Inger Støjberg odds – spil på Støjbergs politiske fremtid

Spil på om Inger Støjberg vælger at skifte parti

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Inger Støjberg odds – er der et skifte på vej?

Efter de seneste års mediestorm og rigsretssag imod tidligere integrationsminister Inger Støjberg (V), er spiludbyderne naturligvis ude med odds på, hvordan det går politikeren med de markante holdninger.

Ved folketingsvalget i 2019 høstede populære Inger Støjberg hele 28.420 personlige stemmer, og blev dermed kun overgået af Mette Frederiksen, Lars Løkke Rasmussen og Pernille Skipper. Der er dermed lagt op til et drama af gigantiske dimensioner, og du kan være med på første parket med odds fra spiludbyderne.

👉 Se de seneste Folketingsvalg odds her 👈

Vi går her på siden i dybden med de seneste odds på Inger Støjbergs politiske fremtid.

Kommer Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne i Folketinget?

Inger Støjbergs nye parti Danmarksdemokraterne kommer helt sikkert i Folketinget hvis du spørger spiludbyderne. I skrivende stund kan du bl.a. finde nedenstående odds på Inger Støjberg hos Danske Spil.

UdfaldOdds
Danmarksdemokraterne får over 3,75% af stemmerne1.35
Danmarksdemokraterne får under 3,75% af stemmerne2.95
Danmarksdemokraterne får over 4,00% af stemmerne1.50
Danmarksdemokraterne får under 4,00% af stemmerne2.40
Danmarksdemokraterne får over 4,25% af stemmerne1.75
Danmarksdemokraterne får under 4,25% af stemmerne1.95

Du kan også spille på om Inger Støjberg bliver dansk statsminister.

UdfaldOdds
Inger Støjberg bliver statsminister efter næste valg75.00

Nedenstående artikel er skrevet tilbage i foråret 2021 og er ikke længere retvisende. Spillet på Inger Støjberg handler i dag ikke om hendes næste parti, men nu om Danmarksdemokraterne bliver valgt ind. Se ovenstående odds.

Hvilket parti tilhører Inger Støjberg d. 1. marts?

Den populære spiludbyder Unibet er ude med odds på Inger Støjbergs potentielle partiskifte. Ikke overraskende er fremadstormende Nye Borgerlige favoritter til at tage imod Inger Støjberg. Unibet vurderer dog stadig, at der cirka er 50% chance for at Støjberg klapper hesten for nu og bliver ved Venstre. Spillet går ud på at forudsige Inger Støjbergs parti d. 1. marts 2021, og der er som bekendt kun halvanden måned til. Det kan også være, at både sagens hovedperson og partierne ikke har lyst til at tage en beslutning før der er mere overblik over rigsretssagen. Det kan dermed tage en rum tid.

Inger Støjberg odds - spil på om den tidligere integrationsminister skifter parti

Gennemgang af de forskellige partier

Spiludbyderen har valgt, at udbyde odds på blot otte partier i Folketinget som potentielle destinationer for Inger Støjberg. Det skyldes naturligvis det faktum, at det er helt usandsynligt, at Støjberg vil skifte til et parti på den venstre side af skalaen. Nedenstående betragtninger er ikke et spilforslag i sig selv, men kan bruges, hvis du har lyst til at spille på den største thriller i dansk politik lige nu.

Nye Borgerlige

Nye Borgerlige har med Pernille Vermund i spidsen nærmest kunne gå på vandet i de seneste meningsmålinger. Partiet er kendt for en no-bullshit retorik, og her kan Støjberg såmænd godt passe ind. Pernille Vermund, Peter Seier Christensen, Mette Thiesen og Lars Boje Mathiesen – listen med partimedlemmer er ikke så lang, men alle fire har stået særdeles skarpt siden folketingsvalget i 2019. Specielt på udlændingepolitikken passer Støjberg som fod i hose, mens der i flere andre sager er markante forskelle – primært på EU-fronten.

Partiet har åbent budt Støjberg velkommen, så den ligger nærmest til højreskøjten. Kan det lille parti rumme to så markante kvindelige politikere? Du får i skrivende stund odds 1.72 på et NB-skifte.

Venstre

Bliver Inger Støjberg hos Venstre? Måske, men før eller siden må hun nok videre, hvis hun vil opfylde sine politiske ambitioner. Det må også være særdeles svært for hende, at se så mange partifæller stemme for en rigsretssag – uanset hvor enige man ellers er i dagligdagen.

Der er pt. total nedsmeltning i landbrugets parti, og med Lars Løkke Rasmussens udmeldelse har Inger Støjberg mistet endnu en støtte. Jakob Ellemann-Jensen har sit at se til, og i skrivende stund er der intet mindre end 9-10 Venstre-profiler, som ikke støtter en rigsretssag. Kan Støjberg blive i et parti, hvor så mange støtter op om noget så alvorligt som en rigsretssag? Vi snakker ikke en næse, men en omfattende rigsretssag, som kun det sjette tilfælde i dansk politik. Det er en ganske stor kamel at sluge.

Det der tæller for Venstre i dette spil, er den korte deadline. Tiden er måske lige knap nok til overhovedet at kunne nå at skifte parti. Du får pt. odds 2.00 hos spiludbyderen.

Dansk Folkeparti

Det vil være synd at sige, at det kører på skinner for Dansk Folkeparti lige nu. Måske kan Inger Støjberg være med til at vende nedturen? Kristian Thulesen Dahl og co. har sit at gøre i meningsmålingerne, og partiet har mistet mange stemmer til Nye Borgerlige, som ikke på samme måde har været indblandet i diverse sager og fnidderfnadder.

Flere profiler i DF har offentligt været ude og byde Inger Støjberg velkommen i partiet, og på den måde virker det til at der er 1005 opbakning i partiet. I hvert fald byder både Kristian Thulesen Dahl og Morten Messerschmidt Støjberg velkommen.

Politisk er DF og Støjberg vel et okay match, men der er også markante forskelle. Den ligger ikke helt lige for.

Liberal Alliance

Liberal Alliance har offentligt meldt ud, at man støtter en rigsretssag, og det besværliggør naturligvis et skifte. Støjberg er ganske liberal i mange henseender, men kommer naturligvis til kort sammenlignet med LA. Alex Vanopslagh og co. er nede på blot tre mandater efter katastrofevalget i 2019, så tilgangen af én mandat kunne lune for at lægge afstand til spærregrænsen.

Spørgsmålet er bare, om ikke Støjberg og LA er et umage match? Liberal Alliance har aldrig brugt meget krudt på udlændingeområdet, så måske kunne Inger Støjberg tage sig af den del? Pt. virker det kun som et område, som bliver prioriteret hos Henrik Dahl. Du får odds 7.00 på et LA-skifte.

Konservative

Inger Støjberg ligger politisk forholdsvist tæt på De Konservative, men alligevel er der flere faktorer som gør, at spiludbyderne og eksperterne ikke rigtigt tror på “skiftet”. Dels har en enig folketingsgruppe stemt for en rigsretssag imod Støjberg, hvilket næsten er til den overraskende side. Dels vil partiet nok ikke risikere at gamble med den nuværende fremgang.

Endelig ser det ud til, at der er ro på tropperne hos Søren Pape og co., og i det lys kan det virke en anelse farligt, at hive så markant en profil som Støjberg ind. Hun har ellers flere gode venner i partiet, og hun kommer generelt godt ud af det med den konservative del af den borgerlige lejr.

Det kan nogle gange være svært at finde de helt store forskelle på partierne Venstre og Konservative, men andre faktorer gør, at et Støjberg-skifte til Pape & co. giver gavmilde odds 8.00.

Radikale Venstre

Inger Støjberg skifter ikke til Radikale Venstre. Det ligger fast og spiludbyderen Unibet giver det dog heller ikke en kinamands chance. De Radikale har i de senere år høstet flere og flere stemmer hos indvandrere og etniske minoriteter, og det er bestemt ikke en gruppering som er glad for Inger Støjberg.

Partiet kæmper stadig med at komme ovenpå efter efterårets store Morten Østergaard-cirkus, så det sidste man har brug for nu er ballade. Odds 300 får du, hvis Inger Støjberg laver den vildeste kovending på udlændingepolitikken.

Socialdemokratiet

Landets største parti bliver heller ikke Inger Støjbergs næste destination. Ud over at regeringspartiet lige har stemt for en rigsretssag imod Støjberg, så har de to parter heller ikke meget til fælles. Socialdemokratiet har i flere tilfælde gået ind for at stramme udlændingepolitikken i de senere år, men slet ikke i en grad som Støjberg ønsker. Det er ganske usandsynligt, at hun skifter til et parti, som hun har siddet i opposition til hele hendes politiske liv. Unibet lokker med odds 300, men det frister overhovedet ikke.

Alternativet

Alternativet er formentlig kun med på denne liste for at skabe lidt snak over frokostbordet. Der er ingen realistisk mulighed for at Støjberg skifter til Alternativet. Partier er decimeret til kun ét medlem af Folketinget, og pt. er det også uden officiel leder. Du får odds 350, hvis Inger Støjberg udskifter politiske visioner med hulahopringe, tylskørter og en enkeltbillet ud af Folketinget.

Opsummering på spiludbydernes Inger Støjberg odds

Der er ingen tvivl om, at dette spil hører til i den svære ende af politiske væddemål. Lige som når spiludbyderne er ude med odds på Pernille Skippers afløser, så er det ikke nemt for spillefuglene at ramme plet. Beslutninger som disse tages af folk, som er tæt på magtens kerne, og det er bestemt ikke nemt for os andre at følge med i slagets gang i inderkredsene.

Anderledes nemmere er det, når spiludbyderne er ude med odds på folketingsvalget. Her har offentligheden – og dermed også os spillefugle – mere adgang til den seneste udvikling og opinionsmålingerne.

Seneste odds på næste folketingsvalg

Har den seneste tids poltiske ballade på Borgen haft nogen indflydelse på oddsene på det næste folketingsvalg? Der er ikke sket det store med oddsene. Oddsene på Mette Frederiksen som statsminister efter næste valg er steget en smule, og i det ligger måske den potentielle risiko for, at også hun skal stå skoleret for hendes indblanding i hele mink-affæren. Oddsene på Ellemann-Jensen er faldet en smule, men det skyldes næppe egen fremgang, men mere modstandernes tilbagegang.

Odds på Folketingsvalget fra Unibet primo 2021

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk