Pochettino er kæmpefavorit til at blive ny manager i Manchester United

Hvem bliver ny manager i Manchester United?

Manchester United har fået en sløj start på sæsonen, og flere medier spekulerer i, at det kun er et spørgsmål om tid før Ole Gunnar Solskjær bliver afløst på managerposten. Kæmpefavorit til at overtage efter nordmanden er den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Ja, skal man tro spiludbyderne er aftalen nærmest i hus. Hvad er op og ned på sagen?

Hvem er favoritter til at overtage som manager i Manchester United?

Mauricio Pochettino er kæmpefavorit til at afløse OGS som manager i Manchester United. Argentineren har været uden job siden han for over et år siden blev afløst af Mourinho i Tottenham. Efter fem succesfulde år ville London-klubben åbenbart prøve noget andet, så en af ligaens mest eftertragtede managere var dermed uden job.

Mauricio Pochettino var tilsyneladende ikke for alvor i spil til managerstillingen i Barcelona, som jo slutteligt gik til Ronald Koeman. Argentineren har tidligere udtalt, at Real Madrid er drømmedestinationen, men Zidane ser ud til at sidde nogenlunde sikkert i sadlen trods en vaklende start på sæsonen.

Der er ingen tvivl om, at Pochettino er superinteressant for klubberne på øverste og næstøverste hylde. Således er han blandt favoritterne til at være ny manager i klubber som f.eks. Real Madrid, PSG og Newcastle. Hos Betfair kan du også spille på, om han overtager managerposten i en af disse tre klubber.

Odds 1.25 på et “næste manager-spil” er uhørt lavt. Det betyder faktisk, at spiludbyderne vurderer, at aftalen er “done and dusted”. Der er ingen tvivl om, at 1-6-blamagen imod Tottenham i oktober har smidt ekstra brænde på bålet, og måske har Ed Woodward allerede påbegyndt forhandlingerne?

Mauricio Pochettino har ud over Tottenham været manager i Espanyol og Southampton.

OPDATERING 2. JANUAR 2021: Mauricio Pochettino er ansat som ny træner i Paris SG, så han må siges at være et meget stort long-shot til posten som ny Manchester United træner.

Flere blandede bolcher i spil

Den tidligere Milan- og Juventus-træner, Massimiliano Allegri, er spiludbydernes næststørste favorit til at blive den næste manager i Manchester United. Italieneren har været uden job siden han stoppede i Juve sidste sommer, og kigger man på hans CV er det nærmest frygtindgydende. I Juventus-tiden var det i store træk nærmest kun Champions League-titlen som glippede. Allegri har udtalt, at han er begyndt at lære engelsk, så måske er der noget spændende på trapperne?

Østrigske Ralph Hasenhüttl har gjort en god figur i Southampton, og det har katapulteret ham op til at være blandt favoritterne til en af de mest prestigefulde managerposter. Der er stor forskel på forventningerne i en middelstor klub som Southampton og mægtige Manchester United, så der er ingen tvivl om, at det vil være en stor opgave for populære Hasenhüttl.

Endnu en succestræner, Brendan Rodgers, har gjort det særdeles flot med Leicester City, og han er derfor også en oplagt kandidat til at tager over fra Ole Gunnar Solskjær. Nordireren er i hvert fald bekendt med presset i en topklub qua sin erfaring fra bl.a. Liverpool og Celtic.

Tyske Thomas Tuchel vinder alt med Paris SG på den hjemlige scene, men Champions League-titlen er det endnu ikke blevet til. Før eller siden skal han videre, og hvis skridtet ikke skal være nedad, er Manchester United et af de få gode bud.

Pochettino er kæmpefavorit til at blive den næste manager i Manchester United

Tidligere Manchester United-spillere dominerer feltet

Ikke overraskende er et hav af tidligere Manchester United-spillere i spil til manager-tjansen. Laurent Blanc, Michael Carrick, Nicky Butt, Ryan Giggs, Mike Phelan, Roy Keane, Gary Neville og Paul Scholes er blot nogle af de mange tidligere United-profiler, som nævnes i forbindelse med at tage over efter OGS. Wayne Rooney har netop overtaget som midlertidig manager i Derby County, og mon ikke han også bliver sat i spil, hvis han gør det godt i Championship-klubben?

Spil på den næste manager hos Betfair

Spiludbyderen Betfair er klar med odds på den næste manager i Manchester United. Spiludbyderens odds er stort set identiske med de andre britiske spiludbydere, og der er således stor konsensus om favoritterne. Alle spiludbydere har f.eks. kun odds 1.25 på Pochettino. Betfair Sportsbook er i skrivende stund den eneste spiludbyder med en dansk licens, som tilbyder dette specialspil. Spiludbyderen har også odds på hvem, som skal afløse Ed Woodward som Director of Football hos Manchester United.