Donald Trump og Joe Biden, når slaget skal stå til november? Næppe, men faktisk er Kanye West lige nu et af de eneste alternativer til henholdsvis den siddende præsident og hans demokratiske udfordrer.

Selv om der blot er fire måneder til valget, kan Kanye West faktisk godt stille op som kandidat. Det kræver først og fremmest, at han gør det som uafhængig kandidat, og allerede der er oddsene imod superstjernen. Deadline for opstillingen er overskredet i flere delstater. Dernæst skal han håbe på, at de to kæmpefavoritter joker gevaldigt i spinatten.

Spil på Kanye West som præsident

Hvis der er nogen som har været hurtige på aftrækkeren ifm. Kanye Wests kandidatur til præsidentvalget i USA, er det naturligvis spiludbyderne. Alle spiludbydere med respekt for sig selv, er selvfølgelig ude med odds på om Kanye kan slå den politiske elite. Lad det være sagt med det samme. Bookmakernes tiltro til rapstjernen ligger på et lille sted.

Kanye West odds

Spiludbyderen Unibet giver i skrivende stund odds 51.00 på Kanye West, som vinder af præsidentvalget i USA. Det betyder, at oddssætterne faktisk kun giver Kanye West mindre end 2% chance for at blive verdens mægtigste person.

Kanye West odds fra Unibet

Hos en af verdens største spiludbydere, Bet365, ligger tiltroen til Kim Kardashians mand også på et meget lille sted. Her får du pengene 55 gange igen, så oddsene er derfor lige et lille nøk større end hos Unibet.

Spil på Kanye West som næste amerikanske præsident

Markedets højeste odds på Kanye West finder du hos spiludbyderen Betfair. Her kan du stikke afsted med odds 81, hvis den farverige rapper løber med sejren.

Oddsene kan virke ret høje, men faktisk er de faldet markant i den seneste tid. Kanye West lå i odds 500 for nogle måneder siden. Kanye er flere gange blevet set med den røde “Make America Great Again”-cap fra det republikanske parti, så de fleste har jo taget for givet at rapstjernen har støttet Trump. Det er nu endegyldigt slut – for en stund.

Backup fra Elon Musk

Den farverige Tesla-stifter og direktør, Elon Musk, har været ude og tilkendegive sin støtte til Kanye West. Det er muligvis blot endnu et PR-stunt fra den excentriske forretningsmand, men man ved aldrig. Elon Musk har før ytret sig ganske bemærkelsesværdigt på Twitter – bl.a. under påvirkning af euforiserende stoffer, så hvem ved om dette blot er endnu et usædvanligt tweet fra mægtige Musk.

Én ting er sikkert. Hvis Kanye West beslutter sig for at gøre alvor om “truslen” om at stille op til præsidentvalget, så har han gode muligheder for at skaffe midlerne. Det er vanvittigt dyrt at stille op til præsidentvalget, og selv adskillige milliardærer har måtte trække stikket i gennem tiderne. Så sent som i marts trak styrtrige Mike Bloomberg sig ud af kampen om Det Hvide Hus, så penge er bestemt ikke alt.

Kanye West og hustruen Kim Kardashian vurderes til at være gode for sammenlagt mere end 2 mia. dollars – og de har begge et gigantisk netværk at trække på. Mon ikke op til flere personer fra Hollywood-miljøet kan finde på at advokere for Kanye West?

Om det er nok til at slå demokraternes Joe Biden og republikanernes Donald Trump er tvivlsomt, men i den amerikanske valgkamp er intet sikkert. I 2016 var oddsene på Hillary Clinton nede i 1.10 på selve valgaftenen, og vi ved jo alle, hvem der løb med sejren. Samme gigantiske politiske overraskelse var vi også vidne til, da Brexit i 2016 blev en realitet.

Joe Biden er favorit til at vinde valget

Som det ses i nedenstående grafik er Joe Biden lige nu markant favorit til at blive USA’s næste præsident. Efter at Bernie Sanders tidligere på året trak sit kandidatur, er der ikke længere nogen “showstoppers” på den demokratiske fløj. Donald Trump er for længe siden blevet valgt til sit partis kandidatur, og dermed er der lagt op til en vaskeægte “two horse” præsidentvalgkamp – med Kanye West som den vanvittige joker.

Afgørelsens time falder tirsdag d. 3. november 2020.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk