Få 250 kr. risikofrit spil på Milan – Juventus

Få 250 kr. risikofrit spil på Milan-Juventus

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til AC Milan – Juventus

Onsdag d. 6. januar 2021 er der topkamp i den italienske Serie A, når giganterne Milan og Juventus tørner sammen på San Siro i Milano. Betfair Spillebørs er klar med et ganske flot tilbud til alle nye kunder: Få 250 kr. risikofrit spil på Milan – Juventus – og live stream kampen hos spiludbyderen. Det er ganske nemt og hurtigt at få fat i disse lækkerier – og det bedste af det hele er, at du på ingen måde kan tabe. Læs alt om tilbuddet herunder.

Sådan får du fat i et risikofrit spil på topkampen i Serie A

Hvis du er helt ny kunde hos Betfair Spillebørs, kan du drage nytte af tilbuddet om et 250 kr. risikofrit spil på Milan – Juventus. Det tager blot en håndfuld minutter, og så er du klar til topbraget fra støvlelandet.

1: Opret en konto hos spiludbyderen og benyt promokoden FEODK2. Du kan oprette en konto lige her.

2: Foretag en indbetaling på min. 250 kr. Du bestemmer selv hvor meget du vil indbetale, men for at udnytte dit risikofrie spil på 250 kr. skal du mindst indbetale 250 kr.

3: Spil for 250 kr. på topkampen Milan – Juventus. Husk at spillet skal sættes hos spillebørsen (betting exchangen) og ikke i spiludbyderens sportsbook. Det er meget vigtigt.

4: Hvis du vinder dit spil kan du naturligvis beholde gevinsten. Skulle du tabe dit spil, vil din indsats på 250 kr. blive tilbagebetalt til din spil spilkonto som kontanter. Der er naturligvis ikke omsætningskrav på de refunderede midler.

Det med småt

Der er ingen hokus-pokus med dette tilbud. Du kan simpelthen ikke tabe – maksimalt kan du spilde din tid!

  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder hos Betfair eller Betfair Spillerbørs.
  • Du kan godt spille for mere end 250 kr. på Milan – Juventus, men du kan kun få 250 kr. refunderet i henhold til kampagnereglerne.
  • Spillet gælder kun for spil på spillebørsen – IKKE på sportsbook.
  • Hvis du placerer to kvalificerende spil på samme tid, er det kvalificerende spil det, som afgøres først.
  • En evt. refundering af en tabt indsats vil ske indenfor 48 timer efter kampens resultat foreligger.
  • Læs alle regler og vilkår hos spiludbyderen.

Spil på Milan – Juventus og live stream kampen

Topkampen mellem de to store rivaler i italiensk fodbold kan meget vel blive afgørende for hvor mesterskabet havner i denne sæson. På utrolig vis har AC Milan nemlig formået at lægge solid afstand til det ellers så suveræne Juve-hold, og med en sejr i aften kan Milano-klubben tage et stort skridt imod det første mesterskab i 10 år. Ja, faktisk kan de gå hele 13 point foran Juve med en sejr.

Cristiano Ronaldo og co. spillede en forfærdelig kamp lige før jul og tabte hjemme til Fiorentina, men Torino-klubben rejste sig i weekenden med en komfortabel sejr over Udinese. Det er dermed et pænt svingende mesterhold, som drager til San Siro. Juve har ikke kunne få det til at svinge under den nye træner Pirlo, og spørgsmålet er, om dette ikke er sæsonen hvor Juves mesterskabs-streak endelig står for skud?

Spillerne hos Betfair Spillebørs – og markedets spiludbydere – har gjort Juve til svage favoritter. Du får i skrivende stund odds 2.56 på de forsvarende italienske mestre. AC Milan har ikke tabt en kamp i Serie A siden marts 2020, så det er et hold fyldt med selvtillid som tager imod favoritterne fra Torino. I det lys kan odds 3.00 på topholdet måske virke fristende?

Odds på AC Milan - Juventus hos spillebørsen Betfair

Som kunde hos Betfair Spillebørs kan du live streame kampen direkte uden nogen dikkedarer. Det kræver blot en spilkonto med midler på – eller at du har spillet indenfor de seneste 24 timer. Og sidstnævnte kriterie har du i hvert fald opfyldt, hvis du tager imod tilbuddet om et 250 kr. risikofrit spil på Milan – Juventus. Du kan live streame kampen fra San Siro – og samtlige kampe fra Serie A via spiludbyderens Serie A live streaming. Du bestemmer selv om du gør det via en desktop eller en mobil enhed (tablet eller smartphone).

Skader og forventede opstillinger

Både Milan og Juventus må undvære markante profiler i topbraget på San Siro. Værst ser det dog ud for hjemmeholdet, som stadig må undvære Zlatan. Holdet har dog gjort det stærkt uden svenskeren, så måske tabet ikke er så stort endda. Stortalentet Tonali er ude med karantæne efter et dumt rødt kort imod Benevento i weekenden. Juve må undvære de to fløjspillere Sandro og Cuadrado, og det er billigt sluppet i en tid med masser af Covid19-usikkerheder.

Manglende spillere:

Milan må undvære: Bennacer, Gabbia, Ibrahimovic, Saelemaekers og Tonali.
Juventus må undvære: Alex Sandro, Morata og Cuadrado.

Forventede startopstillinger:

AC Milan: Donnarumma, Calabria, Kjær, Romagnoli, Hernandez, Krunic, Kessie, Castillejo, Calhanoglu, Rebic og Leao.

Juventus: Szczęsny, Demiral, de Ligt, Bonucci, Danilo, Chiesa, McKennie, Bentacour, Ramsey, Dybala og Ronaldo.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk