Få 250 kr. risikofrit spil på NFL-semifinaler

Få risikofrit spil på de to NFL-semifinaler

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Sæsonens NFL-semifinaler spilles søndag d. 24. januar, og alle nye kunder hos Betfair Spillebørs kan få et særdeles flot tilbud. Få 250 kr. risikofrit spil på en af de to NFL-semifinaler. Læs med herunder og se hvordan du får ekstra lir på enten Green Bay Packers – Tampa Bay Buccaneers eller Kansas City Chiefs – Buffalo Bills.

Introduktion til de to NFL-semifinaler 🏈

Vi er nået til årets NFL-semifinaler – også kendt som Conference Championship-kampene. Der er lagt op til to fantastiske kampe, og vi kan se frem til et opgør mellem henholdsvis to rutinerede og to upcoming quarterbacks.

I NFC-finalen står opgøret mellem to legender Aaron Rodgers (Green Bay Packers) og Tom Brady (Tampa Bay Buccaneers). Begge hold har gjort det flot i denne sæson, og bemærkelsesværdigt er det, at aldrende Tom Brady allerede i sin første sæson i Tampa har fået sat skik på holdet.

På grund af restriktioner forventes der kun små 6.500 tilskuere på det ellers normalt så intimiderende Lambeau Field. De to hold går ind til kampen med næsten samme statistik: Green Bay Packers (14-3) og Tampa Bay Buccaneers (13-5).

I aftenens anden kamp er det de forsvarende Super Bowl-vindere, Kansas City Chiefs, som tager imod Buffalo Bills. Hjemmeholdets stjerne-quarterback Patrick Mahomes skal forsøge at komme i sin anden Super Bowl, mens udeholdets Josh Allen er i sin første store finale. Patrick Mahomes er skadet, men forventes dog at stille op.

Sådan får du et risikofrit spil på søndagens NFL-kampe

Hvis du er helt ny kunde hos Betfair Spillebørs, kan du drage nytte af tilbuddet om et 250 kr. risikofrit spil på enten Green Bay Packers – Tampa Bay Buccaneers eller Kansas City Chiefs – Buffalo Bills. Det tager blot en håndfuld minutter, og så er du klar til de to NFL-semifinaler.

Få et risikofrit spil på 250 kr. på en af de to kampe – sådan gør du

 1. Opret en spilkonto hos spillebørsen

  Opret en konto hos spiludbyderen og benyt promokoden FEODK2. Benyt nedenstående link afhængig af hvilken kamp du gerne vil spille på.

  👉 Green Bay Packers – Tampa Bay Buccaneers
  👉 Kansas City Chiefs – Buffalo Bills

 2. Foretag en indbetaling

  Foretag en indbetaling på min. 250 kr. Du bestemmer selv hvor meget du vil indbetale, men for at udnytte dit risikofrie spil på 250 kr. skal du mindst indbetale 250 kr.

 3. Spil på den NFL-semifinale du ønsker at modtage et risikofrit spil på

  Spil for 250 kr. på en af de to NFL-semifinaler. Tilbuddet gælder for begge kampe, men du kan kun tage imod tilbuddet én gang! Husk at spillet skal sættes hos spillebørsen (betting exchangen) og ikke i spiludbyderens sportsbook. Det er meget vigtigt.

 4. BUM! Så er du klar til NFL-action

  Hvis du vinder dit spil kan du beholde gevinsten. Skulle du være så uheldig at tabe dit spil, bliver din indsats på 250 kr. tilbagebetalt til din spil spilkonto som kontanter. Der er ingen omsætningskrav på de refunderede midler.

Det med småt

Der er ikke specielt meget at være bevidst om. Tilbuddet er 100% fair and square. Der er ingen luskede regler og vilkår, og du kan IKKE tabe på dette tilbud.

 • Tilbuddet gælder kun for nye kunder hos Betfair eller Betfair Spillerbørs.
 • Du kan godt spille for mere end 250 kr. på henholdsvis Green Bay Packers – Tampa Bay Buccaneers eller Kansas City Chiefs – Buffalo Bills, men du kan kun få 250 kr. refunderet i henhold til kampagnereglerne.
 • Spillet gælder kun for spil på spillebørsen – IKKE på sportsbook.
 • Hvis du placerer to kvalificerende spil på samme tid, er det kvalificerende spil det, som afgøres først.
 • En evt. refundering af en tabt indsats vil ske indenfor 48 timer efter kampens resultat foreligger.
 • Læs alle regler og vilkår hos spiludbyderen.

Sådan spilles de to NFL-semifinaler

Søndag d. 24. januar 2021

Kl. 21:05 Green Bay Packers (1) – Tampa Bay Buccaneers (5)
Kl. 00:40 Kansas City Chiefs (1) – Buffalo Bills (2)  

Vinderne af de to Championship-kampe mødes i Super Bowl om to uger. Vi er nået til Super Bowl 55 også kaldet LV. Kampen spilles på Tampa Bay Buccaneers hjemmebane Raymond James Stadium, i Tampa, Florida søndag d. 7. februar (natten til mandag d. 8. februar). Det betyder altså, at Tampa Bay Buccaneers kan spille sig i den ultimative Super Bowl på hjemmebanen.

Odds fra spillebørsen

I NFC-finalen er hjemmeholdet Green Bay Packers naturligvis store favoritter. I skrivende stund kan du hente odds 1.57 på Rodgers og co. Tror du at Tom Brady kan holde momentum og føre sit hold i Super Bowl, så vanker der flotte odds 2.70.

Odds på AFC Championship Game Green Bay Packers – Tampa Bay Buccaneers

Green Bay Packers - Tampa Bay Buccaneers odds fra Betfair Spillebørs

Odds på NFC Championship Kansas City Chiefs – Buffalo Bills
Oddsene i AFC-finalen ligner til forveksling ovenstående kamp. Også her er hjemmeholdet markante favoritter. Lige nu kan du hente 1.62 på Mahomes og co. mens der er odds 2.58 på overraskelsen Bills. Oddsene afspejler naturligvis at markedet forventer at Patrick Mahomes får lov til at stille op efter sin hjernerystelse.

Spil på og live stream kampene hos spiludbyderne

Du kan spille på og live streame de to NFL-semifinaler hos to spiludbydere på det danske marked. Det drejer sig om henholdsvis Bet365 og Unibet. Hvis du ikke allerede har en spilkonto hos de to spiludbydere, kan du oprette en ved at klikke på nedenstående knapper. Det tager blot 5 minutter at få adgang til NFL live streaming. Du kan også læse vores artikel om NFL live streaming.

Live stream Green Bay Packers – Tampa Bay Buccaneers og Kansas City Chiefs – Buffalo Bills hos verdens største sportsbook Bet365. Du kan se med hvis du har en spilkonto og har foretaget en minimumindbetaling på 50 kr.

Live stream Green Bay Packers – Tampa Bay Buccaneers og Kansas City Chiefs – Buffalo Bills hos spiludbyderen Unibet. Du kan se med hvis du har en spilkonto og har foretaget et indskud på minimum 40 kr. Hos Unibet kan du tilmed indbetale med Apple Pay og MobilePay, så du har adgang til NFL i løbet af nul-komma-fem.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk