Hvem bliver ny FC Barcelona manager? Se odds her

Hvem bliver ny FC Barcelona manager? Se oddsene på favoritterne her

Hvem bliver ny FC Barcelona manager? Hvornår smides Quique Setién på porten oven på en skuffende sæson? Rygterne florerer kraftigt, og det ligger mere eller mindre fast at Setién ikke er manager for den catalanske storklub, når den nye sæson starter op. Spiludbyderne er allerede ude med odds på afløseren – selv om klubben endnu ikke har meldt noget ud om en eventuel fyring.

Odds på næste FC Barcelona manager

Favoritten til at afløse Setién som manager for Barca er ikke overraskende argentinske Mauricio Pochettino. Argentineren har stået uden job siden han blev fyret i Tottenham i november sidste år, og det virker oplagt at en klub fra aller øverste hylde kan friste Pochettino. Pochettino har tidligere både spillet i og trænet den anden Barcelona-klub, Espanyol, så han kender sproget, kulturen og La Liga.

Barcelona-legenden Xavi spøger også i den grad som afløser for Quique Setién. Oprindeligt var det planen, at han først skulle bringes i spil i forbindelse med præsidentvalget i klubben i 2021, hvor diverse kandidater lufter sløret for deres planer med klubben, men Barcelonas skrækkelige slutning på 19/20-sæsonen med 2-8-nederlaget til Bayern München har fremrykket processen med at finde en ny manager. Her kommer Xavi i den grad i spil.

Odds på den næste FC Barcelona manager fra spiludbyderen Unibet.

Den tidligere FC Barcelona-spiller og assisterende manager Ronald Koeman er også en af spiludbydernes favoritter til at overtage det brandvarme sæde. Koeman er en legende i den spanske storklub, og med seks sæsoner som spiller og to som assisterende træner, kender han naturligvis klubben ud og ind. Der er dog den markante udfordring, at Koeman er hollandsk landstræner, så Barca skal i den grad op med både tegnebog og visionerne for at kunne friste den eftertragtede træner.

I favoritfeltet finder vi som altid en række tidligere FC Barcelona-spillere, og spørgsmålet er som oftest om historien tæller mere end de reelle kvaliteter. Kvaliteter har Pep Guardiola masser af, men spørgsmålet er om han i første omgang overhovedet er på markedet efter denne sæson. Manchester City blev noget overraskende elimineret af Lyon i Champions League-kvartfinalerne, og ovenpå en halvsløj sæson, hvor City halsede efter Liverpool, er det ikke sikkert at Pep overlever sommerpausen i Manchester.

Den tidligere Juventus og Milan-manager Massimiliano Allegri sættes også i forbindelse med FC Barcelona. Spørgsmålet er dog om Allegri til trods for et hav af trofæer opfylder kriterierne for at blive FC Barcelona manager? Han er ikke lige frem kendt for at føre sit hold frem til titlerne på sprudlende vis. Et faktum der bl.a. var med til at koste ham jobbet i Juventus tidligere på måneden.

Hvor er Michael Laudrup henne i alle spekulationerne tænker du sikkert? Han er ikke med inde over managerspekulationerne i FC Barcelona for første gang i mange år. Det virker til at den danske legende har udspillet sin rolle på aller øverste hylde.

Odds fra andre spiludbydere

Det er naturligvis ikke kun Unibet, som er på banen med odds på hvem der bliver den næste FC Barcelona manager. Betfair er også klar med odds, og også her indtager Pochettino og Xavi favoritrollen. Klubmanden García Pimienta – som måske de færreste danskere kender – spås også rigtigt gode muligheder, og spiludbyderen er lidt overraskende helt nede i odds 5 på Pep Guardiola.

Odds på næste FC Barcelona manager fra spiludbyderen Betfair.